- Poruka
- 223.206
Naravno, snažan i glup je uvek veća opasnost po svet.Dlugomire Zlomisliću, lijepo si ovo napisao, ali kada biraš između snažnog i glupog Republikanca, te slabe i glupe Demokratske kukavelji, odgovor se nameće sam od sebe.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, snažan i glup je uvek veća opasnost po svet.Dlugomire Zlomisliću, lijepo si ovo napisao, ali kada biraš između snažnog i glupog Republikanca, te slabe i glupe Demokratske kukavelji, odgovor se nameće sam od sebe.
Тај моменат глобалног врхунца се десио одмах после победе у хладном рату, деведесетих. Не сад.
Znao sam da ništa dobro ne misliš.Naravno, snažan i glup je uvek veća opasnost po svet.
Ne bas, jesu tada stigli do vrha, ali im je sovjetski savez bio priblizna sila.
Amerika pocinje da tehnoloski i medijski dominira tek 80-90-tih, a potpuna globalna dominacija americkih korporacija 2000-2010.
Sada je Amerika takva sila da je Amerika na 1. mjestu pa 10 mjesta praznih.
Opet se ono petlja, pitanje je za SrbeZnao sam da ništa dobro ne misliš.
Ma jok ću budem multikulti sa ugradjenim silikonima i promenjenim polom koji vodi crnca na povodcuСрби које су против великих друштвених промена из последњих 15 година, а Србија у којој су мизогинија, хомофобија, национализам, расизам и ксенофобија норма у њему виде некога ко озбиљно заступа те ставове.
Совјетски савез се урушио 1991. Зато и кажем "после победе у хладном рату".
Dlugomire Zlomisliću, lijepo si ovo napisao, ali kada biraš između snažnog i glupog Republikanca, te slabe i glupe Demokratske kukavelji, odgovor se nameće sam od sebe.
Pa hladni rat nije bio aktuelni rat, vec ta
Pokušavam Zlomisliću razjasniti.Opet se ono petlja, pitanje je za Srbe
Tramp se nije mešao u naše poslove. Bori se protiv globalizma.
Eto, samo to ga čini boljim po nas od svih ostalih američkih predsednika
To što su naši političari potkupljeni od strane globalista i što ne koriste ovu priliku je druga priča
Imao je četiri godine da ga izgradi. Vole se prazna obećanja.Zato sto
BUILD THAT WALL!
Ne da CIA.Imao je četiri godine da ga izgradi. Vole se prazna obećanja.
Ne da CIA.
CIA se bavi vanjskim poslovima ne unutrasnjim.
Zato što je šutnuo u doope onog Crnogorca koji se goozio
tamo gde mu nije mesto.
Ovaj se posle hvalio tom ukazanom počašću
ovo-samo-montenegrin-moze-dusko-markovic-zahvalan-trampu-sto-ga-je ...
Stavio Dodika na crnu listu.zato što je za dadilju svoje dece odabrao Srpkinju
zato što nas je prepustio same sebi dok je bio predsednik ...nije se mnogo mešao u naše stvari niti ucenjivao...država je imala 4 godine odmora od pritisaka američke administracije
zato što nije pokretao ratove
zato što vidi Kinu kao glavnog geostrateškog protivnika Amerike a ne Rusiju...a i to bi rešavao ekonomski a ne ratom