savasavanovic
Elita
- Poruka
- 24.252
Све су то демократске земље, само не дозвољавају Американцима и њиховим локалним марионетама да вршљају.Наведи најдемократскију земљу међу савезницима Русије (укључујући и Русију)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све су то демократске земље, само не дозвољавају Американцима и њиховим локалним марионетама да вршљају.Наведи најдемократскију земљу међу савезницима Русије (укључујући и Русију)
Kakva gomila budalaština.Ћирилицом. 1923, тзв. Ердељска група интелектуалаца ( Унијати сви до једног), заједно са западним менторима направили су реформу језика, избацили ћирилицу, избаили гомилу српских речи и направили модеран румунски језик
Нису демократске земље.Све су то демократске земље, само не дозвољавају Американцима и њиховим локалним марионетама да вршљају.
Jel?Za početak, ne bi se komunizam primio, bili bi monarhija i sve bi bilo drugačije
Da znaš nešto i monarhiji ne bi ovo izreklaJel?
Pa zasto ti onda sad smeta Vucic, on se covek bukvalno ponasa kao monarh...
Vi monarhisti, trebalo bi da budete vise nego zadovoljni trenutnim tretmanom...
..aha, ti bi dakle jos i birao kako ce monarh da se ponasa tj. dal ce da bude diktator ili parlamentarac...Da znaš nešto i monarhiji ne bi ovo izrekla
Diktatura i monarhija tj parlamentarna monarhija veze s vezom nemaju
A naročito ne žvalava budala
Ono kada srpski politikolozi pricaju o ekonomiji, to mu dodje isto kao kada srpski politikolozi pricaju o baletu.
To je taj nivo razumevanja.
Jel?
Pa zasto ti onda sad smeta Vucic, on se covek bukvalno ponasa kao monarh...
Vi monarhisti, trebalo bi da budete vise nego zadovoljni trenutnim tretmanom...
Za početak, ne bi se komunizam primio, bili bi monarhija i sve bi bilo drugačije
..a ja sam ubedjena da svi znaju sta je monarhija osim monarhista...pamet im ko u leptirica, leti, letiiii...То је нетачно !
Ми монархисти знамо шта је и Монархија и шта је Република, која никада није формирана од 1944.г. од недемократског укидања Монархије
Зашто мрзим Крстарицу, зато што треба 1000 х писати исто без рефернци и фуснота
..a ja sam ubedjena da svi znaju sta je monarhija osim monarhista...pamet im ko u leptirica, leti, letiiii...
Kina se razvila tako sto je uvela vise kapitalistickih elemenata u svoje drustvo. Konkretno kod njih, pocetni zamajac je bio uspostavljanje slobodnih trgovnskih zona. Konkretnije, videli od Hongonga, i posle decenija bezanja kineskih gradjana u Hongong, ljubomora ucinila svoje, i resili da od Sjenzena naprave slobodnu trgovinsku zonu. Odatle, kada su videli da slobodna trgovina funkcionise fenomenalno, ta ideja se rasirila, i postala zamajac za napredovanje njihove ekonomije.
Naravno, oni su i dalje drustvo gde Drzava reketira domace privatnike i govori im sta da radi, da se stepen ekonomskih sloboda uvede na nivou zapadnih, oni bi postali nova Amerika.
Uzmi u obzir da ti dalekoistocni narodi imaju vecu prosecnu medijanu IQ-a od Srba, pa je njima i prirodna inteligencija pomogla da uvide da im je sistem debilan, i da moraju da menjaju nesto.
Wtf is 'rasna antropologija'?Причаш напамет, културологија 0 бодова, расна антропологија -10 бодова, Онтологија -20 бодова.......али добро је, бар видим ко лајкује твоје лупетање и незнање !
Wtf is 'rasna antropologija'?
Не, то су предности и недостаци већинског система.Западна демократија је када 2017 године лабуристи освоје 40% гласова-13 милиона гласова и изгубе изборе.После неколико година лабуристи освоје мање од 10 милиона гласова-33% и "победе" на изборима и добију 60% посланичких мандата.
Овде хипермодератори ординирају по 20 година и даље не знају препознати који су облици владавине и која су државна уређења протерана ...
Нисам мислио на Барбарицу ... јер она се тим озбиљно ни не бави, па јој нећемо мишљења ни разматрати ....
Само једна у низу Мистикових инвенција, грана неке науке, непрепозната у свету.Wtf is 'rasna antropologija'?
Oчигледно је да си необразован човек, и ту се ништа не може. Уосталом, ено ти румунски филозофи, писци и културни делатници, па читај сам.Kakva gomila budalaština.
Da znaš nešto i monarhiji ne bi ovo izrekla
Diktatura i monarhija tj parlamentarna monarhija veze s vezom nemaju
A naročito ne žvalava budala
Smešan si, znaš.Oчигледно је да си необразован човек, и ту се ништа не може. Уосталом, ено ти румунски филозофи, писци и културни делатници, па читај сам.
То је све што имаш од аргумената. Па ко је онда смешан?4Smešan si, znaš.
Mislis suverenosti diktatora na vlasti?Не постоји либерална демократија која није puppet state Америке.То је такав систем, да држава у року од пар година неминовно пада у вазалство према Америци.
Те државе само формално имају либералну демократију, а фактички њима управљају неизабрани владари, који немају ни легитимитет ни легалитет.
Основни предуслов за било какав облик суверености је неки облик диктатуре.
Ima on nekoliko tuceta takvih stvari, da.Само једна у низу Мистикових инвенција, грана неке науке, непрепозната у свету.
Нажалост