savasavanovic
Elita
- Poruka
- 19.699
Ко грди премијера он буде проглашен за расисту.Da preciziram, mozes da izadjes i da oteras celu vladu i premijera u tri...i da kazes da su budale , u Rusiji to ne moze.
Ко грди премијера он буде проглашен за расисту.Da preciziram, mozes da izadjes i da oteras celu vladu i premijera u tri...i da kazes da su budale , u Rusiji to ne moze.
Šta je onda Tucker Glupson sa faux newsaisto kao što u U.S nije moguće obnarodovati rusko viđenje ukrajinskog rata
pa zato sto je engleski pm zaista idiot koji pita beskucnika jel u biznisu, a ovaj mu kaze, jok, ja sam beskucnik, - zato valjda i stoji u redu sa topli obrokDa preciziram, mozes da izadjes i da oteras celu vladu i premijera u tri...i da kazes da su budale , u Rusiji to ne moze.
...Nikita, dokle god se po pijacama raspreda o podobnosti i nepodobnostiU Velikoj Britaniji svako moze da izadje na ulicu i da otera sve u PM, u Rusiji ne moze bez posledice, da ne pricamo koliko je vec Putin na vlasti, a planira jos toliko, ako ne i vise.
zato sto su srbi kroz istoriju uvek bili na pobednickoj strani. Mozda nismo prepametni al imamo instikt...........za razliku od susjedstva.O ovoj vrlo slozenoj temi danas sam polemisao na pijaci. Tako da je ta zena sto prodaje povrce, rekla vidi se koliko je Srbija demokratska drzava kada se hvata u kolo sa Rusijiom i Kinom, koji su uvek pomagali Srbiju okruglo i na cose
. Kako to da je Srbija demokratska, a stalno se poziva na nedemokratske drzave kao sto su Rusija i Kina. U Rusiji Putin vada decenijama, a u Kini Komunisticka partija Kine vlada decenijama.
Srbija demokratska drzava hoce u Evropsku Uniju, a ovamo se poziva stalno da joj ledja cuvaju nedemokratske drzave kao sto su Kina, Rusija, Mongolija...?
Pogledajte prilog 1254990
Pogledajte prilog 1254993
Srbija nije demokratska zemlja odavno.O ovoj vrlo slozenoj temi danas sam polemisao na pijaci. Tako da je ta zena sto prodaje povrce, rekla vidi se koliko je Srbija demokratska drzava kada se hvata u kolo sa Rusijiom i Kinom, koji su uvek pomagali Srbiju okruglo i na cose
. Kako to da je Srbija demokratska, a stalno se poziva na nedemokratske drzave kao sto su Rusija i Kina. U Rusiji Putin vada decenijama, a u Kini Komunisticka partija Kine vlada decenijama.
Srbija demokratska drzava hoce u Evropsku Uniju, a ovamo se poziva stalno da joj ledja cuvaju nedemokratske drzave kao sto su Kina, Rusija, Mongolija...?
Koja ti je pa država demokratska?O ovoj vrlo slozenoj temi danas sam polemisao na pijaci. Tako da je ta zena sto prodaje povrce, rekla vidi se koliko je Srbija demokratska drzava kada se hvata u kolo sa Rusijiom i Kinom, koji su uvek pomagali Srbiju okruglo i na cose