Zasto Srbija ne moze izgraditi autoput??????

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841
Potpuno identicna situacija bila bi i u Hrvatskoj da izgradnja nije data pod koncesiju,
tako da Hrvati nisu imali bas nikakav pristup, skoro ni fizicki, toj realizaciji!

Isto bi se krala milionska sredstva, laznim kalkulacijama, dje samo jedan geometar
falsifikatom nivelacije, jos u zemljanim radovima, od samo nekoliko decimetara na par kilometara,
omoguci milionsku kradju!

Dok god ne date tu gradnju pod koncesiju,tako da ni jedan Srbin nema pristupa, ili ne postreljate nekoliko stotina upletenih,
autoputa necete vidjeti!!! :per::per::per::per::per::per::per::per::per:

Poslednja izmena:
Hah,to nije razlog. Nemacka i AU su Srbiju 1914. napale pre svega zbog Moravsko-Vardarske doline,jer je to bio najjlaksi put do Bliskog istoka,a ne preko Rumunije,Bugarske ili negde okolo.
Razlog je jer nesposobni ljudi vladaju Srbijom.

ja pre mislim da su se srbi tolko navikli na rupe i džombe da se na dobrom putu jednostavno uspavaju i onda eto ti saobraćajnog prekršaja..

Yebote znao sam da ce ludi Fenix i u fuckin autoputeve i temu o infrastrukturi , u nekom obliku ubaciti svoju zavicajnu Hrvatsku i bracu Hrvate :mrgreen:
PS Rvati nisu imali koncesiju nego su sami gradili puteve iz kredita , zato su izmedju ostalog sada duzni ko Grcka ,al koncesije nije bilo .

Da, ali su oni bar svoje izgradili...a mi svoje, kako smo krenuli, nećemo ni do 2020...

Šta reći nego: sramota!

Potpuno identicna situacija bila bi i u Hrvatskoj da izgradnja nije data pod koncesiju,
tako da Hrvati nisu imali bas nikakav pristup, skoro ni fizicki, toj realizaciji!

Isto bi se krala milionska sredstva, laznim kalkulacijama, dje samo jedan geometar
falsifikatom nivelacije, jos u zemljanim radovima, od samo nekoliko decimetara na par kilometara,

Dok god ne date tu gradnju pod koncesiju,tako da ni jedan Srbin nema pristupa, ili ne postreljate nekoliko stotina upletenih,

Zato sto je takav plan .
da se radi , al da se nikad ne izgradi .
\

Yebote znao sam da ce ludi Fenix i u fuckin autoputeve i temu o infrastrukturi , u nekom obliku ubaciti svoju zavicajnu Hrvatsku i bracu Hrvate :mrgreen:
PS Rvati nisu imali koncesiju nego su sami gradili puteve iz kredita , zato su izmedju ostalog sada duzni ko Grcka ,al koncesije nije bilo .

E mora sam to ubaciti, jer ste braca po lopovluku, a da su se Hrvati ista pitali na izgradnji, ni danas autoputa ne bi imali!!!
Kapiras li, ili da ti crtam, kefalosauruse!!!!!

srbija nema autoput iz istog razloga zašto nema ni PayPall , internet trgovinu isl..
ovde se još uvek pre zarađuje na sporosti, nego na brzini
sve što Pojedinac može sam - "nije u interesu"

Dok se nesto gradi posluju i pratece strukture,
a u slucaju autoputa, te pratece strukture su postale primarni faktor,
tako da se izgubila sama sustina investiranja, te se sad ne zna sta........., !

a što tebe boli uvo za nas, gledaj svoje dvorište i očisti đubre.:manikir:

Back