Zasto Srbi toliko navijaju za WW3?

Niko normalan ne bi voleo da dodje do WW3 jer je to kraj covecanstva. Oruzje koje se nalazi u arsenalima 3 drzave dovoljno je da unisti i sterilizuje planetu nekoliko desetina puta.
WW3 se najverovatnije nikada nece desiti upravo zbog toga, a i zato sto niko ne zeli da napadne nekoga ako ce mu umreti vise od 10% populacije.
U svetu ce na zalost i dalje biti ratova. Onih na Bliskom Istoku pre svega. Muslimani k'o muslimani ce i dalje praviti probleme, i to je sve.

Mene sad zanima otkud tolika iluzorna i idiotska potreba kod Srba da dodje do WW3? Citam americke novine, kineske, ruske na engleskom i bas nigde nema toliko pisanja o WW3 kao u srpskim novinama. Cak, sta vise, u srpskim novinama i narodu to je dovedeno do navijackog nivoa.
Razlog je verovatno taj sto smo mi kao narod izgubili rat za jugoslovensko nasledje, cije posledice pre svega kroz bedu se trpe i danas, pa WW3 nam deluje kao neki eliksir gde bi i ostali postali propali ili jos propaliji od nas.

A odakle ti ta informacija da Srbi navijaju za III svetski rat?
Radio si neko istraživanje?
Ili je bitno oplesti po Srbima na svakoj temi?

Niko normalan ne bi voleo da dodje do WW3 jer je to kraj covecanstva. Oruzje koje se nalazi u arsenalima 3 drzave dovoljno je da unisti i sterilizuje planetu nekoliko desetina puta.
WW3 se najverovatnije nikada nece desiti upravo zbog toga, a i zato sto niko ne zeli da napadne nekoga ako ce mu umreti vise od 10% populacije.
U svetu ce na zalost i dalje biti ratova. Onih na Bliskom Istoku pre svega. Muslimani k'o muslimani ce i dalje praviti probleme, i to je sve.

Mene sad zanima otkud tolika iluzorna i idiotska potreba kod Srba da dodje do WW3? Citam americke novine, kineske, ruske na engleskom i bas nigde nema toliko pisanja o WW3 kao u srpskim novinama. Cak, sta vise, u srpskim novinama i narodu to je dovedeno do navijackog nivoa.
Razlog je verovatno taj sto smo mi kao narod izgubili rat za jugoslovensko nasledje, cije posledice pre svega kroz bedu se trpe i danas, pa WW3 nam deluje kao neki eliksir gde bi i ostali postali propali ili jos propaliji od nas.

To ti ili zamisljas u tvojoj masti ili si placen da iznosis nove idiotske deep state optuzbe na racun srpskog naroda.
Najbolje bi bilo da se nosis tamo odakle si kao novorodjence dosao (PM) pre nego sto napadas druge za nesto sto nije tacno.

Poslednja izmena:

Ja ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je to samo kod nas tako, ali u mojoj okolini tj. za moje poznanike mogu da tvrdim da bi zeleli propast razvijenijeg dela sveta i ta zelja je ogromna.... Po medijima se da predpostaviti da je takvo stanje u citavoj zemlji... U nadi da ce kada propadne "kapitalizam" koji je oznacen kao glavni neprijatelj, ljudi ziveti slobodno i vise nece biti ratova... Kada se govori o kapitalizmu mi smatramo da je nama i nekima na istoku to nametnuto te da je za nas bolji neki drugi ekonomski sistem, "pravedniji"... Eto, posmatrajuci sebe kao samaricane ne krivimo se, jer volimo rat radi mira i blagostanja... Oni koji ga ne zele, oni su zli, jer cuvaju ovaj djavolji svet...

Када се поново појавиш на теми ..добићеш одговор.

Али, како се то неће десити..
prsten14.gif

Sasvim sam siguran da Srbi , mahom, ne navijaju za WW3. Nema nas baš toliko poremećenih al zato na Krsti ima krdo budala koje za to drže palčeve.
Ti koji su za to, uopšte nisu svesni za šta su zapravo a ni zašto tj. koje bi tačno bile posledice njihovih želja.
Verovatno isto važi i za ostale stvari u njihovom okruženju i životu.

Kao jedan od nekoliko milijardi ljudi na ovoj planeti voleo bih da vidim SAD kako gori.
Ako bih slao zmajeve, ne bih na celu Ameriku nego na belu kuću i senat.

Poslednja izmena:
Па ови наслови НЕ ЗНАЧЕ ДА СРБИ НАВИЈАЈУ ЗА 3.СВЕТСКИ РАТ - ВЕЋ НАПРОТИВ, ЗНАЧИ ДА ИМАМО ПАРАНОЈУ ОД РАТА...

Može se donekle i tako protumačiti, ali doista ima dovoljan broj naslova, što sam i sam primjetio, koji doslovno aludiraju na to da je WW3 nešto poželjno, što može pomoći Srbima da podignu glavu i prodišu. Barem tako tvrde takvi naslovi i mediji, i to se kadkad može iščitati iz konteksta, a ponekad čak i doslovno.

Bolje 3 svetski nego vecito robstvo izvitoperenoj kvazi naciji.

Svesni su toga Srbi za razliku od mnogih i to je dobro.

Može se donekle i tako protumačiti, ali doista ima dovoljan broj naslova, što sam i sam primjetio, koji doslovno aludiraju na to da je WW3 nešto poželjno, što može pomoći Srbima da podignu glavu i prodišu. Barem tako tvrde takvi naslovi i mediji, i to se kadkad može iščitati iz konteksta, a ponekad čak i doslovno.

Ne znam zbog čega imaš potrěbu da se razbacuješ viškom rěči bez značenja.

Nije nikakva misterija. Što prě propadne frankenštajn hadezeovska Hrvatska i Šiptari nama Srbima će sigurno biti bolje.
Volěli bismo da se to dogodi bez světskog rata, ali ako su karte tako bačene šta da se radi. Ne može se protiv usuda.

Трећи светски рат не би имао толико катастрофалне последице.Земље које би биле погођене нуклеарним бомбама би претрпеле велику штету, али би већи део планете био поштеђен.Тешко да би Американци и Руси губили време на нуклеарно бомбардовање Африке и већег дела Азије.

После трећег светског рата би дошло до великог економског бума(нагло би скочила производња лукова, стрела и мачева), који би трајао неколико деценија.Нешто слично се десило после Другог светског рата.

Bolje 3 svetski nego vecito robstvo izvitoperenoj kvazi naciji.

Svesni su toga Srbi za razliku od mnogih i to je dobro.

Не знам да ли ти је познато да неке западне силе и даље имају прекоморске поседе-острва по Пацифику и Карбима.То имају САД, УК, Француска, Холандија.То су идеална места за евакуацију припадника елите који би уживали у овим забаченим деловима света и после Трећег светског рата док би сиротиња раја била изложена страдању.

Poslednja izmena:
Nemojte ljudi nasedati na jeftine provokacije tipa “Srbi navijaju za rat” i slicno. Ispucavate energiju na gluposti, takve stvari treba eliminisati ignorisanjem.
Jednom kad te neko namaze govnima jedina odbrana je totalno ignorisanje... sa vasim defanzivnim izjavama samo se razmazujete i dajete kredibilitet idiotskim tvrdnjama.

Pleonazam

Ti koji su za to, uopšte nisu svesni za šta su zapravo a ni zašto tj. koje bi tačno bile posledice njihovih želja.
Verovatno isto važi i za ostale stvari u njihovom okruženju i životu.

Ako bih slao zmajeve, ne bih na celu Ameriku nego na belu kuću i senat.

U al si resio problem sveta srusio jednu kucu i ubio par stotina ljudi.

Majstore,Srbi ne mogu da "navijaju",navija se za svoj sportski klub, kosarkaski tim u kome nastupa tvoje dete,...pojedinci koji se nalaze u promilima mozda mogu da "prizeljkuju" rat koji ce okrpiti one koji uvode demokratiju.Ako ne znas kako da se odrazis nemoj ni da otvaras besmislene temilice

A NE POSTAVLJAS PITANJE ZASTO AMERI TOLIKO PREDANO PRIPREMAJU NAPAD NA RUSIJU........?

ko je porobio pola planete i u tom porobljavanju u krvi zbrisao desetine miliona ljudskih zivota................? To za tebe nije WW3 ?

i onda SRBI SE RADUJU WW3.....................DA NECE MOZDA SRBI DA PROFITIRAJU NA PRODAJI ORUZJA ZA WW3........DA NISU MOZDA SRBI BACILI OKO NA RUSKI GAS I ZLATO................DA NE ZELE MOZDA SRBI DA NAPADNU KINU PA IM ZATO TREBA POROBLJAVANJE RUSIJE...................DA NECE MOZDA SRBI DA KONTROLISU SVE NACIONALNE BANKE U SVETU PA IM ZATO TREBA WW3.................DA NIJE MOZDA ROTSHILD SRBIN PA SE RADUJE STO CE BITI CAR I BOG OVE PLANETE POSLE TOG WW3.................?
drugi put kad oces da pises ovakve BAJKE javi se meni...............DACU TI VISE PARA DA NE PISES NEGO STO IH DOBIJAS OD SVOJIH NALOGODAVACA,

SA OVAKVOM PROPAGANDOM PROSLI STE U CRNOJ GORI I MAKEDONIJI ALI SRBIJA JE NESTO DRUGO..........................SRBIJA SE NE BORI PROTIV AMERIKE I ROTSHILDA, SRBIJA SE BORI PROTIV ZLA...........i protiv svih koji rade za to ZLO..........................

A NE POSTAVLJAS PITANJE ZASTO AMERI TOLIKO PREDANO PRIPREMAJU NAPAD NA RUSIJU........?

ko je porobio pola planete i u tom porobljavanju u krvi zbrisao desetine miliona ljudskih zivota................? To za tebe nije WW3 ?

i onda SRBI SE RADUJU WW3.....................DA NECE MOZDA SRBI DA PROFITIRAJU NA PRODAJI ORUZJA ZA WW3........DA NISU MOZDA SRBI BACILI OKO NA RUSKI GAS I ZLATO................DA NE ZELE MOZDA SRBI DA NAPADNU KINU PA IM ZATO TREBA POROBLJAVANJE RUSIJE...................DA NECE MOZDA SRBI DA KONTROLISU SVE NACIONALNE BANKE U SVETU PA IM ZATO TREBA WW3.................DA NIJE MOZDA ROTSHILD SRBIN PA SE RADUJE STO CE BITI CAR I BOG OVE PLANETE POSLE TOG WW3.................?
drugi put kad oces da pises ovakve BAJKE javi se meni...............DACU TI VISE PARA DA NE PISES NEGO STO IH DOBIJAS OD SVOJIH NALOGODAVACA,

SA OVAKVOM PROPAGANDOM PROSLI STE U CRNOJ GORI I MAKEDONIJI ALI SRBIJA JE NESTO DRUGO..........................SRBIJA SE NE BORI PROTIV AMERIKE I ROTSHILDA, SRBIJA SE BORI PROTIV ZLA...........i protiv svih koji rade za to ZLO..........................

To odveć nije briga Srba. Neka se time pozabave Putin, Tramp i ostali koji prědvode ovu planetu.

Jedno je tačno. Izvěsni broj vas s naměrom stalno ciljano kao i u medijima propagira priču o trećem světskom ratu kako bi se uticalo na široke mase kroz ulivanje straha.

A odakle ti ta informacija da Srbi navijaju za III svetski rat?
Radio si neko istraživanje?
Ili je bitno oplesti po Srbima na svakoj temi?

To ti ili zamisljas u tvojoj masti ili si placen da iznosis nove idiotske deep state optuzbe na racun srpskog naroda.
Najbolje bi bilo da se nosis tamo odakle si kao novorodjence dosao (PM) pre nego sto napadas druge za nesto sto nije tacno.

Ma, pusti ga!
Samo klevetaju naš guravi narod.

Čitaj malo Večernje Novosti!
One su uvek bile na strači običnog, namučenog čoveka :rtfm:

Bliži se Treći svetski rat!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:479910-Blizi-se-Treci-svetski-rat

Viljegas proriče:Treći svetski rat počinje 13. maja
Horasio Viljegas, čovek koji je predvideo pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima, sada tvrdi da će Treći svetski rat započeti 13. maja, na 100-tu godišnjicu ukazivanja Gospe Fatimske
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...egas-proriceTreci-svetski-rat-pocinje-13-maja

Savetnik UN: Treći svetski rat je već u toku
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:657165-Savetnik-UN-Treci-svetski-rat-je-vec-u-toku

Emir Kusturica: Kako će početi Treći svetski rat!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ir-Kusturica-Kako-ce-poceti-Treci-svetski-rat

itd....

Back