Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Naše kljusine ofrlje naprave ovu akciju i pri tome im Ameri dostave krive informacije.
plakanje-dijete-pixabay.jpg

da ali Srbi u RS su za protivnika imali slabo naoružanu Armiju BiH a Srbija ovamo protiv sebe 19 vojnih sila
to je kao da se tučeš sa nekom devojčicom i kažeš: izdržao sam dva sata a ja sa Krokopom i kažem: izdržao sam pola sata..
I šta ste krac dobili? opet vam komanduje Švaba, lične karte na kojima piše BiH, pasoši BiH.. skida vam predsednika itd..
molite Boga da ne krene rat misliš da bi ovaj izdajnik ovde krcem mrdnuo za vas? teško..
Ispravka...Srbe iz RS je NATO bombardovao jos 1995-e,dakle cetiri godine prije Srbije.
I svim Srbima treba da bude jasno da imaju iste neprijatelje,a ne da se prepucavaju medjusobno.

Ispravka...Srbe iz RS je NATO bombardovao jos 1995-e,dakle cetiri godine prije Srbije.
I svim Srbima treba da bude jasno da imaju iste neprijatelje,a ne da se prepucavaju medjusobno.
Ма, да, ми немамо никога на свету, до вас и Руса.
Сви остали нам душмани, чекају иза угла да нам прережу врат.

Ovolika količina mržnje je kontraproduktivna.

Niti pospešuje diskusiju, niti navlači klikove, niti je istina da Srbi izbosne više podržavaju aktuelnu vlast ovde od domicilnih.

Sreća pa to nije ovako u realnom životu jer bi onda bio veliki problem, a zna se kome ide u prilog da Srbin udari na Srbina .

Imamo priliku da to vidimo, to nasladjivanje našim međusobnim sukobima od strane velikomuslimanskih provokatora i ustaških pobornika , zašto im to priuštiti.

Srbi u pamet se. :)
Uzmi grancicu pa razgrni dosljacki mulj koji na temi o bosni opsesivno balave o kim po licemernoj semi, sto smo sretni da im crkla krava a za koju mi junacki srbi iz svih ratova od pamtiveka necemo da zivanom mrdnemo.

Ali dobro, instinktivno osecaju da ce imati isti status u unitarnoj bosni ko srbi na kim, a to je realnost za koju su sami krivi jer su ko ovce isli za prevarantskom crvenom glavom.

A ti najbolje znas kakve su te crvene glavudze.

Ne razumijem šta se stalno pravdaš pojedinim iz Srbije?
Otpili to u startu,mi nemamo šta kome da se pravdamo.Imamo našu Republiku Srpsku i mogu samo da kmeče.

Brate riješavajte ih,nisu moj problem.
Da se mene pitalo ja nikom iz Krajine ne bi dao u Srbiju,svi bi ostali u Republici Srpskoj.
Мени не сметају, имам их у комшилуку. Истини за вољу, само по интернету виђам те woke Крајишнике. Ваљда су бесни па би и у Србији да виде екстремну левицу која их не подноси.

Мени не сметају, имам их у комшилуку. Истини за вољу, само по интернету виђам те woke Крајишнике. Ваљда су бесни па би и у Србији да виде екстремну левицу која их не подноси.
To nisu Krajišnici,nego izdajnici.

Preksutra 18.9. slavimo pobjedu i odbranu Republike Srpske u Kozarskoj Dubici,Novom Gradu i Kostajnici.Pozvan si da dođeš da kažeš sve što ovde pišeš. :mrgreen:
Biće veličanstveno proslavit 30 godina od pobjede nad hrvatskim agresorom i odbrane Republike Srpske.
Baš dobro, svaki dan naučim nešto novo..
Toliko poznat datum i slavlje.. hoće li biti koji Vihor i Despot ili samo traktori?

Back