Zašto Srbija treba da uđe u NATO

Наравно да ће овакви ,који су чували децу од Нато бомбардовања, опет чувати децу и од Нато регрутације за Руски фронт.

ma jok........deca ne treba da se cuvaju u ratu.......treba da se bacaju pod bombe.......:dash::dash::dash:

kukavicki je svoju decu cuvati od bombi u ratu........kakav si ti bolid, yebote......:hahaha:

ocigledno nemas decu, da li zato sto si jos nevin, ruzan kao djavo ,ili ti mooda ko grasak.............ali, da imas.....siguran sam da bi ih rado slao na front......kakav si ti juna(C) k

:dash::dash::dash:

ma jok........deca ne treba da se cuvaju u ratu.......treba da se bacaju pod bombe.......:dash::dash::dash:

kukavicki je svoju decu cuvati od bombi u ratu........kakav si ti bolid, yebote......:hahaha:

ocigledno nemas decu, da li zato sto si jos nevin, ruzan kao djavo ,ili ti mooda ko grasak.............ali, da imas.....siguran sam da bi ih rado slao na front......kakav si ti juna(C) k

:dash::dash::dash:

не, немам децу јер, сам био стално са женом , нисам је остављао комшији

ти одговараш само на ону половину која ти одговара

kako sam razumeo........radi se samo o protoku vremena , pa cemo da i mi polako da zaboravimo????

Не, ми нећемо. Ови људи и ова власт не треба да забораве и да улазе у НАТО а шта ће се радити кад ми помремо је ствар оних који ће бити актуелни ;)

Izvini, Genije nisam te prepoznao...

Na Švajcarsku sam se pozvao kao primer, jer jeste neutralna... Bila i ostala dugo vremena, a to gledanje u pasulj šta će Švajcarci da urade baš i nešto ne praktikujem.

Dalje, naš ministar kaže sam da je Srbiji najbolja vojna neutralnost kao opcija i koliko ja znam mi jesmo neutralni. Nismo u Nato niti u jednom drugom paktu, znači Genije neutralni smo i ne mešamo se dok nas neko ne napadne.
Tadić sam je pozvao da se sledeća konvencija nesvrstanih održi u Beogradu... Nesvrstani - Neutralni, razumeš... Nećemo se mešamo sa velikim silama. Ja znam da je to težak pojam za tebe da shvatiš ali potrudi se....
A za ovu glupost da komšije moraju da priznaju tvoju neutralnost neću ni da komentarišem... U današnje vreme ratova i podmetanja ti očekuješ od naših komšija da nam kažu neutralni ste nećemo vas napadati. :dash:

Ti si bre poseban slučaj... Glumiš ovde neko ludilo na forumu, pa sine ti jedino bubašvabe i možeš da tamaniš. Za ljude si običan šiš miš. Aj sad pali.

Naravno da ne znas cak ni to da su nesvrstanos i neutralnost dva potpuno razlicita pojma.........i nemaju mnogo veze jedan sa drugim..........

ali, nisam ja placen da tebe neukog ucim........ima ko je trebao to da uradi........:think:

naravno i da ne znas da nije dovoljno da sebe proglasis neutralnim , jer to podrazumeva da neko garantuje tu neutralnost.......kao svajcarskoj..........a da bi iko priznao tvoju neutralnost mora da ti je i prizna..........

to je kao kada bi ti rekao da si pametan.........i zaista mislio da se ceo svet slaze sa tim..........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:,,,,,,,te da ti niko nece, samo zato sto si se deklarisao kao pametan, reci da si u stvari kompletan bolid:think:

Evo zasto je pozeljno da Srbija pod hitno pristupi NATO alijansi;

400px-NATO_enlargement.svg.png

Ne slazem se sa tobom,price nisu naduvane...ovo sto si napisao mi izgleda kao da kazes da sve ove banke sto su dosle u Srbiju su dosle da nam pomognu,da nam olaksaju zivot,zele nam dobro,sve nam je sada dostupno,a koja je cena svega??Molim te reci mi sta je to dobro za Srbiju ako udje u NATO??Ma o kakvom bombardovanju pricas?Pa to se vise nece ponoviti,to je bio presedan kao i bacena A- bomba na Hirosimu...taj NATO je jedno ZLO !!!I mislim da nam ne treba,nama treba da se okrenemo nasim resursima,da proizvodimo organsku hranu,da plasiramo na strano trziste,i da cuvamo nase pravoslavlje...kakvi strani analiticari??pa to su sve svetski probisveti i kada ce to svima da postane jasno??Mi kao narod treba da negujemo ono sto nam je Bog dao,da iskoristimo nasu vodu,prirodu a ne neke strane trupe da se stacioniraju i da vrsljaju po Srbiji..ne da NATO nista za dzabe i na lepe oci..samo ih izvori pijace vode interesuju i eventualno da budu blizu Rusa...

da........ako su stacionirani u srbiji,,,,,,blizu su rusima, do moga.......:roll:

Naravno da ne znas cak ni to da su nesvrstanos i neutralnost dva potpuno razlicita pojma.........i nemaju mnogo veze jedan sa drugim..........

ali, nisam ja placen da tebe neukog ucim........ima ko je trebao to da uradi........:think:

naravno i da ne znas da nije dovoljno da sebe proglasis neutralnim , jer to podrazumeva da neko garantuje tu neutralnost.......kao svajcarskoj..........a da bi iko priznao tvoju neutralnost mora da ti je i prizna..........

to je kao kada bi ti rekao da si pametan.........i zaista mislio da se ceo svet slaze sa tim..........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:,,,,,,,te da ti niko nece, samo zato sto si se deklarisao kao pametan, reci da si u stvari kompletan bolid:think:

Neutralnost i nesvrstanost jesu dva razlicita pojma ja sam ti samo naveo primer a ti ili izvrces moje reci ili si suvise tup da ih shvatis to je tvoj problem.

Dovoljno je da kazes neutralan si. Ostali to mogu a i ne treba da priznaju ti si rekao svoje. Ako te napadnu branices se, ali se ne mesas u sukobe. Vidis kako si glup. Idi bre kakav si ti bre MOZAK. :hahaha::hahaha::hahaha:

Boldovan primer - To je isti slucaj ko sa tobom, jer ti si ocigledno ubedjen da si u pravu i da si najpametniji, a ni sam ne kapiras koliko si daaaaaaaaaaleeeeeeeeekooooo od istine. Aj sad sevaj... :mrgreen:

Забављали се, путовали,, а ти са децом у подрум, а жена код комшије на још једну партију.....

а јел ти стварно таманиш или ТЕМАНИШ бубашвабе?

zabavljali se........putovali...???

pa yeste se kresnuli jednom na tim zabavama i putovanjima???.....li su ti slabo pokretni spermatozoidi???:mrgreen:

Navescu primer zemlje za koju je najveci prioritet clanstvo u NATO : Makedonija. Bez indirektne podrske NATOa svom kandidatu 2001. godine suverenitet Makedonije bi visio o koncu na 50 % njihove drzave. Dakle,i clanstvo u NATOu moze pruziti dodatnu zastitu suvereniteta te drzave.

Svaka cast Austriji i Svajcarskoj kada njima to ne treba jer nemaju burno okruzenje.

Navescu primer zemlje za koju je najveci prioritet clanstvo u NATO : Makedonija. Bez indirektne podrske NATOa svom kandidatu 2001. godine suverenitet Makedonije bi visio o koncu na 50 % njihove drzave. Dakle,i clanstvo u NATOu moze pruziti dodatnu zastitu suvereniteta te drzave.

Svaka cast Austriji i Svajcarskoj kada njima to ne treba jer nemaju burno okruzenje.

а онда су сигурни ко врбов клин.

Zasto pises o stvarima o kojima bas nista ne znas???:think:

Mislim, nemas onaj osecaj blama , kada lupetas, a znas da ima ko to cita, i ko zna da ne znas nista???

Svajcarska na koju se pozivas, i pored dugogodisnje neutralnosti, debelo razmislja o ulasku u nato..........

dalje, mi NISMO neutralni, kako si ti to brilijantno zakljucio, jer da bi drzava bila neutralna, mora da dobije garancije ostalih drzava da priznaju njenu neutralnost.......nije neutralnost to , sto ces ti sa komsijama, uz pivo da odlucis da budes neutralan, a da to niko ne yebe ni za suvu sljivu..........

zato, ajde sada, batali forum........nego na knjigu , google, ........pa udri po neznanju:think:

sta se desava kad jednom sve zemlje budu clanice NATO-a....kad je to najprespektivnije za ocekivati je da sve zemlje udju u NATO i sta onda ?????

Ма, у поверење, теманитељу, такорећи бубашинтеру, ја сам је само узео због пара.....Тако се то ради код нас у крају:per:

au, tebra........kakav li je to grob , kada si je samo zbog para uzeo???

tuga........mora da si bio gologuzija ko crkveni mish, kada si morao da se udas da bi dosao do kinte.........:think:

Pa jedini razlog je taj što kad si u NATO možeš da ugnjetavaš i tamaniš one koji nisu....na kraju će van NATO ostati nekoliko siromašnih azijskih i afričkih zemalja za krljanje, Rusija i Kina, dok se ne pokrljaju dve NATO članice međusobno...onda će NATO da stane na stranu one koja ima bolji lobi i propagandu i tako će NATO izgubiti smisao :hvala:

Dokle vise ta nato sargarepa ?
Oni u Srbima vide mini-ruse, i to se nece promeniti ,sad smo u partnerstvu , i to je dovoljno ,Srbija treba da pokrene svoju namensku industriju i vojne institute, a nato-trziste je prezasiceno.Imacemo samo velike ekonomske stete i to bi trebalo da bude dovoljan razlog i nama i strancima za neutralnost.
Neutralnost drzava garantuje sama sebi ,cim neko drugi garantuje to je onda vec paktiranje.

судећи по изјавама Сербских великодостојника из власти а богами и шире,Србија је задњих година толико напредовала на свим пољима,политички сазрели,економски ојачали,привредни раст фантастичан.......
тако да по мом скромном мишљењу ваљало би сачекати годину до две док непостанемо светски призната економско-привредна сила а онда би сам НАТО дошао и молио за савез са моћном и препорођеном Европском Србијом......

Ionako je nasa neutralnost mrtvo slovo na papiru............... Kako smo neutralni kada „u srcu" Srbije imate Bondstil? Kako smo neutralni, a potpisnici smo programa Partnerstvo za mir?

Potpisali smo i sporazume o NATO letovima nad Srbijomi o prelasku NATO trupa kopnenim koridorom?! NATO je time ostvario sve svoje ciljeve, a mi zauzvrat nismo dobili nista -

Kao nedostatak neutralnosti imamo i činjenicu da Srbija nema ambasadora u NATO-u, zbog čega, za razliku od Albanije, nije u prilici da odlučuje o statusu svoje južne pokrajine.

Neutralnost Srbije , okruzene Nato drzavama je glupost......i prepreka ulasku u EU

Pa? Svajcarska je u partnerstvu! Finska je u Nato pa kupila rusku PVO! Svedska koristi americke motore za svoje Lovce domace proizvodnje...
Ja jesam za to da imamo partnerske odnose i normalnu komunikaciju kao verujem i vecina ljudi u Srbiji, ali samo to.
sto se tice bondstila on je fakat sagradjen na okupiranoj teritoriji, i bez dozvole same drzave.
tako treba i da se ponasamo i tako treba tretirati kosovo i pravno i ekonomski i duhovno i u svakom pogledu.
Ako cemo odustati od Kosova ne ocekujte da ce vas ostaviti na miru, i nista dobiti zauzvrat ,cak mozda sledi nesto novo -jos gore.
Nece oni nikada ojacati Srbiju. ranije deslobizacija ,sad dekosovizacija ,mediji ,nvo,to su taktike na terenu ...mnogo puta vidjeno....
Ojacati zemlju ,osnaziti vojsku to je na nama,i samo nama, nije lako ali nije nemoguce.
Imas vec eu i nato na kosovu kao prozor u buducnost koja NEMA alternativu i kako su Srbi prosli?
Vidim uzivaju u visokim zapadnjackim standardima ,kakva ironija ***.?!
Tesko onda nama,buducnost je crna,nema alternative nasoj propasti...

Back