Zasto SNS vlast nije uhapsila Djilasa "lopova"?

ovo je možda vrhunska misao, vrhunac tvoje formuske avanture. :D :p :lol: :mrgreen:
ne zezaj, lenji smo obojica da pisemo, a to tumacenje skracenice sns sam bas juce pokupio usput, moze biti od pokreta moba, vec sam zaboravio

a ja licno mislim da sam najzasluzniji sto smo ih do sada zvali sektom:D :p :lol: :mrgreen:, ali sam spreman da promenimo, da ih zovemo siledzije, buzdovani, bahati bizoni i tome slicno, evo malo inspiracije, "kapitalci"

Капиталци – „Најбољи студент права“ и његови шабани: Чија су наша деца​

ma i marinika je inspirativna:
„Твоје фаланге, је ли Вучићу?! Шта би да започнеш? Кукавице бедна!
Дању глумиш свеца, а ноћу шаљеш батинаше да разбијају главе!“, написала је она.

nego crni, aj ja cu da budem beli,. pa da se usnjuramo u - PARTIZAN!

Зову га Хуља – Вучић: И навијачи су паметнији од студената (ВИДЕО)

Poslednja izmena:
Pa vi ste ih postavili.
I ustav ste menjali zbog sudija.

13 godina ste na vlasti....

Da nije SNS ipak samo grupa lazljih, bezmudih lajavaca?
СНС нема власт над тужилаштвом па да хапси СНС кога хоће.
Нажалост, тужилаштво није ни независно, јер је велики број тужиоца под Ђиласовом и Шолаковом контролом.

Више се људи окупи на Звездиној утакмици, него на синоћњем протесту што је било.

Короман: Запослени у Звезди добили директиву – подршка Вучићу или ОТКАЗ (ФОТО)

Зашто би се Кобре малтретирале због тако минорног скупа?
дуле, drugarski savet, preleci bolje dok je vreme, posle ce da te bije narod, puni gradovi ljudi koji su ljuti na aljeka siftara i sns-sektu

Више се људи окупи на Звездиној утакмици, него на синоћњем протесту што је било.
Зашто би се Кобре малтретирале због тако минорног скупа?
Tvoj gazda rece da je skup bio masovan.

Usaglasite se?
Jedan od vas dvojice ne govori istinu. Ko?

На протесту је било мање од 30 000 људи.
Подељено са 1000. Да си ти био тамо о, Илија Чворовићу, верујем да би их све препознао, записао, и "отписао" к'о Крста Мишић и мајор Кригер. Ал, јбг, морао си зарадити сендвич на ауто-путу. Јесте ли смрзили док сте чекали највећег издајника срБског народа и поручнике му?

Подељено са 1000. Да си ти био тамо о, Илија Чворовићу, верујем да би их све препознао, записао, и "отписао" к'о Крста Мишић и мајор Кригер. Ал, јбг, морао си зарадити сендвич на ауто-путу. Јесте ли смрзили док сте чекали највећег издајника срБског народа и поручнике му?
Добро ми даде идеју за аватар, господин Крста Мишић. ;)
1734968777864.jpeg

Back