Zašto sportski timovi toliko brzo padaju?

Captain America Lol GIF by mtv

Kuku meni šta reče čovek i jedva ostade živ ...

Ovo stvarno moram da ostavim jer ovo je vrh vrhova ...

Znači ovim stvarno svaka diskusija između mene i tebe se završava

ENDE ... GUD BAJ ... ADIOS ...
sta ocekujes od hrvatijanskog lazljivog tarda? srbija zadnjih 15 godina daleko najuspenija reprenzentacija u vaterpolu niko nije ni blizu a ovaj govori da su tu negde sa nama u rangu jesi li sada svestan sa kakvim ludakom imas posla? na stranu sto je vaterpolo kao sport totalno nebitan u svetskim okvirima odbojka je jedno 100 puta popularnija ako ne i vise i sto tice ovog lika mislim da je jedan od onih tvrdokornih tarda sa indeksa :cepanje:

sta ocekujes od hrvatijanskog lazljivog tarda? srbija zadnjih 15 godina daleko najuspenija reprenzentacija u vaterpolu niko nije ni blizu a ovaj govori da su tu negde sa nama u rangu jesi li sada svestan sa kakvim ludakom imas posla? na stranu sto je vaterpolo kao sport totalno nebitan u svetskim okvirima odbojka je jedno 100 puta popularnija ako ne i vise
ne bih da idem od teme ali lik je upravo u svojoj poruci rekao kako je košarka malo ... :hahaha1: .. znači i dalje umirem od smeha ...

Pa i u fudbalu se malo dodirnu onako kad priđu jedan drugom ... :hahaha1:

Моžda zbog toga švajcarci i gube jer nema ko da im ga uvuče :hahaha:

ne bih da idem od teme ali lik je upravo u svojoj poruci rekao kako je košarka malo ... :hahaha1: .. znači i dalje umirem od smeha ...

Pa i u fudbalu se malo dodirnu onako kad priđu jedan drugom ... :hahaha1:

Моžda zbog toga švajcarci i gube jer nema ko da im ga uvuče :hahaha:
pa u fudbalu su uprave te balerine i gejovi o kojima prica kosarka je kud i kamo grublji sport ako suci dozvole

to sto vi ne znate je vas problem vercina stanovnistva ce pre da zna odbojkasa/odbojkasicu posto je to treci najpoznatiji timski sport na planeti iza fudbala i kosarke a za zenske najpopularniji nego nekog kik boksera za koga je cula samo njegova familija za rukomet jos manje skijanje isto tako od svih popolarnih sportova vi se drzite u fudbalu i to je to nigde vas vise nema bokseri vam dobijaju batine gde god se pojave i bivaju nokautirani posle 30 sec mma vas nigde nema vi ste poznati kao seke perse u timskim sportovima
Zar hoćeš reći da će većina ljudi na svitu prije znati tko je neki odbojkaš nego recimo Alistair Overeem? Hahahahaha pa ti si jači u bajkama nego braća Grim. Što se tiče borilačkih sportova općenito kad budete imali šampione poput Mate Parlova, Željka, Mavrovića, Filipa Hrgovića, Mirka Filipovića, Stipe Miočića, Antonia Plazibata, Ante Delije onda se javite. Nemate ni jednog borca u prvih sto a naši u vrhu konstantno, i ti onda meni pričaš o batinama, ajde ne brukaj se i provjeri malo bolje neku temu ako misliš pričati o njoj, guglaj. Samo mi nemoj sada spominjati tekvando, Milicu Mandić i slične gluposti od 60 kg jer to uopće nisu borilački sportovi jer nema ni krvi ni lomova ni nokauta ni padanja na pod ni padanja u nesvist. Kakva crna odbojka? Prvi najpopularniji sport je nogomet, drugi boks, treća košarka, četvrti mma, peti tenis, šesti atletika, sedmi formula, osmi skijanje, deveti rukomet, deseti hokej, jedanaesti kik boks, dvanaesti vaterpolo itd.

Zar hoćeš reći da će većina ljudi na svitu prije znati tko je neki odbojkaš nego recimo Alistair Overeem? Hahahahaha pa ti si jači u bajkama nego braća Grim. Što se tiče borilačkih sportova općenito kad budete imali šampione poput Mate Parlova, Željka, Mavrovića, Filipa Hrgovića, Mirka Filipovića, Stipe Miočića, Antonia Plazibata, Ante Delije onda se javite. Nemate ni jednog borca u prvih sto a naši u vrhu konstantno, i ti onda meni pričaš o batinama, ajde ne brukaj se i provjeri malo bolje neku temu ako misliš pričati o njoj, guglaj. Samo mi nemoj sada spominjati tekvando, Milicu Mandić i slične gluposti od 60 kg jer to uopće nisu borilački sportovi jer nema ni krvi ni lomova ni nokauta ni padanja na pod ni padanja u nesvist. Kakva crna odbojka? Prvi najpopularniji sport je nogomet, drugi boks, treća košarka, četvrti mma, peti tenis, šesti atletika, sedmi formula, osmi skijanje, deveti rukomet, deseti hokej, jedanaesti kik boks, dvanaesti vaterpolo itd.
da vise ljudi ce znati poznate odbojkase ili odbojkasice nego overeema posto vrhunsku odbojku prate milijarde ljudi svake godine imas masu sajtova koja prate sve lige svetska klupska prvenstva i euro ligu a da ne pricamo o vnl svake godine euru svake druge godine i svetskih i olimpijadi svake cetiri i to sa dupke punim stadionima i milijardama koji to gledaju to sto vi ne postoji u tom svetu i sto srpske pionirke razbijaju vas prvi tim a da vi ne prodjete 10 poena je drugi par opanaka za bajke brace grima izgleda i sam verujes da sigurno neko zna za mate parlova mavrovica palizbatu i deliju majko mila pa ti ili se drogiras ili verujes i u deda mraza miocic je amerikanac i nema nista sa vama prvi najpopularniji timski sport je fudbal pa onda kosarka pa onda odbojka za zenske je najpopluarniji odbojka rukomet i skijanje nisu ni u prvih 20 na svetu vaterpolo nije u prvih 30 ti stvarno zivis u bajkama brace grim a vidim da ti milica mandic sada smeta zapravo citava tekvando reprezentacija srbije sad cekam da kazes i da hrvanje nije bitno jel i tu imamo nekoliko svetskih i olimpijskih sampiona isto sa karateom lecite svoje frustracije :cepanje:

Grubost sportova se gleda po tome kakva su pravila a pravila u nogometu dozvoljavaju puno više grubosti nego u košarci. Nogomet je prepun pucanja mišića, kostiju, ligamenta, zglobova, dok je u košarci to rijetkost.
zglobovi i ligamenti pucaju vecinom zbog sportske opreme tj kopacki a ne zato sto je to grublji sport tj imas vise ludaka kojih nije briga za zdravlje drugih ljudi tj vise je budala u tom sportu ipak za kosarku trebas imati inteligenciju sto u fudbalu nije slucaj

Volleyball
Volleyball is a simple game and is most popular sport in the world. It is one among the top 10 sports in the world. Volleyball contains 900 million global following and over 200 national federations registered. It is the 5th most popular sports and has the most registered federations than any other sport. Volleyball is an extremely simple game with little equipment and few rules. All you need is a ball and a net. It was introduced in the Olympic Games back in 1964 and its beach variation was a real kick starter for its rapid growth in popularity around the world.

da vise ljudi ce znati poznate odbojkase ili odbojkasice nego overeema posto vrhunsku odbojku prate milijarde ljudi svake godine imas masu sajtova koja prate sve lige svetska klupska prvenstva i euro ligu a da ne pricamo o vnl svake godine euru svake druge godine i svetskih i olimpijadi svake cetiri i to sa dupke punim stadionima i milijardama koji to gledaju to sto vi ne postoji u tom svetu i sto srpske pionirke razbijaju vas prvi tim a da vi ne prodjete 10 poena je drugi par opanaka za bajke brace grima izgleda i sam verujes da sigurno neko zna za mate parlova mavrovica palizbatu i deliju majko mila pa ti ili se drogiras ili verujes i u deda mraza miocic je amerikanac i nema nista sa vama prvi najpopularniji timski sport je fudbal pa onda kosarka pa onda odbojka za zenske je najpopluarniji odbojka rukomet i skijanje nisu ni u prvih 20 na svetu vaterpolo nije u prvih 30 ti stvarno zivis u bajkama brace grim a vidim da ti milica mandic sada smeta zapravo citava tekvando reprezentacija srbije sad cekam da kazes i da hrvanje nije bitno jel i tu imamo nekoliko svetskih i olimpijskih sampiona isto sa karateom lecite svoje frustracije :cepanje:
Miočić sam za sebe kaže da je Hrvat, ima hrvatsko ime, ima hrvatsko prezime, ima tetoviran hrvatski grb, roditelji su mu iz Hrvatske, ali eto inače "nema ništa" sa nama. Možda će tvoje društvo sastavljeno od homoseksualaca prije znati tko su odbojkaši nego tko je Alistair Overeem ali mi ovdje pričamo što prate pravi normalni muškarci. Jel moguće da smatraš kako je odbojka popularnija od boksa? Zar si toliko prsao?

https://www.insidermonkey.com/blog/20-most-popular-sports-in-the-world-1331318/

17. Handball

Estimated No. of Fans Worldwide: 270 million

16. Mixed Martial Arts (MMA)

Estimated No. of Fans Worldwide: 300 million

13. Boxing

Estimated No. of Fans Worldwide: 450 million

6. Volleyball

Estimated No. of Fans Worldwide: 900 million

znaci odbojka popularna kao sva ta tri sporta zajedno da li sada svestan gluposti koje si prosipao ovde :cepanje:

Miočić sam za sebe kaže da je Hrvat, ima hrvatsko ime, ima hrvatsko prezime, ima tetoviran hrvatski grb, roditelji su mu iz Hrvatske, ali eto inače "nema ništa" sa nama. Možda će tvoje društvo sastavljeno od homoseksualaca prije znati tko su odbojkaši nego tko je Alistair Overeem ali mi ovdje pričamo što prate pravi normalni muškarci. Jel moguće da smatraš kako je odbojka popularnija od boksa? Zar si toliko prsao?
moze miocic da kaze sto oce kod njega je zastava usa a ne hrvatske i tu se zavrsava svaka prica posto si opsednut homicima izgleda da te oni bas privalce posto citavo vreme pricas o njima mozda oces da te oni nategnu ali su te odbili pa si zato frustriran stavio sam ti svetske izvore i popularnosti sportova da li te je bar imalo stid sto si ispao toliki lazov ?:cepanje:

https://bestdiplomats.org/most-popular-sports-in-the-world/

5- Volleyball na petom mestu iza kriketa gde si igra u indiji i tom delu sveta i hokeju koji opet diminira amerikom rusijom u ostatku sveta uopste nije popularan sto znaci da je odbojka treci najpopularniji sport u svetu na svim kontinentima

a sad nastavi da lupetas gluposti
Odovori mi na ova pitanja. Šta misliš hoće li ljudi na ulicama Madrida, Rima, Pariza, Londona, Berlina, Brisela, New Yorka, Moskve, Pekinga, Istanbula prije znati nabrojati 10 boksača ili 10 odbojkaša? Koliko zarađuju najbolji boksači a koliko najbolji odbojkaši? Da li na tribinama više ljudi prati boksače ili odbojkaše? Da li na društvenim mrežama kao što su youtube, facebook, instagram, twiter, tik tok više pregleda, lajkova, komentara imaju boksači ili odbojkaši?

Odovori mi na ova pitanja. Šta misliš hoće li ljudi na ulicama Madrida, Rima, Pariza, Londona, Berlina, Brisela, New Yorka, Moskve, Pekinga, Istanbula prije znati nabrojati 10 boksača ili 10 odbojkaša? Koliko zarađuju najbolji boksači a koliko najbolji odbojkaši? Da li na tribinama više ljudi prati boksače ili odbojkaše? Da li na društvenim mrežama kao što su youtube, facebook, instagram, twiter, tik tok više pregleda, lajkova, komentara imaju boksači ili odbojkaši?
nema ja tebi sta da odgovaram stavio sam ti svetske podatke ti za svoje tvrdnje stavi svetske podatke koji govore u tvoju korist ako ih moze naci ti si taj koji je tvrdio da su svi ti sportovi popularniji od odbojke kad na kraju svi ti sportovi zajedno nisu popularniji od odbojke vas problem je sto srbija rastura vasu prvu ekipu sa poinirima a da ne predjete 10 poena u tome je vasa frustracija :cepanje:

zglobovi i ligamenti pucaju vecinom zbog sportske opreme tj kopacki a ne zato sto je to grublji sport tj imas vise ludaka kojih nije briga za zdravlje drugih ljudi tj vise je budala u tom sportu ipak za kosarku trebas imati inteligenciju sto u fudbalu nije slucaj
Za košarku inteligencija a za nogomet ne kažeš ti. Ma nemoj. Kako onda objašnjavaš da crncima u košarci ne može nitko prići a u nogometu su bijelci ravnopravni sa crncima? Nisu valjda crnci pametniji od bijelaca?

nema ja tebi sta da odgovaram stavio sam ti svetske podatke ti za svoje tvrdnje stavi svetske podatke koji govore u tvoju korist ako ih moze naci ti si taj koji je tvrdio da su svi ti sportovi populaniji od odbojke kad na kraju svi ti sportovi zajedno nisu populaniji od odbojke vas problem je sto srbija rastura vasu prvu ekipu sa poinirkama a da ne predjete 10 poena u tome je vasa frustracija :cepanje:
Da ti imaš argumente onda bi odgovorio a ne se skrivao iza "svjetskih podataka". Da jako nas "frustrira" što nismo dobri u ženskim gej sportovima hahahahaha čak ne možemo spavati mirno zbog toga.

Da ti imaš argumente onda bi odgovorio a ne se skrivao iza "svjetskih podataka". Da jako nas "frustrira" što nismo dobri u ženskim gej sportovima hahahahaha čak ne možemo spavati mirno zbog toga.
znaci nemas argumente ni jedan podatak koji govori suprotno tipicno hrvatijanski nisam znao da se neko skriva iza svetskih podataka to izgleda je samo moguce kod vas u ndh kifli zato nikakvo cudo da imate silne kraljeve a nigde nijedan trag od njih a sto se tice odbojke i muski i zenske rasturaju a vi ne postojite ni u jednoj kategoriji i sluzite iskljucivo da se drugi prazne nad vama
:cepanje:

It was a night to remember in Warsaw, Poland, as Serbia stunned the Poles in a three-set match in front of a record-breaking crowd. At the PGE National Stadium, Poland had an outstanding turnout for their opening match of the CEV European Championship, a whopping 65,407 fans came out to support the teams.Aug 24, 2017

jos malo urnisanja jel ti dovoljno ili da te jos malo zapisam faktima ? :cepanje:

2017 CEV EUROPEAN CHAMPIONSHIP – MEN​

It was a night to remember in Warsaw, Poland, as Serbia stunned the Poles in a three-set match in front of a record-breaking crowd. At the PGE National Stadium, Poland had an outstanding turnout for their opening match of the CEV European Championship, a whopping 65,407 fans came out to support the teams.

The night was historic for European volleyball as the sheer number in attendance shows the undying support fans have for their team as well as a growing appreciation for the sport of volleyball. At capacity, the stadium is 58,145 but at the 2014 Men’s Volleyball World Championships it drew a crowd of 61,500 spectators. Since then, the stadium has added an additional 8,000 in seating, pushing the capacity to 70,000.

https://volleymob.com/eurovolley-breaks-attendance-record-65407-fans/ stefane odlozi sve ostre predmete pred sobom :cepanje:

znaci nemas argumente ni jedan podatak koji govori suprotno tipicno hrvatijanski nisam znao da se neko skriva iza svetskih podataka to izgleda je samo moguce kod vas u ndh kifli zato nikakvo cudo da imate silne kraljeve a nigde nijedan trag od njih a sto se tice odbojke i muski i zenske rasturaju a vi ne postojite ni u jednoj kategoriji i sluzite iskljucivo da se drugi prazne nad vama
:cepanje:
Na kojim dokazima se temelje ti tvoji "svjetski podaci"? Nije dovoljno reći to kažu podaci i ćao. Tribaš to objasniti malo detaljnije.

Nebraska volleyball team sets world record for largest attendance at a women’s sporting event​

A roaring crowd of more than 92,000 fans cheered on the University of Nebraska women's volleyball team at a game inside the school's football stadium.

https://www.today.com/news/sports/nebraska-volleyball-world-record-rcna102709 bilo prosle godine cisto onako da te malo urnisem :cepanje:
Na skijanju isto zna biti po 50 000, 100 000, 150 000 gledatelja pa to opet ne znači da se radi o sportu koji je treći u svitu po popularnosti.

It was a night to remember in Warsaw, Poland, as Serbia stunned the Poles in a three-set match in front of a record-breaking crowd. At the PGE National Stadium, Poland had an outstanding turnout for their opening match of the CEV European Championship, a whopping 65,407 fans came out to support the teams.Aug 24, 2017

jos malo urnisanja jel ti dovoljno ili da te jos malo zapisam faktima ? :cepanje:
Evo ti fakti. Najbolji svjetski odbojkaš Vilfredo Leon na Instagramu ima 400 000 pratitelja, Anthony Joshua koji je trenutno možda peti najbolji svjetski boksač na istoj mreži ima 16 000 000 pratitelja. Vilfredo Leon godišnje zaradi tek nešto malo više od 1 000 000 dolara, Anthony Joshua godišnje zaradi između 50 000 000 i 100 000 000 dolara.

Back