inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
Zbog Sandrine........

........

........Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

........unesto da se seta po raznim forumima,kao lj&s,religija, filozofija, humor, itd. itd. ja lepo uglavnom samo ovde i... sve u jednom, sto kazu

Bitno je da je vaš veći o našeg i da su naše žene q*ve a vaše nisu.To je ono na šta se svodi vaša priča ovde.![]()

...Pravo u centar, što bi se reklo .

Zbog Sandrine................

Dočekaćeš ga bez brusa?![]()

Ovde dolazim da gnjetem slabije obrazovanu populaciju ovog dela planete![]()
i naravno, da se divim njihovoj bezgraničnoj glupopsti koja je nadmašila svemir![]()

Podebljano u principu ne smeta.
Međutim, ovo "cipol" smeta. Liči na ribu "cipal" (a koja je meni asocijacija za nečisto more). Višestruka asocijacija ili žabarska greška?

Pa sad da je "žabarska greška" i nije, a što ti smeta, oli ne ideš lovit cipole na muhu što bi rekao jedan moj stari jaran, a?
Šta ja sve ovde pročitam u asocijacijama napisano o mom narodu pa ne skačem odmah![]()
Знаш ли Данице где су ципли највећи и де се највише хране?

Ma baš me nešto zabo.le, ali ajd reci...![]()
ONda nisi morao ni da odlazis iz Hrvatske, cak ni na forume.
Ima dovoljno Hrvata da ti, po tvom kriterijumu, budu sagovornici![]()

па на изливима канализације
зна сињи па се зато буни

Slažem se cipole moj, sve to matoro, udato, rađalo....ni Pahomije (kojeg toliko "štuješ") to ne bi...
![]()
Samo cu da dodam crnogorsku staru izreku![]()
" Gdje dječja glava prodje, tu qrcu više slave nema"

Samo cu da dodam crnogorsku staru izreku![]()
" Gdje dječja glava prodje, tu qrcu više slave nema"

Blago tvojoj ženi![]()

Da, guza je jedina alternativa... E sad zavisi koliko je bobra taj dan, toliko će biti lubrikanta![]()

... ako malo proučuš njihove forume, videćeš da čak i moleri koriste internet![]()
A kako mislis napraviti deset malji deca?Da, guza je jedina alternativa... E sad zavisi koliko je bobra taj dan, toliko će biti lubrikanta![]()