S1MCRO
Elita
- Poruka
- 19.241
Ne sećam se da sam pobesneo zbog tvog pitanja, jer kao što znaš, na tvoje postove ne odgovaram već duže vremena niti ih uopšte i čitam. Ovaj sam pročitao ne znam ni sam zašto i odgovaram ti jer si verovatno slagao u vezi tog pitanja. Ako imaš taj post, linkuj ga ovde.Racionalizuješ svoje stavove formirane na osnovu pravog medijskog uslovljavanja sa N1? Msm pa šta i pitam, ti si ovde pobesneo kad sam ti postavio najnormalnije pitanje da li nam je Klinton zaveo sankcije da bi nam bilo bolje…
P.S. Svejedno, ljuti se ako hoćeš, ali eventualna pobeda Kamale Haris za nas znači samo to da od prijema Srbije u EU nema baš ništa, sve do nekog novog Trampa i nama naklonjenih Republikanaca u bar dva uzastopna mandata, misliti o tome. Bez obzira na to što ni sa još jednim Trampovim mandatom Srbija neće ući u EU za njegovog mandata, ali bar bi bilo izgleda da stvar krene s mrtve tačke. Ovako baš ništa.
Klinton nam svakako nije uveo sankcije da bi nam bilo bolje, kao što nas nije ni bombardovao da bi šipcima bilo bolje. Moji stavovi su da velike sile povlače poteze u skladu sa svojim geopolitičkim i ekonomskim interesima, a ne tuđim.
Toliko od mene. Čujemo se za jedno tridesetak godina. Sportski pozdrav.