Zasto Srbija ne donosi rezoluciju u vezi haske presude vrhu hrvatske drzave??????

Potpuno pasivan stav oficijelne Srbije prema haskoj presudi
Zasto Srbija ne donosi rezoluciju u vezi haske presude vrhu hrvatske drzave

немој да изједначаваш државу Србију за овом издајничком власти која лажима и манипулацијама држи земљу у ропству....и ради ово што ради...

Poslednja izmena od moderatora:
немој да изједначаваш државу Србију за овом издајничком власти која лажима и манипулацијама држи земљу у ропству....и ради ово што ради...

Ne, ne pada mi na pamet da to radim, jasno mi je, rekoh oficijelna Srbija!!

Samo se vi tesite da je rezim u Srbiji nenarodni! Itekako ga je narod birao i jos uvek veruje u njega! Srbija je bolesna od izdaje.

Да је народни не би био марионетски, а на сваком кораку видимо да јесте. Шта су то урадили а да није по налогу газда и да је за добро народа.

A koji to režim u Srbiji nije bio marionetski?

Ниједан уназад... до краљева. Па и код њих се може ставити знак питања. Зато у Србији и јесте овако како је.
Али нећемо о томе, отићи ћемо са теме.
Тема је зашто нема резолуције, а одговор је зато што су на власти марионете.
Ако газде одлуче да треба резолуција, власти ће је за час донети.

Državni vrh je znao za ratne zločine!

Za Mesića nema nikakve dvojbe da je Hrvatskoj bio potreban Haški sud. "U Hrvatskoj nije bilo političke volje da sami procesuiramo ratne zločine koji su se nedvojbeno dogodili na našoj strani. Pri tome, nema nikakve sumnje da je državni vrh za te zločine znao. Dugo sam se dvoumio da li da to javno iznesem, ali sada ću reći: bio sam prisutan kada je jedan tadašnji ministar koji je također ovih dana prilično glasan, referirao Tuđmanu da se srpska sela u zapadnoj Slavoniji pale u tri smjene. Doslovno tako: pale se u tri smjene. Neću ga imenovati, ja nisam ni tužitelj, ni sudac, ali pamtim što sam vidio i čuo", zaključio je Mesić.
mesic_crveni_kriz4-250311kossss625.jpg

Слажем се. Коме треба и која би то сврха била те резолуције? Само би још долила уље на ватру и не верујем да би се ишта променило набоље.

Демокрацијски, нема шта.
Ал сребреничка је морала, она има сврху и променила је млого тога набоље......

Zato što su pametni i čekaju pravosnažnu presudu.

glupost....cak i u slucaju da presuda bude pravosnazna, Srbija bi morala (ako donese nekakcu ddeklaraciju podrske Haaskoj presudi) morala istovremeno da donese i presudu podrske Haaskim presudama Srbima....a to je utopija i jedno i drugo

nije valjda da vjerujes u to, salis se!!:per::per::per::per::per:

Iskreno, ne vidim nikakvu korist od takve rezolucije, a drugo, šta ćemo ukoliko se nedajBože desi da sud preinači odluku u drugostepenom postupku i proglase ga nevinim?

Back