ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
zapravo nisu uspjeli asimilipati nikoga . u cemu je problem ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
asimilovanje je nepostovanje duhovnog nasledja drugoga. lecenje kompleksa.zapravo nisu uspjeli asimilipati nikoga . u cemu je problem ?
pa to ti je jedno isto, ko bi to bili etnicki hrvati a da nisu u srodstvu sa srbima? odakle im isti jezik ako ne od zajednickih baba i didova. ucili na sorboni ili bili pod srpskom okupacijom?postoji izraz pokatoliceni srbi ali ne i popravoslavljeni hrvati .
deklariranje je pitanje svesnosti i predstave a ne objektivno i istinito poreklo. pa sad ti vidi koliko se deklarira.ali koliko se 'bivsih' hrvata deklarir kao srbi igdje ?
postoji izraz pokatoliceni srbi ali ne i popravoslavljeni hrvati .
postoji izraz pokatoliceni srbi ali ne i popravoslavljeni hrvati .
Komunizam je izmišljotina jednog kvazifilozofa.narodi su izmišljotina klasnog društva
ajde mi dokaži da stvarno postoji narod i ja ću da priznam da nikad ništa znao nisamKomunizam je izmišljotina jednog kvazifilozofa.
.postoji izraz pokatoliceni srbi ali ne i popravoslavljeni hrvati
Uvek došljaci asimiliraju starosedeoce.
Drugi zakon je: uvek divlji i prosti pobede civilizovanije koji igraju fer-plej.
.
To je slična stvar, prvo su Srbi naselili Dalmaciju (kao pagani) pa su ih onda rimski misonari /legionari crkve pokrštavali.
To je slična stvar, prvo su Srbi naselili Dalmaciju (kao pagani) pa su ih onda rimski misonari /legionari crkve pokrštavali.
pitaj prvo majku.jucer sam upoznao kosovarku sa plavim ocima . odkud to ?
pitaj prvo majku.
pa njenu. a za sebe naravno svoju. ako si došao da urnišeš pdf ne moraš se praviti nevešt.ciju majku/babu ?