Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

То ти питање као милошевићев референдум: "Треба ли српском народу мир?"

Мораш изаћи из тих идеолошких замки.

По УН треба да буде мир. А потписнице га највише крше
Imaš li ti svoju stranu u BiH, ili je to UN?

Владалац је дијаболик, психопата са месијанским карактером.

Болестан човек и мрзитељ Србије

Уопште је више небитно његово политичко уверење, ако га уопште има.
Vi mu dajete vjetar u ledja!
Direktno i nedvosmisleno.

Увек си морао да решиш проблем у својим редовима са унутарњим непријатељима (да ти не забијају нож у леђа), па да решаваш проблем са спољним непријатељем.

Јесил ти виолентни Босанац, па ћеш све решавати за сва времена одједном ?

Зато нам треба отклон од тих ваших штетних менталитета
Otklon od "naših štetnih mentaliteta" se radi propagandnom podrškom muslimanskoj agendi, koliko vidim...

То су само називи. Режиму се не свиђа ни Збор.

Да ли је веће, герузија, сенат или пленум - не битно је !

Настарија српска реч је Сабор што би било режимски по хрватски или Савет као Совјет што би режим рекао бољшевички, итд...
to su simbolični nazivi društva koji pretenduju za tako nešto, zbor je ljotićevsko
sabor je crkveno (sakupljanje) a ne razjedinjenje, a mi se ježimo kad čujemo da treba da se sabiramo. nije to u našoj krvi.
sem u prilikama kada nismo imali države.
da bi se ujedinili treba nam oduzeti države

Немој заборавити да пустиш воду кад завршиш са сервирањем ових измишљотина.
:lol: pa šta bi im onda ostalo u mizernim im životićima kad bi se odrekli te mržnje i ogorčenosti sa kojima žive od ranog jutra do leganja?
Ignor je majka mara, možda predju na prodaju polovne šminke :lol:
Kud i udjoh na ovu temu, taman sam pozaboravljala likove.

Ako je Srbin iz Republike Srpske rekao to....Srbinu iz Hrvatske, onda je imao itekako valjani razlog za to.
Ti nikada to ne bi rekao zato jer nemaš pojma što su Srbi u Hrvatskoj radili a bili su konstitutivni narod..NEMAŠ POJMA.
Kako ja to nikad nisam cula,a zivim duze od pet godina u RS i u kontaktu sam sa dosta ljudi iz svih krajeva?
Samo vi nesto cujete i znate,i to obavezno negativno i obavezno da ubacite kosku razdora medju Srbe?

:lol: pa šta bi im onda ostalo u mizernim im životićima kad bi se odrekli te mržnje i ogorčenosti sa kojima žive od ranog jutra do leganja?
Ignor je majka mara, možda predju na prodaju polovne šminke :lol:
Kud i udjoh na ovu temu, taman sam pozaboravljala likove.
Sandrina,
rekla nana da mi daš
te tvoje usne što imaš...

Inače ovima što smeta navodna podrška Vučiću od Srba iz RS, trebalo bi da nađu meru da kritikuju tu podršku, ali da vode računa da to ne pređe u podršku muslimanskim antisrpskim namerama.
Možda je komplikovano, ali ako si inteligentan, onda će uspeti.

Reci im to ja sad moram da idem. :D

Hrvaštinu si zaboravio, Dijana, Noletova majka je poluhrvatica i Nole se nikad nije odricao te strane familije.

Samo pogledati i ko napada Kustu, sve postane jasnije.
Kustu napadaju Vučić a napadajući bosanske Srbe u paketu napadaju ga i ovi ovde što što pišu protiv "Bosanaca".

Novak, odrekao se ili ne, a dobro je da nije, veliki je sprski patriota.

Kustu napadaju Vučić a napadajući bosanske Srbe u paketu napadaju ga i ovi ovde što što pišu protiv "Bosanaca".

Ma obojica, na kraju se svede na to da su bosanac Kusta i polutan (to vole da istaknu) Nole ustvari i jedini srpski patriote koji to jasno i glasno plasiraju gde stignu, a ceo svet ih zna i čuje.

to je sale tragedija

sto svi misle da rade kako treba..sto rece bojan negde, da njegov drug iz sns-a skroz poludeo i sve koji nisu sa njima naziva na svakom mestu ustasama :lol:

coek misli da tako treba jer mu lokalni odbor dao direktivu a ne ume da spoji dva korak unapred sta time provocira i kome to jedino ide u korist...
o tome pišem, lako se doji mržnjom.
samo čoveku podiđeš daš mu osećaj da je veoma bitan i on je tvoj.
to sam proučio na pdf religija kako se pripadnici sekti ponašaju. "Bogom dani" jer trovačnica radi 24h
ista psihološka pojava ti i u politici .
manipulacija ljudima je veoma laka ko ume da iskoristi

Sandrina,
rekla nana da mi daš
te tvoje usne što imaš...

Inače ovima što smeta navodna podrška Vučiću od Srba iz RS, trebalo bi da nađu meru da kritikuju tu podršku, ali da vode računa da to ne pređe u podršku muslimanskim antisrpskim namerama.
Možda je komplikovano, ali ako si inteligentan, onda će uspeti.

Reci im to ja sad moram da idem. :D
Ne smeta njima nikakva navodna podrska Vucicu...njima smeta postojanje Srba u RS.
Ali ebi ga,tu smo...treba manje da se nerviraju,nije zdravo.

Koliko si ti placen da unosis razdor medju Srbe?
Sramota!
ono sto zanm jeste, da je upravo on taj koji je ovde godinama prvi koji skace u dorbanu vucicevog clana glavnog odbora sns - ostoje mijailovica
a ovde toboz glumata kontru, poput kontra bota

takdoje znam da je poznat po nevidjenom prostakluku i vokabularu sa dna...
o tome su dokazi poruke, taj vokabular...
samo ako si kontra njemu i njegovim stavovima...

meni je jasno da sistem kako ima poziciju i opoziciju koja se toboz ''bori'' protiv pozicije, ima i kontra botove koji sluze da sto vise razvade srbe...

ja imam zamerke prema braci iz rs i sve vise shvatam da su prosto zatupani i ebat ga... jako me boli kad gledam kako ih u torovima dovode za bednu devnicu da podrzavaju rezim kojiPOMILUJE KRIMOSE BATINASE koji bejzbol palicom tuku devojku...

to me trga iznutra...

ali opet nisam kao ovi koje pominjes , a koji beskrupulozno odavno i prethodnih godina pljuju po srbima iz rs kao nizoj vrsti...

Uopste nema potrebe da se Novak odrice majcine strane porodice,zasto bi to radio?
Da se odrekne svoje krvi moze samo budala.
Novak je srpski patriota i to je dokazao.
Mogu svi da mu pljunu pod prozor!

Ја сам већ рекао екипи да подржавам ту њихову акцију Сале, заобићемо зид па ићи на кафу у ЦГ или Мађарску.🤣
vidiš kako su krenuli, sve redom blokiraju i zaista se ne bi čudilo.
tako su odbacili Srbe koji su primili islam i sad nas mrze a ovi izmišljaju naciju samo da više nisu Srbi.
gledaš bre istoriju i sve ti jasno

vidiš kako su krenuli, sve redom blokiraju i zaista se ne bi čudilo.
tako su odbacili Srbe koji su primili islam i sad nas mrze a ovi izmišljaju naciju samo da više nisu Srbi.
gledaš bre istoriju i sve ti jasno
Ма хајде мање више за њих, они су свакако били изгубљени за Србе самим преласком на ислам, бољи примјер су Македонци и Црногорци који су сваким даном све даље, сад је на реду национално раздвајање од прекодринаца.

Ма хајде мање више за њих, они су свакако били изгубљени за Србе самим преласком на ислам, бољи примјер су Македонци и Црногорци који су сваким даном све даље, сад је на реду национално раздвајање од прекодринаца.
sa ove tačke to je daleko ali onda koliko je bilo poturčenih i latiniziranih Srba koje smo odma odbacili.
ja na to gledam sasvim drugačije, francuz može biti i katolik i protestant i musliman i judaista ali je pre svega francuz. zato nas nema vise od 7,8 miliona a bilo bi nas ko zna koliko.više.
takođe šiptari, ima ih svakakvih vera al jbg svi su prvo šiptari.
što se tiče maked i cg ista priča, sad se radi na RS . jednog dana će taj amonizitet prema Srbima iz RS da nas košta. uveliko se radi na vojvođanskoj naciji
video si onu skaradnu zastavu Vojvodine, na šta ono liči i niko ni A da kaže, da se baci to u smeće.

Back