Zašto Srbija treba da uđe u NATO

А ја мислио, да си и тада таманио бубашвабе. Ти се сакривао ко пацов? Па што не изађе да им аплаудираш? И, Србија се пише ВЕЛИКИМ словом, не само због љубави, него и због правописа, а нато можеш и малим.

ne znam sta ti znaci "skrivao kao pacov".........:hahaha:

to je ono, kao......hrabri srbi su setali decu po parkovima za vreme vazdusne opasnosti i reskirali da im bomba ubije dete???.......taj kretenski fazon, shatro junacke nadnacije , mozes da prodajes uz yaya na pijaci...........:think:

da znas nesto malo vise o pisanju , znao bi da se na kompjuteru ne insistira na velikim i malim slovima, upravo zbog brzine pisanja .....sto bi reko narod ......moze a ne mora.........

nije valjda da ces ti da me ucis bilo cemu, pa i pravopisu???:mrgreen:

Ово смо већ заборавили?

da .........sto???:eek:

pa zaboravili su i japanci hirosimu i nagasaki........u tom smislu u kojem ti razmisljas.....

i nemci drezden.............i rusi staljingrad......

niko te ne tera , i ne treba da zaista izbrises iz secanja sta se desilo , ali ceo zivot samo o tome mantrati je vec prelazak u paranoju, bolest...........:think:

ne znam sta ti znaci "skrivao kao pacov".........:hahaha:

to je ono, kao......hrabri srbi su setali decu po parkovima za vreme vazdusne opasnosti i reskirali da im bomba ubije dete???.......taj kretenski fazon, shatro junacke nadnacije , mozes da prodajes uz yaya na pijaci...........:think:

da znas nesto malo vise o pisanju , znao bi da se na kompjuteru ne insistira na velikim i malim slovima, upravo zbog brzine pisanja .....sto bi reko narod ......moze a ne mora.........

nije valjda da ces ti da me ucis bilo cemu, pa i pravopisu???:mrgreen:
Ти си неки гадан ЛСД овац? нисам знао да пишеш на компјутеру, ево ја, пишем на писаћој машини из Слобиног времена, па добро излази.

Zašto Srbija treba da uđe u NATO

NATO,jer su sve okolne zemlje u toj vojnoj organizaciji,
neutralnost,koliko ima vojno neutralnih zemalja u svetu,
Rusija,po svaku cenu iako su rekli da ih mi ne zanimamo gde ćemo i šta ćemo,
nešto četvrto.

Kad će... NIKADA BRE!!!

Je.bo i tebe i njega i sve NATO-lisce ceo korpus NATOVACA u du.pe.... :mrgreen:

Smučili ste mi se više. Koji će moj Srbija u NATO... :besna::besna::dash::dash:

Od koga mi ima više da se štitimo... Jel fali Švajcarskoj nešto, ne... Ćao đaci... Već smo okruženi NATO zemljama, uglavnom... Neutralni smo... I to je dobro... Jedino ako se vi Evropejci ne plašite da vas Ameri ne napadnu... :hahaha:

Inače, vi svi imbe.cili koji jeste za NATO lepo ćete prvi da se prijavite za patroliranje po Africi i maloj Aziji... Pravac "NATO mirovne misije"... :mrgreen:

Kad će... NIKADA BRE!!!

Je.bo i tebe i njega i sve NATO-lisce ceo korpus NATOVACA u du.pe.... :mrgreen:

Smučili ste mi se više. Koji će moj Srbija u NATO... :besna::besna::dash::dash:

Od koga mi ima više da se štitimo... Jel fali Švajcarskoj nešto, ne... Ćao đaci... Već smo okruženi NATO zemljama, uglavnom... Neutralni smo... I to je dobro... Jedino ako se vi Evropejci ne plašite da vas Ameri ne napadnu... :hahaha:

Inače, vi svi imbe.cili koji jeste za NATO lepo ćete prvi da se prijavite za patroliranje po Africi i maloj Aziji... Pravac "NATO mirovne misije"... :mrgreen:

Zasto pises o stvarima o kojima bas nista ne znas???:think:

Mislim, nemas onaj osecaj blama , kada lupetas, a znas da ima ko to cita, i ko zna da ne znas nista???

Svajcarska na koju se pozivas, i pored dugogodisnje neutralnosti, debelo razmislja o ulasku u nato..........

dalje, mi NISMO neutralni, kako si ti to brilijantno zakljucio, jer da bi drzava bila neutralna, mora da dobije garancije ostalih drzava da priznaju njenu neutralnost.......nije neutralnost to , sto ces ti sa komsijama, uz pivo da odlucis da budes neutralan, a da to niko ne yebe ni za suvu sljivu..........

zato, ajde sada, batali forum........nego na knjigu , google, ........pa udri po neznanju:think:

pa zaboravili su i japanci hirosimu i nagasaki........u tom smislu u kojem ti razmisljas.....

niko te ne tera , i ne treba da zaista izbrises iz secanja sta se desilo , ali ceo zivot samo o tome mantrati je vec prelazak u paranoju, bolest...........:think:

Наравно да ће овакви ,који су чували децу од Нато бомбардовања, опет чувати децу и од Нато регрутације за Руски фронт.

јели сисице јел то истина?

Poslednja izmena:
Zato.........sto nema ni snage ni para da sama brani svoj suverenitet , van nekog od kolektivnih sistema odbrane............a jedini ozbiljan, najjaci i najbolji je NATO..........

nije komplikovano, ako razmislis bez predrasuda i viska vodke u krvi........:think:

ali izuzetno glupo.

tebi ako je zelja da srbi ginu po avganistanskim vukojebinama, skupi ta svoja muda i prijavi se dobrovoljno mesto sto bi tudje glave da stavljas na panj.

drugo clanstvo u NATO-u je vrlo skupa zayebancija, i kostalo bi nas 5-6 milijardi dolara , kupovina oruzja po NATO standardima a ja mislim da bankrotirana i dekintirana drzava kao Srbija ima mnogo pametnijih nacina da potrosi tih 5-6 milijardi nego da ih sprca na rashodovano americko naoruzanje

Превише је ово свеже да би се заборавило ... породице жртава су још живе и здраве и улазак у НАТО би био прст у око свим тим људима. Уосталом, лако је Јапанцима да улазе у војне савезе када предњаче у ИТ ... коме ми требамо? Никоме! А баш да служимо као полигон онима који су нас гађали нам не треба.
Уосталом - и Руси и Немци и Јапанци су добили то што су добили јер су били у рату а ми нисмо ратовали него су нас из чиста мира напали јер им се није свиђао Слоба и ситуација на КИМ.

Mislim, nemas onaj osecaj blama , kada lupetas, a znas da ima ko to cita, i ko zna da ne znas nista???

Svajcarska na koju se pozivas, i pored dugogodisnje neutralnosti, debelo razmislja o ulasku u nato..........

dalje, mi NISMO neutralni, kako si ti to brilijantno zakljucio, jer da bi drzava bila neutralna, mora da dobije garancije ostalih drzava da priznaju njenu neutralnost.......nije neutralnost to , sto ces ti sa komsijama, uz pivo da odlucis da budes neutralan, a da to niko ne yebe ni za suvu sljivu..........

zato, ajde sada, batali forum........nego na knjigu , google, ........pa udri po neznanju:think:

batice skupi muda i pravac avganistan mesto sto bi tudjim q.rcem gloginje mlatio po avganistanskim vukojebinama..

lepo ti kaze covek, sta fali jednoj svajcarskoj sto je neutralna ili jednoj svedskoj, irskoj ili finskoj ?

ne fali nista - pametnome dosta.

Превише је ово свеже да би се заборавило ... породице жртава су још живе и здраве и улазак у НАТО би био прст у око свим тим људима. Уосталом, лако је Јапанцима да улазе у војне савезе када предњаче у ИТ ... коме ми требамо? Никоме! А баш да служимо као полигон онима који су нас гађали нам не треба.
Уосталом - и Руси и Немци и Јапанци су добили то што су добили јер су били у рату а ми нисмо ратовали него су нас из чиста мира напали јер им се није свиђао Слоба и ситуација на КИМ.

pa japanci nisu u NATO paktu

japanci samo imaju deo americkih trupa na svojoj teritoriji sto je bilo i logicno sobzirom da su kapitulirali u drugom svetskom ratu

al japancima ne pada na pamet da ratuju za americke interese po belom svetu.

Pametni ljudi

kako sam razumeo........radi se samo o protoku vremena , pa cemo da i mi polako da zaboravimo????

to me podseca na onaj vic o kokoskama koje juri petao da ih qara, a kada jedna pita: "da stanemo".....druga kaze" nemoj, ajde jos jedan krug, da ne misli da smo lake zenske"................

nema naroda koji nije istrpeo neku nepravdu i tragediju u istoriji od nekog drugog naroda.........pa se to stavi u istorijske citanke, kolektivnu svest......i zivi se dalje............pa sta bi trebalo da rade jevreji nemcima???...........da ih kolju dok je sveta i veka, gde god vide nemca???:roll:

pa da ne trosi pare na naoruzanje i da je niko vise ne napada

clanstvo u NATO-u osim privilegija nosi i mnoge obaveze. Te obaveze su kupovina rashodovanog NATO naoruzanja i uskladjivanje sa NATO standardima sto bi nas kostalo najmanje 5-6 milijardi dolara. Plus sto bi morali da saljemo 5-10.000 srpskih vojnika u svaku svetsku vukojebinu u kojoj amerikanci zapocnu rat.

Naravno o sopstvenom trosku

I sta , hoces da kazes da bi pored ove birokratije i administracije beogradske i najvecih poreza u evropi jos trebali da finansiramo i koje kakve avanture po avganistanu iraku somaliji?

ma pali bre...

pa japanci nisu u NATO paktu

japanci samo imaju deo americkih trupa na svojoj teritoriji sto je bilo i logicno sobzirom da su kapitulirali u drugom svetskom ratu

al japancima ne pada na pamet da ratuju za americke interese po belom svetu.

Pametni ljudi

Japanci nisu u nato paktu, ali imaju americke baze......imaju neki svoj pacificki savez izmedju japana , australije , sad........konstantno vezbaju sa amerima, i imaju odlicne odnose i vojne i bilateralne......

bilo bi super da i mi , eto , bar taj nivo saradnje ostvarimo.......baze vec imamo.....:mrgreen:

a da li ce , nekoliko lekara otici u Irak, to je manje bitno......pa oni vise zele da odu tamo, nego sto ih ti branis...........

Izvini, Genije nisam te prepoznao...

Na Švajcarsku sam se pozvao kao primer, jer jeste neutralna... Bila i ostala dugo vremena, a to gledanje u pasulj šta će Švajcarci da urade baš i nešto ne praktikujem.

Dalje, naš ministar kaže sam da je Srbiji najbolja vojna neutralnost kao opcija i koliko ja znam mi jesmo neutralni. Nismo u Nato niti u jednom drugom paktu, znači Genije neutralni smo i ne mešamo se dok nas neko ne napadne.
Tadić sam je pozvao da se sledeća konvencija nesvrstanih održi u Beogradu... Nesvrstani - Neutralni, razumeš... Nećemo se mešamo sa velikim silama. Ja znam da je to težak pojam za tebe da shvatiš ali potrudi se....
A za ovu glupost da komšije moraju da priznaju tvoju neutralnost neću ni da komentarišem... U današnje vreme ratova i podmetanja ti očekuješ od naših komšija da nam kažu neutralni ste nećemo vas napadati. :dash:

Ti si bre poseban slučaj... Glumiš ovde neko ludilo na forumu, pa sine ti jedino bubašvabe i možeš da tamaniš. Za ljude si običan šiš miš. Aj sad pali.

Japanci nisu u nato paktu, ali imaju americke baze......imaju neki svoj pacificki savez izmedju japana , australije , sad........konstantno vezbaju sa amerima, i imaju odlicne odnose i vojne i bilateralne......

bilo bi super da i mi , eto , bar taj nivo saradnje ostvarimo.......baze vec imamo.....:mrgreen:

a da li ce , nekoliko lekara otici u Irak, to je manje bitno......pa oni vise zele da odu tamo, nego sto ih ti branis...........

japanaci ne salju svoje vojnike ni u kakav rat van teritorije japana

pametni ljudi

a kom je do clanstva u NATO-u u svakom trenutku moze to clanstvo licno da realizuje .

Ode na sajt www.blackwater.com i klikne na signup aplikaciju i prijavi se

Al za tako nesto treba imati nesto u gacama....

Lako je na forumu podrzavati takva clanstva

batice skupi muda i pravac avganistan mesto sto bi tudjim q.rcem gloginje mlatio po avganistanskim vukojebinama..

lepo ti kaze covek, sta fali jednoj svajcarskoj sto je neutralna ili jednoj svedskoj, irskoj ili finskoj ?

ne fali nista - pametnome dosta.

mrzi me da pisem ponovo isto, ali ajde.........vama ocigledno nije dosta ni trideset puta ponoiviti........

da bi bio zaista neutralna drzava, moraju zemlje koje priznaju tu neutralnost da to verifikuju............ili nisi neutralan.........ne ide to tako sto si ti , ljakse iz raske odlucio da budes neutralan, i niko ne sme da te zato napadne:hahaha:

mrzi me da pisem ponovo isto, ali ajde.........vama ocigledno nije dosta ni trideset puta ponoiviti........

da bi bio zaista neutralna drzava, moraju zemlje koje priznaju tu neutralnost da to verifikuju............ili nisi neutralan.........ne ide to tako sto si ti , ljakse iz raske odlucio da budes neutralan, i niko ne sme da te zato napadne:hahaha:

глуп?:worth:

него сисице не одговараш на питање, ко ће да шаље децу на Руски фронт, ти или неки шабан?

Poslednja izmena:

boli me patka da l mi ko priznaje neutralnost ili ne .

mislim to o priznavanju neutralnosti je cista glupost.

i hitler je 1940. priznavao neutralnost belgije i holandije pa ih je i pored toga okupirao.

nemam nameru da sprcam 5-6 milijardi za nato pakt . pametnije je taj novac utrositi za izgradnju autoputeva i mostova po srbiji.

a zapad ako hoce nek okupira. sigurno da ne moze da bude gore nego sad kad je ovde Tadic na vlasti.

bolje okupacija nego boris tadic

Mnogi kod nas kažu: mi sad ulazimo u nekakve političke trgovine. Da, onaj ko ne zna da je svet nepravedan i onaj ko ne zna da se svet zasniva na međusobnim odnosima interesa, trebalo bi to pod hitno reći, jer mi imamo ovde neke političare koji se u svojoj šezdesetoj godini zgroze kad čuju da je svet nepravedan i da je sila iznad prava. Sila jeste iznad prava.

Svet je nepravedan, svet je nebezbedan i ako hoćete da promovišete svoje interese, vi to možete uraditi samo ako ste u prilici da to uradite.

odlicno primeceno. narocito za poznato lamentiranje nesposobnih o 'nepravdama'

Ove price o tome kako se sve clanice NATOa , zaduze preko glave, su malo naduvane, laicke , bajke koje treba da odvrate svakoga ko bi hteo da se pridruzi alijansi............

Ipak su studije isplativosti ( bezbedonosne, politicke, vojne ) radili u svakoj drzavi mnogo ozbiljniji igraci od forumasa sa krste..............no, kako bilo.........neutralnost je najskupljai najnesigurnija opcija , kao izbor nacina odbrane zemlje............ni svajcarska nije vise neutralna , realno........a kamoli srbija na sred balkana..........nije to za nas , pa sve i da hocemo........treba drugi da nam potpisu da nam priznaju pravo na neutralnost

Ne slazem se sa tobom,price nisu naduvane...ovo sto si napisao mi izgleda kao da kazes da sve ove banke sto su dosle u Srbiju su dosle da nam pomognu,da nam olaksaju zivot,zele nam dobro,sve nam je sada dostupno,a koja je cena svega??Molim te reci mi sta je to dobro za Srbiju ako udje u NATO??Ma o kakvom bombardovanju pricas?Pa to se vise nece ponoviti,to je bio presedan kao i bacena A- bomba na Hirosimu...taj NATO je jedno ZLO !!!I mislim da nam ne treba,nama treba da se okrenemo nasim resursima,da proizvodimo organsku hranu,da plasiramo na strano trziste,i da cuvamo nase pravoslavlje...kakvi strani analiticari??pa to su sve svetski probisveti i kada ce to svima da postane jasno??Mi kao narod treba da negujemo ono sto nam je Bog dao,da iskoristimo nasu vodu,prirodu a ne neke strane trupe da se stacioniraju i da vrsljaju po Srbiji..ne da NATO nista za dzabe i na lepe oci..samo ih izvori pijace vode interesuju i eventualno da budu blizu Rusa...

Back