stawwross
Domaćin
- Poruka
- 4.769
da 'ebuckam patriote
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је твоје мишљење. ... Које мислим да нико више не дели ... Схвати већ једном да си у мањини
То је твоје мишљење. ... Које мислим да нико више не дели ... Схвати већ једном да си у мањини

unesto da se seta po raznim forumima,kao lj&s,religija, filozofija, humor, itd. itd. ja lepo uglavnom samo ovde i... sve u jednom, sto kazu
Ništa na silu,spontan sam i opušten....ali nije dobro što se tako lako date uvrediti,a ako pogledaš,ni u jednom mom postu nećeš naći psovku tako da mislim da je ipak problem tvoje vaspitanje.
![]()
Ovde nije pitanje o mom ili tvom narodu, bre. Nemoj da si toliko nacionalno opterećena.Pa sad da je "žabarska greška" i nije, a što ti smeta, oli ne ideš lovit cipole na muhu što bi rekao jedan moj stari jaran, a?
Šta ja sve ovde pročitam u asocijacijama napisano o mom narodu pa ne skačem odmah![]()

Ovde nije pitanje o mom ili tvom narodu, bre. Nemoj da si toliko nacionalno opterećena.
Pitanje je bilo lingvističko "cipol" - "cipal". Posle si to začinila vatanjem "cipola" na muhu (valjda se tako vataju kečige na Moravi).
Da si Hrvatica, nazvao bi te žabarkom, a pošto nisi, ništa...![]()

Pa jesi, opterećena si. I štaš mi sad?Pa ako je pitanje lingvističko, što si odmah skočio, a?
I onda još kaže da sam ja nacionalistički opterećena, e svašta
A šta je to žabarka? Jel to neka Hrvatica udata za Italijana
Objasni da ne bude opet lapsus linguae![]()

)....prica se ima dobrih riba...![]()
) = lubin (hrv.
) = kečiga morska (turski
)Pa jesi, opterećena si. I štaš mi sad?
Žabari su oni "slatkovodni" Hrvati koji se petljaju u "slane" poslove.
One druge narode tako ne zovemo jer nema smisla (svi su tamo "slatkovodni").

...prica se ima dobrih riba...![]()
jer ocigledno ostalo vishe nema smisla,sem zezanja.

Srbislav Srba Guzina.........predesnik opstinskog odbora SRS u Donjim Kukumavcima...
Car.........![]()
Ti si mi omiljen za sprdnju![]()
Jel to negde u blizini te tvoje vukojebine...

ženim se, pa kontam da u poznam kakvu patrijotkinju
može i na PP odgovor udavača
Znači blizu Danice Drašković ili Nataše Jeremić.
Srbislav Srba Guzina.........predesnik opstinskog odbora SRS u Donjim Kukumavcima...
Car.........![]()
.......
.........
.....
.....