Vole ga zato sto im nudi da budu ono sto vole da budu ...
Nudi im korupciju, nudi okruzenje u kojem si smrad ali ponosan si sto si smrad, cak se takmiicis u ligi smradova...samo se to ne zove smardovi , nego dovitljiv, snalazljiv..
Vole ga sto im prica na njihovoj logici , a moje misljenje je da Vucic nije ono sto se predstavlja, znaci mislim da je glup, ali da je inteligentniji od tog srpskog naroda, znaci od vecine...ali je glup , ne verujem da ima preko 120 iq , on nema nijedan znak za takvo ponasanje, ni kao mlad ni kao mator...tako da to ne pije vodu...a to sahovski pobednik bg , to ko zna kako i nije na inteligenciju sto posto..
Vole ga sto lupa gluposti ko maksim po diviziji , a on voli njih zato sto sve moze da testira preko probnog balona, pocne pricu ljudi se iskazu , isprovociraqju se, budu nervozni taj dan , i onda on prilagodi pricu i oni zaborave sutradan kako ih je navukao na mentalnu kitu...
Takav je 99% narod...da ne poverujes...
Ja gledam moj cale doktor nauka, nije glup, ali bas gledam , nikad nije razvijao svoju logiku , iz planine je i ponosan je na tu planinsku logiku , a to je go qujac logika, mislim kad se uporedi sa stvarno radom na logici...
I gledam kako se peca isto kao i vecina, znaci dzabe ti to sto jesi inteligentan mozda 110 u vrh glave, sto je dobro , nije to uopste malo...svako ce reci inteligentan covek i mozda neko i da je pametan...ali tu stvarno vazi da ne mozes ti da promenis zivot sa iq koji nije bas veliki...
Znaci drustvo kafane, i spustio je svoj fokus, a logiku nikad nije razvijao i onda cvrc, kao 100 iq da ima i to onda nije dovoljno ..
Takvog a neuvezbanog za stvarnu logiku , moze da prevesla neko ko je glup a zna dobre fazone...
Tako da korisno je nekad imati inteligenciju ali za stvarno jako shvatanje ti treba malo vise...nije za dz DB a i VB kad vidi na testovima da nesto strci , znaci preko 130, odmah ako moze gledala da proveri jos jednom i da angazuje za sluzbu ali ne kao operativca, steta je bacati takve na operativu , cak i za taktiku......
A malo je glupo pricati o tome zasto je prosao vucicev metod ko ti je protivnik ti ga podmiti.....vrlo jednostavan metod..