- Poruka
- 12.866
Ajde mujo ne loopetaj.Covjek je antifasista zato su mu i Vucic namjestio ovo, treba prvo da pogledas cijeli razgovor prije nego sto izvuces zakljucak. Antifasisti se proganjaju u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde mujo ne loopetaj.Covjek je antifasista zato su mu i Vucic namjestio ovo, treba prvo da pogledas cijeli razgovor prije nego sto izvuces zakljucak. Antifasisti se proganjaju u Srbiji.
Мујо о антифашизму, какав оксиморон.Ajde mujo ne loopetaj.
Covjek je antifasista zato su mu i Vucic namjestio ovo, treba prvo da pogledas cijeli razgovor prije nego sto izvuces zakljucak. Antifasisti se proganjaju u Srbiji.
Lupate gluposti i nebuloze pa ga obrazovani ljudi podržavaju. Šta misliš da je deblokada filozofskog fakulteta tek tako usledila? Pa nije lepo univerzitet pošalje mejl svim univerzitetima u svetu i brzo dobiju podršku.Autorska tema
Meni je neverovatno da SPN staje na stranu Dinka Gruhonjica Sakica? Marinika Tepic je otvoreno podrzala doticnog. Zamislimo samo da u Izraelu profesor drzavnog fakulteta podrzava nekog nacistu. Da li mozete to zamisliti?
Nije mi jasna racunaca SPN, ovim mogu samo da izgube, kao da namerno to rade.
Oni tebe zajebali,mene Francuz.On je jos gori od njih.Prica jedno a u koaliciji sa onima koji pisaju po tom sto Francuz prica.Odgovorio sam im ja na njihovoj stranici i Djilasu i Marinki
Očito da nisu shvatili čime su dobili moj glas i većine ljudi !
Dobili su jer su jedino oni bili jaki da doakaju AV . SAMO ZATO !!!!
I zbog toga sam zažmurio na njihovo mišljenje o Srebrenici i ulasku u EU
Da su me neprijatno iznenadili svojim nepoznavanjem rodjenog naroda i njegovog mentaliteta !
Više moj glas nemaju , a idu ponovljeni oizbori u koje su uložili trud i vremeNadam se da će drugi slediti moj primer !
Rešili ljudi da malo pomognu Vučiću.Autorska tema
Meni je neverovatno da SPN staje na stranu Dinka Gruhonjica Sakica? Marinika Tepic je otvoreno podrzala doticnog. Zamislimo samo da u Izraelu profesor drzavnog fakulteta podrzava nekog nacistu. Da li mozete to zamisliti?
Nije mi jasna racunaca SPN, ovim mogu samo da izgube, kao da namerno to rade.
Он је највеће разочарење.Oni tebe zajebali,mene Francuz.On je jos gori od njih.Prica jedno a u koaliciji sa onima koji pisaju po tom sto Francuz prica.
Zbog tog žmurenja na njihove bedastoće o Srebrenicama su se i ohrabrili da ovako grakću oko ustaše Gruhonjića.Odgovorio sam im ja na njihovoj stranici i Djilasu i Marinki
Očito da nisu shvatili čime su dobili moj glas i većine ljudi !
Dobili su jer su jedino oni bili jaki da doakaju AV . SAMO ZATO !!!!
I zbog toga sam zažmurio na njihovo mišljenje o Srebrenici i ulasku u EU
Da su me neprijatno iznenadili svojim nepoznavanjem rodjenog naroda i njegovog mentaliteta !
Više moj glas nemaju , a idu ponovljeni oizbori u koje su uložili trud i vremeNadam se da će drugi slediti moj primer !
Неко их свакако плаћа. А можда су и генетски оштећени.Zbog tog žmurenja na njihove bedastoće o Srebrenicama su se i ohrabrili da ovako grakću oko ustaše Gruhonjića.
Kao da ih AV plaća.
Postavili ga Čankovi i Jožini komunisti.Ко му је, јадном и прогањаном, наместио да постане професор Универзитета?![]()
Па зато ће сад да изгубе на поновлјеним изборимаZbog tog žmurenja na njihove bedastoće o Srebrenicama su se i ohrabrili da ovako grakću oko ustaše Gruhonjića.
Kao da ih AV plaća.
У сред српске Атине.Postavili ga Čankovi i Jožini komunisti.
Изгубили су и на првим.Па зато ће сад да изгубе на поновлјеним изборима
Dok Đilas i drugosrbijanstvo budu odlučivali o svemu za AV i SNS nema problema. Jedni se vešaju o skute američkom a drugi nemačkom ambasadoru, u tome je cela razlika.Па зато ће сад да изгубе на поновлјеним изборима
Pa ne može i posipanje pepelom i klečanje pred Dobrijem Bošnjanima, Šiptarima i pred kim sve ne i glasovi, moraju da se odluče.Изгубили су и на првим.
Заштита државе је за АВ немогућ подухват, чини се.Dok Đilas i drugosrbijanstvo budu odlučivao o svemu za AV i SNS nema problema. Jedni se vešaju o skute američkom a drugi nemačkom ambasadoru, u tome je cela razlika.
On i ne pokušava, samo ponekad to pomene za medije pa onda trkom do ambasada da objasni šta je u stvari hteo reći.Заштита државе је за АВ немогућ подухват, чини се.
Велики метиљавац.On i ne pokušava, samo ponekad to pomene za medije pa onda trkom do ambasada da objasni šta je u stvari hteo reći.
Znao sam da ne mogu da pobede !Изгубили су и на првим.
Mene prvo ispalile Dveri, pa Francuz i sada ne glasam ni za koga.On i ne pokušava, samo ponekad to pomene za medije pa onda trkom do ambasada da objasni šta je u stvari hteo reći.
Montiran mu i portal, a naročito nadimak ....zbog takvih kao ti i taj sabahudin Srbi su pristojan narod, svaki drugi bi vam posle izazvanog rata i zločina koje pravite zatro familiju.Covjek je antifasista zato su mu i Vucic namjestio ovo, treba prvo da pogledas cijeli razgovor prije nego sto izvuces zakljucak. Antifasisti se proganjaju u Srbiji.
Ko, dragi naš slobodoljubivi kolega? Čime to kolega? Mašinskim mozgom?Znao sam da ne mogu da pobede !
menije bila suština da udju u skupštinu u što većem broju i da budu kontrola vučićeve vlasti
Ali budale se zaigrale i sad će da se prepolove !