Zašto ste na pdf-u politika ?

• Začetnik teme Začetnik teme vuda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
unesto da se seta po raznim forumima,kao lj&s,religija, filozofija, humor, itd. itd. ja lepo uglavnom samo ovde i... sve u jednom, sto kazu

Tako si onomad i javio u jednom tvom kometaru na teksu lista ПОЛИТИКА i ja posa tvojim stopama. Da nije bilo tog tvog komentara ne bih bio odje.

Ah, ja. nijesam ti se jos ni zahvalio za preporuku za ovaj forum zato sad koristim ovu priliku:D

Ništa na silu,spontan sam i opušten.:mrgreen:...ali nije dobro što se tako lako date uvrediti,a ako pogledaš,ni u jednom mom postu nećeš naći psovku tako da mislim da je ipak problem tvoje vaspitanje.:(

Psovke nisu važne već sadržaj posta. Ni ja ne psujem. To da se lako vređamo, barem kad sam ja u pitanju, nije tačno. Pa ko bi to od nas ovde došo iz čista mira da trpi uvrede, da mu to smeta a da on i dalje surfa?

Pa sad da je "žabarska greška" i nije, a što ti smeta, oli ne ideš lovit cipole na muhu što bi rekao jedan moj stari jaran, a?:lol:
Šta ja sve ovde pročitam u asocijacijama napisano o mom narodu pa ne skačem odmah:roll:
Ovde nije pitanje o mom ili tvom narodu, bre. Nemoj da si toliko nacionalno opterećena.
Pitanje je bilo lingvističko "cipol" - "cipal". Posle si to začinila vatanjem "cipola" na muhu (valjda se tako vataju kečige na Moravi).
Da si Hrvatica, nazvao bi te žabarkom, a pošto nisi, ništa... :p

Ovde nije pitanje o mom ili tvom narodu, bre. Nemoj da si toliko nacionalno opterećena.
Pitanje je bilo lingvističko "cipol" - "cipal". Posle si to začinila vatanjem "cipola" na muhu (valjda se tako vataju kečige na Moravi).
Da si Hrvatica, nazvao bi te žabarkom, a pošto nisi, ništa... :p

Pa ako je pitanje lingvističko, što si odmah skočio, a?
I onda još kaže da sam ja nacionalistički opterećena, e svašta:dash:
A šta je to žabarka? Jel to neka Hrvatica udata za Italijana:cool:
Objasni da ne bude opet lapsus linguae:D

Pa ako je pitanje lingvističko, što si odmah skočio, a?
I onda još kaže da sam ja nacionalistički opterećena, e svašta:dash:
A šta je to žabarka? Jel to neka Hrvatica udata za Italijana:cool:
Objasni da ne bude opet lapsus linguae:D
Pa jesi, opterećena si. I štaš mi sad?:p
Žabari su oni "slatkovodni" Hrvati koji se petljaju u "slane" poslove.
One druge narode tako ne zovemo jer nema smisla (svi su tamo "slatkovodni":mrgreen:).

Back