Zasto srpski nacionalisti ne uvidjaju znacaj zapada za rusenje Vucicevog rezima?

Srpski nacionalisti su najčešće rusofili što znači da im je mogućnost uviđanja bilo čega van ruske propagande veoma ograničena, da ne kažem nemoguća.
Kako ja kao rusofil vjerujem u to da su Rusi cinili zlocine na ratistu,a ti kao pametan covjek nikada ne osudis zlocine Ukrajinaca na ratistu?
Ko je od nas dvojice pod uticajem propagande?

Mnogo bolje, jer je upravo isti taj Zapad i instalirao i odrzavao doticnog na vlasti ovde sve ove godine.
Zapad ga je doveo na vlast.
Zapad ce ga i srusiti.
Радикалско бирачко тело које је тотално путинофилско, баш њих запад инсталирао. хахахахахахааха :hahaha:

Испаде да је Србија више прозападна и антируска него Украјина. :hahaha:

Увек је запад крив, само да затуцани Срби нису криви случајно.

nacionalizam i svi "izmi" su prevare kojima se vodi glupa raja,
zato budite pametni i odbacite naciju od sebe!
Biti nacionalista koji voli svoju naciju,poštuje druge,ne mrzi ih i nikada ne želi da odbaci svoju nacionalnu pripadnost je cilj svakog čoveka,društva,sistema ako želimo normalnu budućnost.
Komunizam,internacionalizam,to su opasnosti koje unuštavaju porodicu,društvo i samog čoveka.

Da,do Ukrajine,tj.više je to bilo uzajamno trpljenje nego podrška.
Ali Vučića podržavaju i dalje.Šta ćemo sad?
I pre Ukrajine, ali nebitno sad.

Sada cemo da ponudimo zapadu vise nego sto mu nudi Vucic, da bi podrzao slobodarske teznje srpskog naroda.

Ne mozemo pred zapadom sa idiotskim idejama: 'E, mi danas postojimo kao moderno drustvo SAMO zbog vas, ali vi ste okupatorsko zlo bre!!!', i da ocekujemo da nas zapad podrzi.

Budale sigurno nece podrzati, ne bih ni ja podrzao kompletne antizapadne budale.

I pre Ukrajine, ali nebitno sad.

Sada cemo da ponudimo zapadu vise nego sto mu nudi Vucic, da bi podrzao slobodarske teznje srpskog naroda.

Ne mozemo pred zapadom sa idiotskim idejama: 'E, mi danas postojimo kao moderno drustvo SAMO zbog vas, ali vi ste okupatorsko zlo bre!!!', i da ocekujemo da nas zapad podrzi.

Budale sigurno nece podrzati, ne bih ni ja podrzao kompletne antizapadne budale.
A šta ćete ponudit zapadu više od Vučića? Litijum? Rudna bogatstva?

Back