Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Ма мож Он да виче колко оће, море јок неће Геџа у НАТО и то је готова ствар.Тачно, то што виче не значи да су му аргументи самим тим јачи и да ће тако убедити некога.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма мож Он да виче колко оће, море јок неће Геџа у НАТО и то је готова ствар.Тачно, то што виче не значи да су му аргументи самим тим јачи и да ће тако убедити некога.![]()
Ма и ја волим да зезам про-натовце, нећеш ми замерити...![]()
Ја се слажем да Албанија није заслужила чланствоу НАТО али рецимо сматрам да квазидржава Косово, без обзира што је призната од већег броја чланица ЕУ, барем још 15-20 година неће моћи да уђе у ЕУ јер је ЕУ, за разлику од НАТО, захтевнија по питању услова неопходних за улазак у организацију.ali,anti-albanijance...
Šalim se,ja sam za saradnju,ali mislim da stvarno ničim nisu zaslužili članstvo![]()
Kad će... NIKADA BRE!!!
Je.bo i tebe i njega i sve NATO-lisce ceo korpus NATOVACA u du.pe....
Smučili ste mi se više. Koji će moj Srbija u NATO...
Od koga mi ima više da se štitimo... Jel fali Švajcarskoj nešto, ne... Ćao đaci... Već smo okruženi NATO zemljama, uglavnom... Neutralni smo... I to je dobro... Jedino ako se vi Evropejci ne plašite da vas Ameri ne napadnu...
Inače, vi svi imbe.cili koji jeste za NATO lepo ćete prvi da se prijavite za patroliranje po Africi i maloj Aziji... Pravac "NATO mirovne misije"...![]()
kolko snam "shvicerima"niko nije menjao granice 700 godina
niti otimao zemlju
Kad će... NIKADA BRE!!!
Je.bo i tebe i njega i sve NATO-lisce ceo korpus NATOVACA u du.pe....
Smučili ste mi se više. Koji će moj Srbija u NATO...
Od koga mi ima više da se štitimo... Jel fali Švajcarskoj nešto, ne... Ćao đaci... Već smo okruženi NATO zemljama, uglavnom... Neutralni smo... I to je dobro... Jedino ako se vi Evropejci ne plašite da vas Ameri ne napadnu...
Inače, vi svi imbe.cili koji jeste za NATO lepo ćete prvi da se prijavite za patroliranje po Africi i maloj Aziji... Pravac "NATO mirovne misije"...![]()
Zašto Srbija treba da uđe u NATO
ova tema je nakaradno naslovljena
mislim, pitao bih postavljaca sta bi on odgovorio kad bih ja postavio pitanje tipa "Zasto munjoliki treba da jede g****?"
naravno da mislim da uopste ne treba da jede, a verovatno i on tako misli
Chovek(Dragishic) je lepo rekao zashto, SVETOM VLADA SILA, a ne pravo, pravda, pa chak ne ni pare.
Ја се слажем да Албанија није заслужила чланствоу НАТО али рецимо сматрам да квазидржава Косово, без обзира што је призната од већег броја чланица ЕУ, барем још 15-20 година неће моћи да уђе у ЕУ јер је ЕУ, за разлику од НАТО, захтевнија по питању услова неопходних за улазак у организацију.
Слаба привреда, криминал разних врста, корупција, нестабилан политички систем, још увек присутно деловање паравојних организација, непостојање адекватног правног система, све су то проблеми који би кочили лажну државу Косово на путу ка ЕУ. Пошто сам за учлањење Србије у ЕУ а против учлањења у НАТО, од срца желим мафијашкој творевини Косово да их ЕУ никада не прими у свој састав.
Још нешто моје опредељење за ЕУ није никако ни вредносне ни емотивне природе ( Боже сачувај ) већ је у природи тога моја жеља да достигнемо бар део стандарда који постоји у земљама чланицама ЕУ.
Ја се слажем да Албанија није заслужила чланствоу НАТО али рецимо сматрам да квазидржава Косово, без обзира што је призната од већег броја чланица ЕУ, барем још 15-20 година неће моћи да уђе у ЕУ јер је ЕУ, за разлику од НАТО, захтевнија по питању услова неопходних за улазак у организацију.
Слаба привреда, криминал разних врста, корупција, нестабилан политички систем, још увек присутно деловање паравојних организација, непостојање адекватног правног система, све су то проблеми који би кочили лажну државу Косово на путу ка ЕУ. Пошто сам за учлањење Србије у ЕУ а против учлањења у НАТО, од срца желим мафијашкој творевини Косово да их ЕУ никада не прими у свој састав.
Па ево Црна Гора сада има много мука око одговора на Упитник Европске комисије.
Рецимо шта да одговоре о положају осталих националних заједница, рецимо о заступљености Срба у институцијама ЦГ, шта да одговоре о тренутноим стању инфрасткруктуре у ЦГ, шта да одговоре о борби против корупције и криминала.
Мада искрено, од срца желим Црној Гори да се приближи чланству у ЕУ јер ми је Црна Гора неизмерно драга.
Још нешто моје опредељење за ЕУ није никако ни вредносне ни емотивне природе ( Боже сачувај ) већ је у природи тога моја жеља да достигнемо бар део стандарда који постоји у земљама чланицама ЕУ.
Srbija svavako treba u Nato .
Е, чим ти сматраш... мора да је тако...ево, само за тебе
ЛАКТОВИМА, ЛАКТОВИМА СИТАН БИБЕР ТУЦИ :
Ми ћемо остати НЕУТРАљНИ И ДАЉЕ ВЕЛИКИ ПРИЈАТЕЉИ СА РУСИЈОМ...
Ма нисмо ми за те савезе добро нам је и овако. Имамо пуно нерешених унутрашње-политичких проблема да би се прикључили тако грандиозном и савременом НАТО пакту.Srbija svavako treba u Nato .
Nastavak vojne saradnje sa Ohajom
Tanjug, 19.08.2009 12:48:14 Ocena:
-.-- (Glasova: 0)
[Oceni] Komentara: 1 [Postojeći komentari]
BEOGRAD - Predstavnici Generalštaba Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja pozitivno su ocenili dosadašnji nivo saradnje i izrazili spremnost za njenim unapređenjem, posebno u oblasti obuke, saopšteno je danas iz Vojske Srbije.
Delegacija Nacionalne garde Ohajo, koju predvodi zamenik komandanta general-major Metju Kembik, doputovala je u trodnevnu radnu posetu Srbiju, a primio ih je zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije, general-potpukovnik Mladen Chirković.
"Tom prilikom je potvrđen visok nivo uspostavljenih odnosa između Vojske Srbije i Nacionalne Garde Ohajo", navodi se na internet stranici Vojske Srbije.
Generali Chirković i Kembik "izrazili su uverenje za dalje unapređivanje saradnje, pre svega u oblasti obuke".
General Kembik će obići pripadnike Nacionalne garde Ohaja koji, u okviru projekta "Humanitarna asistencija'', izvode građevinske radove na školama u Soko Banji i Lapovu i obdaništu u Prokuplju.
Ambasada SAD u Beogradu saopštila je protekle sedmice
da su pripadnici američkih oružanih snaga angažovani na obnovi škola i obdaništa u Srbiji, u nastavku odlične saradnje vojski SAD i Srbije.
Prva grupa od 37 pripadnika Nacionalne garde Ohaja, kako je navedeno, stigla je 6. avgusta i spremna je da radi zajedno sa svojim kolegama iz Srbije, a pridružiće im se još dve grupe, što čini ukupno 82 pripadnika angažovanog američkog vojnog osoblja.
Američko vojno osoblje čine prvenstveno građevinski inženjeri i određeni broj sanitetskog osoblja kao i predstavnika odnosa sa javnošću, saopštila je, 12. avgusta, Ambasada SAD.
Kancelarija ambasade SAD za saradnju u oblasti odbrane tokom ovog leta završava šest građevinskih projekata "Humanitarne pomoći", ukupne vrednosti milion dolara, istaknuto je u saopštenju.
Obnova i rekonstrukcija škola i obdaništa obavlja se u opstinama Lapovo, Soko Banja, Prokuplje, Varvarin i Pirot, a obuhvata razne infratsrukturne radove, zamenu krovova, prozora i vrata, obnovu fasada i instalacija.
Izgleda da laganim korakom Srbija ulazi u NATO.