Zasto srpkinje nista ne valjaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prokleta beda i nemastina,pokvari narod u okruzenju i celom svetu,a nece u Srbiji.Svi bi lagodan zivot,bez rada.

- - - - - - - - - -

Prokleta beda i nemastina,pokvari narod(zene) u okruzenju i celom svetu,a nece u Srbiji.Svi bi lagodan zivot,bez rada.

- - - - - - - - - -

Prokleta beda i nemastina,pokvari narod(zene) u okruzenju i celom svetu,a nece u Srbiji.Svi bi lagodan zivot,bez rada.

Ne bih ja tu generalizovao stvari !
Kako koja.
Može se samo diskutovati da li ih je više sada
ili u prošlosti ?
Smanjuje li se trend ?
Ili povećava ?
Ako se povećava, kojom brzinom ?
Da li je taj porast podnošljiv ?
Ili zabrinjavajuć ?
Da li se time tvrdi da su žene u okruženju valjašnije od naših....?

Prosto pitanje.
nece nista da rade oce leba bez motike
1253527972_money.gif

Eto prmer da nista ne valjate. Ja sam najbogatiji, najbolji, najlepsi i najpametniji, gde god odem ne mogu da se odbranim od zenskinja a jedino srpkinjama ne valjam. Yebite se same.
To i jeste problem . Srbin stavi u novčanik pet stotina dinara pa odmah umisli da je bin Zajed .
a Srpkinje nisu glupe pa znaju napraviti razliku između siće i ozbiljne love .
Nema više ebanja za jedno piće , pola kile kafe ili bombonjeru . Tužno ali istinito .

Ja kad idem negde van, ja sam stipsa jer ne znam koliko mi treba para. Medjutim strankijama to ne smeta.

A kad sam u Srbiji, nemam zasta da se stezem, mogu da potrosim koliko ocu ne treba da pazim dal mogu da se vratim. Medjutim srpkinjama to ne valja. Probao sam da budem stipsa i u Srbiji. Ni to im ne valja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back