Zasto Srbija ne proterava (uskrati gostoprimstvo) amb. zemalja koje priznaju KiM ?!

...mislis da bi to imalo nekakvog efekta? u smisli Davida i Golijata.
Ja bi povukao ambasadora iz Rusije, posto su nas opet i po ko zna koji put ispalili:!::!::!:
Mlakim saopstenjima, za tako veliku "imperiju", kojima su nas zavaravali sve vreme izigravajuci velike legaliste dostojne naseg premijera.
U svetu u kome su sve medjunarodne pravne norme brutalno i bezobzirno vise puta prekrsene od starne USA i njenih satelita.:?::!:
 
Ja bi da dodam extra pasuljaru . Imamo divizion . Ako ima jos dvoje sa nekom krupnijom smirglom ,

pa da napravimo armiju .

Ce se nadje. Dakle, Prva armija je spremna. A znam i da bacam nozeve, tako da ja cu da formiram Specijalnu brigadu.
Neka neko zalozi par Jugica, pa cemo da ih oblepimo alu-folijom i da stavimo veliku pasuljaru - to ce da nam bude oklopna brigada.
 
...не треба се везивати за народе тих земаља кад се говори о протеривању амбасада...само за њихове режиме...и то јасно треба разграничити...да би се, ако би се сада прекинули дипломатски односи....релативно брзо поново успоставили, јер никоме није изолација донела добро...али одређена политичка зрелост мора да постоји.
...једина држава са којом потпуно треба прекинути односе (чији дебилно ушушкани народ опет није крив ни за шта)...која је била и вођа свега овога јесте Америка...и са њом треба прекинути односе...јер гледано рационално Србија никакве економске користи због удаљености нема од Америке...и циљ Србије треба да буду Европа и Русија...
...Америка...још увек огромна војна сила (а ја бих рекао ипак друга у овом тренутку)...је земља која је у страховитој силазној путањи...и пад ће бити све стрмији...долар више није примарно средство светске размене...финансијско преливање је све мање...дугови постају све већи...као и негативна спољнотрговинска размена....а кредибилитет и потези политички никад лошији...
 

Back
Top