- Poruka
- 24.647
Mozda su svesni cinjenice da ratovi (pogotovo oni svetskih razmera) drasticno ubrzavaju naucni i tehnoloski razvitak.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda su svesni cinjenice da ratovi (pogotovo oni svetskih razmera) drasticno ubrzavaju naucni i tehnoloski razvitak.
Sta se desilo izmedju njih kad je poceo rat?
atomska bomba, naprimer. Tako da cemo, ako bude rata, posle ovog rata imati jos ubojitije oruzje za ciju ce proizvodnju narodi morati odvajati 90 posto svojih kucnih prihoda.
Napredak, nema sta.
Sounds legit.
Али трећи свјетски рат је у ствари почео кад је пропало "Југодрво".
Penicilin, Internet, mob. telefonija, GPS, Racunari, Radar/Mikrotalasna, Sateliti/ svemirski program, digitalne kamere, mlazni motori............................................ ja sam siguran da su toga najvise svesni bash ovi koji prizeljkuju wwIIII
Uostalom, Putin je i sam pre neku godinu rekao ored celim svetom: NIJEDAN EVROPSKI NAROD NE TREBA DA SE PLASI NASIH ATOMSKIH RAKETA (ameri konstantno pokusavaju celu Evropu uvuci u taj strah od ruskih raketa pokusavajuci na taj Naci da RE-PROGRAMIRAJU ruske atomske rakete sa svojih na evropske teritorije) , ONE SU ODAVNO PROGRAMIRANE NA SASVIM DRUGE CILJEVE:
Tebi bi najbolje bilo da odeš živěti u Rusiji. Tamo bi bio najbezbědniji po sopstvenom uvěrenju.
Uzalud ti želja. Hrvatska može propasti jednako onoliko koliko može propasti Francuska, Mađarska, Rusija ili Japan. Jednaka vjerojatnost. Zato, štedi energiju i usmjeri je na realnije želje.
Ti misliš da će se to postići svakodnevnim prizivanjem WW3 na internet portal ima vijesti i stvaranjem ratne psihoze među građanima? "Mudar" pristup. Konstantno inzistirati na spominjanju rata, kako bi se radilo na miru. Paradigma dostojna izreka u Alanu Fordu.Kad pocne , onda je kasno.
Treba ga spreciti ako je ikako moguce.
navijaju samo nepredni retardi i slicne kreature da bi mogli na miru da se razracunaju sa svima koji ne misle kao oni
kao nacisticke i komunisticke horde sto su nocu skupljale ljude i odvodili u nepoznato odakle se nikad nisu vracali
- - - - - - - - - -
a ti predji sa wagnera i nicea na lektiru za predskolsku decu
Tesi se time,dok gledas u kakvo stanje je Srbija.
Trenutno sam kod Zamjatina.
ŠOKANTNO PRIZNANJE NEMAČKOG NOVINARA: Pišemo laži protiv Rusije kako bismo izazvali Treći svetski rat (VIDEO)
napredak, do fjodora treba samo jos jedan korak
Tvoje ponašanje ukazuje na to da ga očito nisi shvatila ni u najosnovnijim crtama.
Ma, pusti ga!
Samo klevetaju naš guravi narod.
Čitaj malo Večernje Novosti!
One su uvek bile na strači običnog, namučenog čoveka
...
shvatila ono sto ti nisi jer ti je na polici antihrist
da si citao fjodorov predgovor koji govori jos na pocetku 20 veka o evropi i nacijama, mozda bi razumeo
u tvom ljubljenom Izraelu
Glupavo mi što citiram Al Lažiru, ali ovde je reč o autorskom tekstu, pa može:
Zašto u naslovu teme stoji potpuna glupost?
Ipak, moraš priznati da u srpskom tisku ima iznenađujuće mnogo članaka posvećenih ww3, što dobrim dijelom proizlazi iz uređivačke politike, koja ciljano traži i objavljuje upravo takve teme. Inzistiranje na takvim temama od strane medija u Srbiji ide u prilog tezi postavljača teme.
Usporedbom vijesti i portala medija u susjednim državama, vjerojatno je moguće dokazati nadprosječeno spominjanje WW3 u Srbiji i njenim medijima.
Pitanje je zašto Srbi imaju toliko potrebe pisat i o ratu koji (još) nije ni počeo. Zašto u drugim državama nema poplave takvih tekstova, nego je to specifikum samo u Srbiji?
Zato što je ovde poželjno pljuvanje po Srbima.
Čivut.