adelaidea
Domaćin
- Poruka
- 3.305
Naravno da ti i neno ne biste da se polit'ka pominje, baZato bih ja insistirao na referendumu i čista zelena priča bez politike.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ti i neno ne biste da se polit'ka pominje, baZato bih ja insistirao na referendumu i čista zelena priča bez politike.
Не, грешиш. Све ово око Рио Тинта је чиста политика. Везе то са литијумом нема.Rio Tinto nije pitanje politike nego opstanka naroda.
Литијум није политичка тема и ако се распише референдум на ту тему гласаће и људи који су у СНС а не мисле да је литијум права ствар за Србију.Naravno da ti i neno ne biste da se polit'ka pominje, ba
Naravno da jeste politička tema, postoje ministarstva rudarstva i ekologije. To što i neke pristalice vlasti nisu za litijum ne znači da tema nije politička. To je kao kad bi neko rekao to što je Milo hteo da konfiskuje imovinu crkve nije politička tema jer i neke pristalice njegove vlasti nisu bile za to. Na kraju je izgubio izbore jer je gurao nešto vezano za crkvu ali opet politički. Ako protesti koje organizuju aktivisti koji blokiraju pruge propadnu onda će opet sve zavisiti od referenduma i izbora što je opet politika.Литијум није политичка тема и ако се распише референдум на ту тему гласаће и људи који су у СНС а не мисле да је литијум права ствар за Србију.
Моје мишљење да би се теме које су од општег добра а тичу се природе требале базирати на мишљењу струке пре свега а не на опозиционој причи како је Вучић бла бла бла.
Ако се та тема дистанцира од политике она добија на снази масовности али ти то очигледно не конташ јер си шта друго него страначки бот који брани политизацију сваке *ебене теме у овој држави.
Ovo je glupost meseca ako ne i godine!Не, грешиш. Све ово око Рио Тинта је чиста политика. Везе то са литијумом нема.
Kopanja ili nekopanje litijuma treba da bude stručno pitanje za geologe, ekologe, tehnologe, ekonomiste i druge relevantne stručnjake.Naravno da jeste politička tema, postoje ministarstva rudarstva i ekologije. To što i neke pristalice vlasti nisu za litijum ne znači da tema nije politička. To je kao kad bi neko rekao to što je Milo hteo da konfiskuje imovinu crkve nije politička tema jer i neke pristalice njegove vlasti nisu bile za to. Na kraju je izgubio izbore jer je gurao nešto vezano za crkvu ali opet politički. Ako protesti koje organizuju aktivisti koji blokiraju pruge propadnu onda će opet sve zavisiti od referenduma i izbora što je opet politika.
Загађивање од литијума је тема директно везана за екологију.Политичари о томе реално не знају апсолутно ништа.Naravno da jeste politička tema, postoje ministarstva rudarstva i ekologije. To što i neke pristalice vlasti nisu za litijum ne znači da tema nije politička. To je kao kad bi neko rekao to što je Milo hteo da konfiskuje imovinu crkve nije politička tema jer i neke pristalice njegove vlasti nisu bile za to. Na kraju je izgubio izbore jer je gurao nešto vezano za crkvu ali opet politički. Ako protesti koje organizuju aktivisti koji blokiraju pruge propadnu onda će opet sve zavisiti od referenduma i izbora što je opet politika.
Ima nekoliko primera u svetu a na ovim prostorima jedan, eventualno dva dočim ulizica i krpiguza koji su obožavali da su uz vlast na hijade (od seoskih liga do reprezentativaca i osvajača medalja) .Gospodine Duci SImonovicu, u nekim slobodnijim drustvima, imate na stotine primera gde sportisti otvoreno staju protiv vlasti.
U vasim KGB drustvima ili nemate tih primera, ili taj sportista koji stane protiv vlasti, dobija svog agenta u FSB Sluzbi kome je jedini posao kako da ga ubije.
Nisi dobro procitao sta sam napisao. Rekao sam ako bi se SVI pobunili a ne pojedinci kao sto ti pises.
Ko su oni?Aha Za njega je čulo 5 ljudi. Za Novaka ili Jokića bukvalno cijeli svijet.
Zato sto drzava ih placa i svaki rezim, oni su moderni gladijatori koji moraju da cute na politiku dok im traje karijera i obaveza im je da se rukuju sa presednikom ma ko to bio.
Isto tako da se pevaju patiotske pesme i grle zastavu i te fore jer prestavljaju svoj narod a narod voli da se lozi na to...
Ja od njih očekujem da rade svoj posao. Ni manje ni više. Ne da se svrstavaju na bilo čiju stranu.Ko su oni?
Da nije mozda onaj novak pokusao da unisti....., ovaj napravi terene na nekoj, ili oko neke tvrdave?
Da li je jokic srusio 6 (sest) kuca pod zastitom drzave u Zomboru da bi napravio svoju plemensku hacijendu?
Unistiti jedan takav grad.
Vi od takvih ocekujete nesto? Njima je mesto u cirkusu, a ne na politickoj sceni.
Oni su na prijemu bili kod predsjednika kao institucije. Bili su i kod svih prethodnih. Kao što će biti i kod budućih. I to nije ništa loše.Da li je moguće da je neko stvarno očekivao da na takvom događaju pričaju o politici?Zato sto drzava ih placa i svaki rezim, oni su moderni gladijatori koji moraju da cute na politiku dok im traje karijera i obaveza im je da se rukuju sa presednikom ma ko to bio.
Isto tako da se pevaju patiotske pesme i grle zastavu i te fore jer prestavljaju svoj narod a narod voli da se lozi na to...
Nisam napisao da sam od njih bilo sta ocekivao, niti ocekujem,Ja od njih očekujem da rade svoj posao. Ni manje ni više. Ne da se svrstavaju na bilo čiju stranu.
Oni su na prijemu bili kod predsjednika kao institucije. Bili su i kod svih prethodnih. Kao što će biti i kod budućih. I to nije ništa loše.Da li je moguće da je neko stvarno očekivao da na takvom događaju pričaju o politici?
Ne moze posto mu je ova vlast omogucila izdavanjem dozvole da srusi objekte pod zastitom drzave, primer jokica koji sam naveo, nije jedini koji je kupljen pre dolaska sa olimpijade, sto ujedno daje i odgovor na njihovo obrazovanje, toliko hvaljenu inteligenciju sa strane pojedinaca, svest itd. iz spomenutog proizilazi njihova vrednost kao ljudi koja nije na zavidnom nivou.Garantujem svojom glavom, da je samo neko od vas preko razglasa rekao: „Pustite ljude, ne smetaju nam“ oni ne bi bili privedeni.
Eto, toliko vaša reč znači, ali je ne koristite iz samo vama znanih razloga.