Zasto Srbi vole vise Evropu od Kosova?

38imak

Elita
Poruka
24.269
Srbi najvise na svetu vole evropske (ok, i americke) robe, usluge, trzista, kapital, poslove i kredite.

Na Kosovo i ne pomisle, osim kada ih dezurni SNS-ovci podsete koliko prete i reketiraju Srbe na Severu Kosova.

U Evropu beze da zive i rade; na Kosovo ne bi otisli da zive i da je potpuno srpsko, sa platom od 10000 evra mesecno.

Zasto Srbi toliko vise vole Evropu od Kosova?

Srbi najvise na svetu vole evropske (ok, i americke) robe, usluge, trzista, kapital, poslove i kredite.

Na Kosovo i ne pomisle, osim kada ih dezurni SNS-ovci podsete koliko prete i reketiraju Srbe na Severu Kosova.

U Evropu beze da zive i rade; na Kosovo ne bi otisli da zive i da je potpuno srpsko, sa platom od 10000 evra mesecno.

zasto cela planeta, ukljucujuci i 90 posto gradjana zapadnih drzava, ima fanaticnu mrznju prema anglo-amerikancima, posebno prema Londonu.......a znaju da im standard zavisi od tog istog Londona ?
(valjda zato sto ih je taj isti London nekoliko puta naveo, tacnije, naterao, na pogibiju miliona gradjana zapadnih drzava...........)
al necemo u detalje.
Licno, KOSOVO nedam Londonu (ROTSCHILDU)...........drugo me ne interesuje. Albanci mi nisu problem.

Egoizam je u trendu.... Samo da meni i mojoj deci bude dobro , a za druge me baš bole 🍌 ,ljudi su prezasićeni realnošću , politiku doživljavaju kao tursku seriju.....( One su sad popularne ) , mene čudi kako su se uopšte i okupio srpski narod onako masovno za nekkave promene do kojih naravno da nije doslo ,ne znam i dalje koji su bili studentski zahtevi..... Blokadere isto boli K za Kosovo....ispada da samo Vurčić brine o Kosovu 😂

Србин је пре свега индивидуалац, воли прво себе, своју породицу, свој дом имање, своју средину, свој град, па тек онда друге градове и државу.
Да политичари, нарочито СНС нису злоупотребили Косово, не бисмо имали овај проблем.

zasto cela planeta, ukljucujuci i 90 posto gradjana zapadnih drzava, ima fanaticnu mrznju prema anglo-amerikancima, posebno prema Londonu.......a znaju da im standard zavisi od tog istog Londona ?
(valjda zato sto ih je taj isti London nekoliko puta naveo, tacnije, naterao, na pogibiju miliona gradjana zapadnih drzava...........)
al necemo u detalje.
Licno, KOSOVO nedam Londonu (ROTSCHILDU)...........drugo me ne interesuje. Albanci mi nisu problem.
Pa sto si ga onda vec dao? :dontunderstand:

Egoizam je u trendu.... Samo da meni i mojoj deci bude dobro , a za druge me baš bole 🍌 ,ljudi su prezasićeni realnošću , politiku doživljavaju kao tursku seriju.....( One su sad popularne ) , mene čudi kako su se uopšte i okupio srpski narod onako masovno za nekkave promene do kojih naravno da nije doslo ,ne znam i dalje koji su bili studentski zahtevi..... Blokadere isto boli K za Kosovo....ispada da samo Vurčić brine o Kosovu 😂
... ispada da samo Vurčić brine o Kosovu
------------------------------------------------------------------------

Ispada, kako? Eno, kako brine, nasi Srbi tamo moraju uzeti siptarske isprave, uciti po njihovim programima, a ni u Srbiju ne mogu sa "srpskim" dokumentima i tablicama. O iseljavanju prouzrokovano nebrigom drzave, siptarskom nasilju, zatvaranjima, prebijanjima i gazenju osnovnih ljudskih prava da i ne govorimo.
O svemu ovome nista na drzavnim medinjima. Kao da KiM i ne postoji.

američki tihi :hahaha:

šta tačno porediš USA i okupirano Kosovo i Metohiju ili EU i okupirano Kosovo i Metohiju?

1770994427615.png

Ja vise volim Galeb od Milke. 😂
I isla sam na Kosovo,a u Ameriku nisam.
I nemam kredit u Raifajzen banci.
I sta cemo sad?

Ja vise volim Galeb od Milke. 😂
I isla sam na Kosovo,a u Ameriku nisam.
I nemam kredit u Raifajzen banci.
I sta cemo sad?
I vi Bosanci vise volite Evropu od Kosova, Limunado.
Znamo da ste prakticno okupirali Bec, dok na Kosovo nisu mogli ni puskom da vas nateraju da odete :cepanje:

P.S. Galeb jeste najbolja cokolada u tom cenovnom rangu u nasim prodavnicama, ali je npr. Najlepse Zelje postala zestoki shit, 5 puta gori od uvozne Milke.

I vi Bosanci vise volite Evropu od Kosova, Limunado.
Znamo da ste prakticno okupirali Bec, dok na Kosovo nisu mogli ni puskom da vas nateraju da odete :cepanje:
Posto ja volim Kosovo,ja ne mogu biti Bosanac.
A nisam ni u Beču,tako da opet promašuješ.
Ne brukaj se više! 😁

P.S. Galeb jeste najbolja cokolada u tom cenovnom rangu u nasim prodavnicama, ali je npr. Najlepse Zelje postala zestoki shit, 5 puta gori od uvozne Milke.
Milka je najgora.Puna olova i kadmijuma.
I lindt i toblerone,i kinder...A ti se davis tim i mislis vole te europljani.😂

Зато што су робови, мазохисти, издајници и тако их треба обележити и третирати.

Back