Zašto Srbi mnogo više žale za Jugoslavijom nego Hrvati?

Kako nikada? Pa sami kažete da je Kosovo srce Srbije, a danas se hrvatska vojska šeće Kosovom kud i kako hoće dok Srbin ni nacrtan nemre na Kosovo.

Косово је привремено отето од стране Натоа,
не Шиптара и не Хрватијанаца.

Ми смо пристали на то
јер Шипце нисмо могли да смиримо без употребе оружја.

Данас се Хрватијанци тамо шетају ?
Хахахаха, па шта ?

Ми знамо шта смо се договорили са Натоом,
а имамо и нови предлог,
па ако Рама погледа - сложиће се са овим одрживим решењем за Космет.
А и за Албанију !
razmena teritorija.jpg

Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca(kasnije Jugoslavija), nastala je ujedinjenjem Kraljevine Srbije i Crne Gore sa Drzavom Srba, Hrvata i Slovenaca.... U tom smislu ne moze nikako biti isto sto i Bosna, jer je Bosna drzava koja se od Dejtonskog sporazuma sastoji od dva entiteta i jednog distrikta...Sto je platforma za mir...
Pa i Bosna je nastala "ujedinjenijem" muslimansko-hrvatske federacije i Republike Srpske.Brčko Distrikt nije članica te asocijacije nego kondominijum MHF i RSrpske.

Europa koliko mi je poznato nesto vise od 300 miliona. Sta se tice sisanja, sisua nas. Sve smo im prodali. J. ti takvu suvrenu i samostalnu Hrvatsku za koju sam mogao poginut, a mnogi su poginuli.
Мош мавати хрватским барјаком, испробиват првог Србина/Цигана на кога наиђеш, за све недаће оптужити КОС, ЈНА, УДБУ, СПЦ, Русију, Кину...Мало ли је? :ortaci3:

Мош мавати хрватским барјаком, испробиват првог Србина/Цигана на кога наиђеш, за све недаће оптужити КОС, ЈНА, УДБУ, СПЦ, Русију, Кину...Мало ли је? :ortaci3:
Izgleda da uopce ne citas s razumijevanjem ili nisi shvatio bit posta.

Što smo im to "sve" prodali? Što smo to uopće imali vrijedno da im prodamo?
:rotf:
Znas li ti sta si uopce napisao?
Prvo je Hrvatska prodala svoje branitelje koji su nakon demobilizacije i privatizacije dobijali otkaze.
Prodali smo im telekomunikacije. Znas li zasto bi one trebale biti u drzavnom vlasnistvu? Drugo sve banke osim bijednih tipa Postanska su strane. Kamo ide prihod tih banaka? Svi trgovacki lanci koji su sagradeni na nasem zemljistu su strani i sva dobit ide van. Koliko imas godina??
otisli smo u offtopic i nije mjesto za raspravu.

:rotf:
Znas li ti sta si uopce napisao?
Prvo je Hrvatska prodala svoje branitelje koji su nakon demobilizacije i privatizacije dobijali otkaze.
Prodali smo im telekomunikacije. Znas li zasto bi one trebale biti u drzavnom vlasnistvu? Drugo sve banke osim bijednih tipa Postanska su strane. Svi trgovacki lanci koji su sagradeni na nasem zemljistu su strani i sva dobit ide van. Koliko imas godina??
otisli smo u offtopic.
Telekomunikacije? One iste telekomunikacije koje su dok su bile naše naplaćivale 2000 maraka običan priključak? Prodali smo im banke, one iste koje su bile u milijunskim dugovima? Koliko ti imaš godina?

Жалим за хуманизом, ренесансом, понекад и бароком, које више не могу својатати јер сад припадају искључиво Иштвану2828 и његовом прамдиди који је са свм тим Хрватинама пио вино и смишља та грандиозна дјела еуропске уљуђености. С обзиром да сам призна злоћу (која је својствена барбарима-бизантинцима, циганском накоту, балканицима и осталом како мој народ доживљавау праве Хрватине) надам се да ће ми се бар пола опростити. :namcor:

Pa i Bosna je nastala "ujedinjenijem" muslimansko-hrvatske federacije i Republike Srpske.Brčko Distrikt nije članica te asocijacije nego kondominijum MHF i RSrpske.
Nemoj lupati gluposti, molim te,:mrgreen:… pa kad si ti rodjen? Jel stvarno današnja omladina misli da je Bosna tako nastala? To valjda zbog plana za razbijanje te zemlje, pretpostavljam…

Telekomunikacije? One iste telekomunikacije koje su dok su bile naše naplaćivale 2000 maraka običan priključak? Prodali smo im banke, one iste koje su bile u milijunskim dugovima? Koliko ti imaš godina?
Da telekomunikacije. I cisto informativno 1996 sam u lijepoj nasoj platio prikljucak 1000 dem pa ne pisi gluposti. Dosta mi je da vidim i ljude kako kopaju po kontejneru. Toga prije nije bilo i nisam se za to borio, ali sam dozivio nazalost.
Volim Hrvatsku odo ja u Njemacku, ne ja :rotf:
zaboravio sam napisat i da nam je Slavonija cvjetala, a sada je sikara. Jesi li bio nedavno mozda u Plocama i vidio kakva je ono zeljeznicka stanica? kako je radila nekada, a kako je radila prije, a i ostalo da ne spominjem.
Da nemamo turizma propali bi dublje od Grcke, a to je usluzna djelatnost. Gospodarstvo nam je u k..., korupcija.

Poslednja izmena:
Nedavna anketa je pokazala da čak 81% ljudi u Srbiji žale za Jugoslavijom dok je u Hrvatskoj to samo 25%. Zbog čega je tako? Ja sam razmišljao o tome i jedino što mi pada na pamet je Jadransko more kao razlog. Jer Hrvatska je imala to more i za vrime Jugoslavije a ima ga i sada, čak je sada više naše nego tada, tako da mi zaista nemamo objektivnih razloga da žalimo za Jugoslavijom. Srbija u doba Jugoslavije naravno nije direktno imala more ali se donekle ipak mogla pozivati na činjenicu da je i ona dio Jugoslavije kao i Hrvatska pa je samim tim hrvatsko more na neki način zajedničko svim nacijama i republikama u Jugoslaviji. Srbi su za vrime Jugoslavije jednostavno mogli reći da žive u državi sa možda i najlipšim morem na svitu. Raspadom Jugoslavije ostali su bez toga i logično da ih hvata nostalgija za predivnim primorskim mistima kao što su na primjer: Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Cavtat, Ston, Makarska, Omiš, Kaštel Sućurac, Trogir, Primošten, Tisno, Tribunj, Vodice, Pirovac, Pakoštane, Biograd, Sveti Filip i Jakov, Turanj, Sukošan, Bibinje, Nin, Crikvenica, Opatija, Poreč, Rovinj, Umag, Lastovo, Mljet, Korčula, Brač, Hvar, Vis, Murter, Kornati, Pašman, Ugljan, Vir, Pag, Rab, Cres, Krk itd.
glupa tema po ko yna koji put...

Nemojte te fore molim vas… U Evropu je nekada bilo pet država… Države se stvaraju i nestaju… Bosna je priznata država od strane Srbije i svih država sveta… Celovita…
Celovita i suverena na način na koji je to propisano međunarodnim ugovorom čije su strane potpisnice i Republika Srbija i Republika Srpska.U odnosu na taj ugovor - ustav stvarnost u Be i Ha je bitno drugačija jer su stranci protivpravno uspostavili svoj suverenitet kroz određenu vrstu okupacije.

Косово је привремено отето од стране Натоа,
не Шиптара и не Хрватијанаца.

Ми смо пристали на то
јер Шипце нисмо могли да смиримо без употребе оружја.

Данас се Хрватијанци тамо шетају ?
Хахахаха, па шта ?

Ми знамо шта смо се договорили са Натоом,
а имамо и нови предлог,
па ако Рама погледа - сложиће се са овим одрживим решењем за Космет.
А и за Албанију !
Pogledajte prilog 1646795
Edo kaže da je sve dogovorio sa Kurtijem i ima ponudu.

Back