savasavanovic
Elita
- Poruka
- 24.911
Вучић није ни д од диктатора.У диктатури нема уличних демонстрација, опозиционих партија, опозиционих телевизија у милион домаћинстава итд.Pa i diktature podrzavaju stranci.
Vucic primer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вучић није ни д од диктатора.У диктатури нема уличних демонстрација, опозиционих партија, опозиционих телевизија у милион домаћинстава итд.Pa i diktature podrzavaju stranci.
Vucic primer.
Voleo bi on sve to da razbaca kobrama za 6 sekundi, ali ima nepovoljan geografski položajВучић није ни д од диктатора.У диктатури нема уличних демонстрација, опозиционих партија, опозиционих телевизија у милион домаћинстава итд.
А ти не подржаваш садашњи систем?Не подржаваш капитализам, страни утицај на политику у Србији, стране инвеститоре?Podržava sadašnji sistem, ali se poput Kožmura Obzervera folira da "šta ćeš, šta ćeš, moramo da trpimo Vučlera zbog greha trećih lica."
Jeste diktator ali upravo zbog tih stranaca ne sme u potpunosti da upotrebi silu.Вучић није ни д од диктатора.У диктатури нема уличних демонстрација, опозиционих партија, опозиционих телевизија у милион домаћинстава итд.
Kina je velika i suvise mocna. Takodje je nasla zajednicki jezik sa ostalim silama.Зашто у Кини нема студентских демонстрација?
zaboravio sam za tren, da, ti si za diktaturu proletarijataЈа нисам за демократију ни за 1 минут или 1 сат.
Ја сам за отворену и непосредну дикататуру 24 часа дневно сваког дана у години.
zato sto im dobro ideЗашто у Кини нема студентских демонстрација?
Pa vlast ima povoljniji geografski položaj, ne odgovara Briselu i Šarl Mišelu i zbog toga je nasilna prema stanovništvuЗашто у Кини нема студентских демонстрација?
Naravno da ne, tragikomični kult ličnosti 1 glupaka, sotone, rusofila.А ти не подржаваш садашњи систем?
Usklađuje ih sa ostalima.primjecujem da su ti komentari poprilicno toksicni