Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.728
Puko si ti sa jeftinom propagandom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puko si ti sa jeftinom propagandom
Pa da, samo kažem da ne vjerujem u neka bratsva na razini cijelog nacionalnog korpusa.Diplomatski odgovor,nema sta.![]()
Ima li neko iz Mareve ljuti ?Upoznao sam par porodica iz Hercegovine,koji od 50tih zive ovde. To je Bileca,okolna sela ,zamislite ime Zvjerine,Ljubinje,Popovo polje. Dole nema nista,nema zeleznice,nema puteva ,zive od hidrocentrale ko ima srece. Zensko dete cim krene u skolu,salju je u Srbiju da se tamo uda. Jedan komsija koji ima cerku ovde rodjenu,nezadovoljan ovdasnjim momcima ,uvezao je zeta iz Ljubinja.
Narocito su impresionirani opstinskim funkcionerima sa kojima neguju prijateljstvo iz koristoljublja. Do skoro su prijavljivali u opstinu ako neko gradi nesto ,da se pribelezi da su uz vlast.
Ја знам да си ти "онај са скупљом улазницом", како волиш сам да истакнеш, поготово у комуникацији са "глупим Босанцима", али види, не може Босанац да буде у Србији страни плаћеник, тако да овдје губиш бод код следеће куповине улазница.
A koristoljublje je, inace,osobina rezervisana samo za neke Srbe iz Ljubinja ili tamo neke Zvjerine?Upoznao sam par porodica iz Hercegovine,koji od 50tih zive ovde. To je Bileca,okolna sela ,zamislite ime Zvjerine,Ljubinje,Popovo polje. Dole nema nista,nema zeleznice,nema puteva ,zive od hidrocentrale ko ima srece. Zensko dete cim krene u skolu,salju je u Srbiju da se tamo uda. Jedan komsija koji ima cerku ovde rodjenu,nezadovoljan ovdasnjim momcima ,uvezao je zeta iz Ljubinja.
Narocito su impresionirani opstinskim funkcionerima sa kojima neguju prijateljstvo iz koristoljublja. Do skoro su prijavljivali u opstinu ako neko gradi nesto ,da se pribelezi da su uz vlast.

Што ви говорите да су држављани Србије Србијанци?
Исти сте као Хрвати по том питању.
Даље, ми смо прави Срби, ви сте Србијанци !??!!??
Ко Вам је попио српски мозак ? Курчевити Додик ?
Lepo , onda okupi te svoje , osnujte stranku i pobedite na izborima ili već glasajte za već neku postojeću stranku. Zaista je glupo vraćati se na rasprave gospodina Radoša Smiljkovića o jednopartiskom pluralizmu i direktnoj demokratiji .manjina? gde ti živiš jbt ? ja npr u Nišu ne znam osobu koja ne podržava studente..ne postoji! nula! a znam 500 ljudi min! čak ih i moja baba koja je za Vučića podržava!
Krstini Drugosrbijanci bolje rečeno.Ова тема је доказ опредељености форумских 'Србијанаца'.
За разлику од студената, који проблем виде у садашњој власти и свим прошлим и будућим корупционашким владама,
крстаричини 'Србијанци' су у служби уношења раздора међу српским етничким корпусом.
Њихово непознавање српске културне баштине иде до оптуживања 'Босанаца' за сам израз Србијанац,
који сматрају пежоративним и поред постојања народних песама које говоре супротно и уздижу србијанство као позитивно и величанствено.
Једини закључак који се намеће је да се ради о несрпским, лажнопредстављајућим форумашима.
А чији си ти плаћеник?Не подржавамо га сви. Нисмо сви Додикови и Драшкови плаћеници.
Ko je rekao da je to novotarija? Pomenuo sam dvostruke aršine.A, to je licemerstvo,kad kod jednih nešto može,a kod drugih isto to,ni slučajno. Čak se i kažnjava. I,još nešto. Poštujem zakonitosti starog Rima,ali mi se čini da su neke stvari,malo uznapredovale. I ne možemo se služiti floskulama,koje se odnose,na ondašnja uređenja država,koja su bila regulisana,na sasvim drugačiji način.Tebi je izraz koji potječe iz antičkog Rima novotarija?
I kako izgleda grad stradalnik u prošlom gradjanskom ratu pričaj mi malo o njemu?Bio sam prošli mesec par dana u RS.,u Derventi. Pitaju me zašto se studenti bune, ko ih plaća, ceo svet poštuje Vučića, vidi koliko vam je puteva izgradio, a onaj Đilas lopov...
Склонији сам веровању да су лажнопредстављајући несрпски идентитети.Krstini Drugosrbijanci bolje rečeno.
Eto,sta jedna rijec moze uciniti.А чији си ти плаћеник?
Jos kad bih znala sta su vlajo i bodul?Pa da, samo kažem da ne vjerujem u neka bratsva na razini cijelog nacionalnog korpusa.
Evo recimo ja ću vjerujem u 80% više slučajeva prije pronaći zajedničku riječ s nekim iz Novog Sada, nego iz Dugopolja.
Genetski jesam 3/4 vlajo, 1/4 bodul, znači podrijetlom Dalmoš 100/100, ali sam rođen i odrastao na kontinentu.
Ако познајеш прилике на политичкој сцени РС, онда није изненађење.Ja ne predstavljam nikoga osim sebe.Mogu pričati o vremenu kada sam podržavao u političkom smislu Draškovića, Djindjića, Koštunicu.Glasao sam dok sam boravio u Srbiji samo jednom i to za Koštunicu, posle sam se iselio iz Bg. i ne glasam više ni na domaćem terenu.Ako želiš moralnu podršku i mišljenje smatram da studenti nisu ustali bez razloga i da su dobro prodrmali sav taj mulj, dobra polazna baza i put za opoziciju Srbije.Da isto tako smatram da je dosta Vučića, nisam nikada bio njegov fan ni kada je bio u radikalima a kamo li sada, ima Srbija još glava za ponuditi u političkom smislu.Ali to je sve na nivou individualnog mišljenja.Ne mislimo mi svi ni u RS kao ni u Srbiji.Kada sam bio politički dosta fanatično za DOS, jer sam smatrao da radikali, jul i socijalisti ne treba da vode Srbe, više od pola RS je i tada bilo vjerno Slobodanu.Kao i u Srbiji nema tu prevelike razlike.Ali isto tako jedan dosta zdrav dio RS je podržao bez pardona Djindjića i on je to znao da cijeni posle.Za mene lično je iznenadjenje što je Trivićka otvoreno podržala Vučića dok se recimo Milojević iz SDS drži po strani i ne petlja previše u politiĉke odnose u Srbiji.Za Dodika nije iznenadjenje za Trivićku jeste.
Ne vredi Mistiku pisati o istoriji, samo ja lično sam mu ovo napisao jedno 10 puta, ne vredi, pri tome današnji šumadinci su po mentalitetu možda i najbliži prekodrincima.U tome i jeste najveći zajeb njegove slupane teorije.Teritorije na kojima je dignut Prvi Srpski ustanak, prethodno su mjenjale vlasti između Austrije i Turske više puta u vijeku prije samog ustanka. Zahvaljujući tome Srbi su na takozvanom beogradskom pašaluku bili većina. U Bosni su turci bili većina. Zato je ustanak u Šumadiji bio moguć ali ne u Bosni. Ustanak su vodili dobrovoljci koji su prethodno služili u Austrijskoj vojsci. Tako da mani me o nekakvoj autohtonoj superiornosti Šumadije. Na prvom popisu stanovništva u Srbiji tamo 183 i neke jedva da je bilo 600000 stanovnika. Imajući u vidu da se u prvim godinama Miloševe vlasti svakih deset godina stanovništvo udvostručavalo - uglavnom doseljavanjem - to znači da je 1815 jedva bilo 300 000 Srba na tom području. I bez podrške Rusije to bi bilo nemoguće.
Šumadija je u nemanjićkoj Srbiji bila periferna oblast. Tako da su ti regionalni šovinjizmi bez uporišta u stvarnosti.

Ако сте ви тако фини и толерантни за разлику од нас, што сте у 19 вијеку протјерали муслимане из Србије, од којих већину нама у Босну?Niko se ne ubija tek tako preko noci da nije vladala zla krv decenijama. Moja solidna iskustva sa Bosnom u SFRJ su porazavajuca sto se tice zajednistva naroda gde su se svi i u mirnodopskim uslovima gledali preko noza, gde je svako imao svoj nacionalni identitet koji je karikaturalno forsirao cak do toga da srbi nisu htelu da piju tursku kafu vec srpsku koja je identicna pomenutoj. Da ne zalazim u slojevitije medjuljudske odnose koji su bili toliko kompromitivani da je svako sa mozgom 90tih molio Boga da se u Bosni ne zarati jer ce biti krvi do kolena znajuci mrznju koja vlada medju stanovnicima iste.
Srbi iz Srbije to mozda ne razumeju jer su vecina od mrznje operisani cak i spram siptara i normalno je da se svaki slobodoumni um iz Sumadije pobuni ako mu neko sa strane soli pamet o drugim nacionalnostima ili koliko je on eto beznacajan istorijski spram njega koji je Bogom dan da sedi na tronu srpstva i koji mu je kako rece kolega i stvorio Srbiju jer da njega nije bilo valjda bi narod uz Srbije sedeo na drvecu i jeo banane.
A takav mozak koji stalno lupeta jedno te isto pocne da zesce smara te je normalno da se na takve budalastine ne ocuti.
Vlaji su ljudi iz Dalmatinske Zagore poput mene, Milana Martića, Stojana Jankovića, Nede Ukraden, Tompsona, Severine, Jelene Rozge, Ivana Meštrovića itd.Jos kad bih znala sta su vlajo i bodul?
Ali sta te briga...more,plaza,nadam se da pjevas "Veceras je nasa festa",a ne neke druge...![]()
Mislis da to ne brine i nas Srbe iz RS?A, tu jaku Srbiju ce jedan izdajnik, lazni srbin patriota da cuva i jaca? Kako je branio SK, RS i KiM, tako ce i Vojvodinu.
Neko ko zagovara raskopavanje Srbije sa novih 40 rudnika i novi genocid u centru Srbije je bas neko ko ce da nas spasava.
Mi nedrimo 70 godina i nikako pravi da se pojavi. Gde je greška?Ако познајеш прилике на политичкој сцени РС, онда није изненађење.
Од самог доласка на власт, Вучић је покушавао да направи у РС своју странку која би рушила Додика.
Почео је са Адамом Шукалом који се показао импотентан у политичком смислу , а завршио са Тривићком.
Да, он је дофинансирава одавде.
Тако да се маните Тривићеве.
Та вам ништа добро не би донела.
И ви морате да изнедрите нове људе.
Као и ми у Србији.
Мој коментар је био у контексту питања које је било постављно о ''љубави'' Срба из РС према Вучићу. Та ''љубав'' постоји због тога што тај Вучић представља Србију а Србима из РС је до Србије итекако стало. Дакле, то је истинска љубав према Србији коју испољавају Срби из РС а не према једном човеку.A, tu jaku Srbiju ce jedan izdajnik, lazni srbin patriota da cuva i jaca? Kako je branio SK, RS i KiM, tako ce i Vojvodinu.
Neko ko zagovara raskopavanje Srbije sa novih 40 rudnika i novi genocid u centru Srbije je bas neko ko ce da nas spasava.
Hvala na objasnjenju,nisam to znala!Vlaji su ljudi iz Dalmatinske Zagore poput mene, Milana Martića, Stojana Jankovića, Nede Ukraden, Tompsona, Severine, Jelene Rozge, Ivana Meštrovića itd.
Boduli su ljudi sa dalmatinskih ostrva npr. Oliver Dragojević, Petar Grašo, Luka Nižetić, Petar Hektorović, Gibonni itd.
Najbolje kad bi Srbija stala pod jednu sljivu,a?
A da se Srbi ne dosjete,ipak cemo je zvati Sumadija.
Zar ne,Mistic?
I ti bi dijelio Srbe.
Niko od Srba iz RS niti tako misli,niti govori.
Br't kamenjarac objasnio.Vlaji su ljudi iz Dalmatinske Zagore poput mene, Milana Martića, Stojana Jankovića, Nede Ukraden, Tompsona, Severine, Jelene Rozge, Ivana Meštrovića itd.
Boduli su ljudi sa dalmatinskih ostrva npr. Oliver Dragojević, Petar Grašo, Luka Nižetić, Petar Hektorović, Gibonni itd.