Гамбино
Elita
- Poruka
- 20.842
Да не буде забуне, ја са за рат на Косову, али да мени дате апсолутну власт у Србији, да се накрадем за пар генерација, да заштитим своју породицу и фамилију и да наравно вашу децу гурам у рат да гину и да остану без здравља, док ви једете корење ... и наравно на крају када вам се смучи рат, беда, изолација, да могу несметано да побегнем у Москву са пар тона злата и породицом.
Ја мислим да је то фер и да би чак @Lovac Luka ulovio vuka ово прихватио.
Шта је асоцијација на тему
Косово = гинеш за територију коју никада ниси видео, а где су многи Срби продали куће и ти Срби први не желе сутра да гину за Косово
Косово = беда, немаштина, санкције, изолација, 90е поново, неизвесност, нове издаје из Београда
ЕУ = новац, зарада, екологија, демократија, финансије, бољи животни стандард, уређена држава, јаке институције...
Ја мислим да је то фер и да би чак @Lovac Luka ulovio vuka ово прихватио.
Шта је асоцијација на тему
Косово = гинеш за територију коју никада ниси видео, а где су многи Срби продали куће и ти Срби први не желе сутра да гину за Косово
Косово = беда, немаштина, санкције, изолација, 90е поново, неизвесност, нове издаје из Београда
ЕУ = новац, зарада, екологија, демократија, финансије, бољи животни стандард, уређена држава, јаке институције...
Где год се окренеш, видиш наративе. 

Valjda je sve to kada vlast nema nikakav legitimitet, a vlada diktatorski nad ljudima?