Zasto srpski antikomunisti ne podrzavaju borbu ukrajinskog naroda protiv KGB diktature?

Autorska tema.

Dakle, svi znamo da u Srbiji ima puno 'antikomunista', makar u narativima, i na recima.

Sa druge strane, vidimo da isti ne podrzavaju ne samo borbu ukrajinskog naroda protiv KGB diktature, nego i samog ruskog naroda, koji je i sam pocetkom 90-ih rekao da vise ne zeli KGB diktaturu.

Sta mislite, da li su to lazni antikomunisti?

Zbog cega oni podrzavaju diktaturu KGB/FSB-a?
Српски антикомунисти су Срби. Комунизам и нацизам су српдне котерије. Врло су блиске, и обе левичарске. Русија није више комунистичка и то доста дуго.

Ne vidim da CIA podržava desničare po Balkanu dok Rusija podržava ekstremnu desnicu po Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Grčkoj. Slučajno, Danice?
И те како подржава. Подржава десничаре у хрватској, босни, и остатку балкана, а у самој Србији подржава левичаре. Комплетна про европска опозиција је левичарска, као и највећи део оних на власти.

И те како подржава. Подржава десничаре у хрватској, босни, и остатку балкана, а у самој Србији подржава левичаре. Комплетна про европска опозиција је левичарска, као и највећи део оних на власти.
Koje to desničare USA podržava na Balkanu? Ajde navedi primer. Ja koliko vidim svi nacionalisti i desničari po Srbiji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji i Grčkoj su pro-ruski i pod ruskom kontrolom. Možda jedino u Rumuniji ako Amerikanci podržavaju desne.

Autorska tema.

Dakle, svi znamo da u Srbiji ima puno 'antikomunista', makar u narativima, i na recima.

Sa druge strane, vidimo da isti ne podrzavaju ne samo borbu ukrajinskog naroda protiv KGB diktature, nego i samog ruskog naroda, koji je i sam pocetkom 90-ih rekao da vise ne zeli KGB diktaturu.

Sta mislite, da li su to lazni antikomunisti?

Zbog cega oni podrzavaju diktaturu KGB/FSB-a?
Ja sam srpski antikomunista i podrzavam borbu Ukrajine za oslobodjenje od zlocinacke, ruske okupacije i Putinovog teroristickog rezima

Veliki broj Srba koji se deklarisu kao "antikomunisti" su zaprvo antitoisti. Oni vole komunizam (da je sve svacije i nicije, da veiki strumf odredi koliko praska za pecivo ce biti u kojim prodavnicama i po kojoj ceni) ali ne vole to sto Tito, Kardelj i Rankovic nisu napravili Srbiju kao republiku od Zadra do Negotina, od Daruvara do Djevdjelije. Jahanje popova, stranacki monizam, Goli Otok, nacionalizacija imovine, progon predratne elite - ma nista to njima nije problem. Tako da treba razlikovati srpske prave antikomunistke (koji smatraju da je taj ekonomski sistem neodrziv i zlocincki jer se moze ostvariti samo postojanjem totalitarne drzave koja ogranicava ljudska prava) i antiavnojevce (antitioiste).

Niti jedno pravo svojine u drzavi Rusiji ne postoji van prava FSB-a da radi sta hoce sa istim.

Znaci, vlasnici restorana, koji neca da plate FSB-u reket, spoljni saradnici iste im upadaju uvece u kucu, stavljaju noz pod grlo njihovim cerkama i zenama, i govore kako da upravljaju svojim pravom svojine.

Sad, ja vam pricam o faktickom stanju, koje je jedino bitno za politicke/pravne/ekonomske analize, cak i onog apstraktnijeg tipa. Svaki elemenat prava svojine moze da se razlozi, i da vam se nacrta kako je pravi imalac istog u Rusiji, uglavnom FSB.

Za ove formalnog tipa, tipa, bili su formalni izbori, i Putin i Vucic su dobili na istim; obratite se Obzerveru i Mistiku, 2 najveca strucnjaka za kvazi-politikologiju trenutno na Krsti.

To su isti ovi sto lupaju kako je FED privatni, iako postoje neki bitni elementi prava svojine istog koje u potpunosti zavise od americke Drzave.

Kada politikolozi hoce da opisuju drustvo a bez da znaju bilo sta o teoriji prava i ekonomije, to je kao da Piksi krene da prica o baletu.

Back