- Poruka
- 22.214
Niko ne voli da gubi.Ljudi se nerviraju zbog čoveče ne ljuti se.
Деца се нервирају. Људи ипак мало мање.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne voli da gubi.Ljudi se nerviraju zbog čoveče ne ljuti se.
Profesoonalno sport nema ljudsku stranuza minut slave reskiraju ceo život
a i oni koji to pouspešuju toliko im stalo do ljudske strane sporta, bitni im samo medalje i rezultati
Ja počesto igram Slagalicu. I ne volim da izgubim. Pazi online na Facebooku. A zamisli nekoga ko od stvarnih sportskih pobjeda živi.Деца се нервирају. Људи ипак мало мање.
Ja počesto igram Slagalicu. I ne volim da izgubim. Pazi online na Facebooku. A zamisli nekoga ko od stvarnih sportskih pobjeda živi.
Odakle mu tolike pare? Od pobjeda naravno. A zamisli da je cijelu karijeru gubio. Koliko bi imao para?Јадан НолО! Да га мало припомогнемо..
Odakle mu tolike pare? Od pobjeda naravno. A zamisli da je cijelu karijeru gubio. Koliko bi imao para?
pa nije nam Nolo kriv što mi nismo nolo , mora se priznati da samo njegovi znaju kako su dolazili do finansija pavsu ga slali u vrhunske kampoveЈадан НолО! Да га мало припомогнемо..
pa nije nam Nolo kriv što mi nismo nolo , mora se priznati da samo njegovi znaju kako su dolazili do finansija pavsu ga slali u vrhunske kampove
ali i pored svega , da nije takav kakav je, džaba sve teniske radionice
bilo je nekih emisija u kojima su kazivali , ko im je pomagaoНе знам колико је Срђан дуговао. Стварно не знам.
Ретко који професионални спортиста на врхунском ниову није подвргнут некој врсти допинга. Сви су они на неком легалном допингу јер рецимо имаш супстанце које су скоро 99% сличне као нека допигннг супстанца али због те 1% разлике се не налазе на допинг листи иако имају исти ефекат на постигнуће спортисте, а онда кад ту супстанцу открију и ставе је на листу забрањених онда неки луди научници опет мало промене формулу и добију исти ефекат само што супстанца опет није забрањена и то тако може да иде вечно. Проблем је што су такви стручњаци ретки и коштају па не можемо рећи да баш сви професионални спортисти користе њихове услуге али ако говоримо о оним врхунским у НБА, фудбалу, атлетици итд. ту је сигурно велик број допингованих у питању, а чињеница је да су спортисти, поготово врхунски, спремни на све да дођу до резултата. Ко мисли да се рецимо К.Роналдо никад није допинговао и да то не ради и даље тај је најблаже речено наиван. Па таква фанатичка и егоманијачка амбициозна личност попут њега би урадила све да дође до резултата и ја сам убеђен да он одавно има тим лекара који брину о њему у том правцу и не само он. Па људи не знају да је Меси малтене допинг пројекат. Човек никад не би стигао до нивоа до ког је стигао да као тинејџер није подвргнут хормонској терапији раста од које је фрапантно физички напредовао до тачке да од једног слабашног и сићушног клинца постане мишићава животиња и да без тога његов врхунски таленат никад не би био искоришћен...... Сличну причу око проблема са висином и хормонском терапијом је имао и Марадона.Mada znaju da doping nije dozvoljen,neki sportisti ipak pribegavaju uzimanju zabranjenih supstanci.
Zašto je to tako..Koji su razlozi da sportisti uzimaju doping i dovode sebe u situaciju da padnu na testu za doping i bude im zabranjeno da se takmiče?
bilo je nekih emisija u kojima su kazivali , ko im je pomagao
ali bila neka caka oko tog pomaganja
dam ti toliko i toliko , a za uzvrat, kada postane uspešan , od zarade ide toliko i toliko % , što znači da su neki prepoznali Novakov talenat i uložili u njega , znači ništa nema za džabe
msm da su i od Brene i Bobana tražili učešće, a ovi ih odbili , Boban navodno nije prepoznao talenat kod Novaka , a sada bi imali negde cirka oko 5 miliona € zarade ode Novakovih primanja