Zasto smo postali netrpeljivi?

Antiliberalni neoliberalizam je naučio svet netoleranciji.
U vreme Bajdena to je otišlo dotle da ako nekome kažeš da njegov politički izbor nije OK, on se rasplače i tuži te i bidneš kažnjen.
nije bitna zastava kojoj se klanjas, bitno je ono sto osecas.

iskreno i intimno, ako zelis da te neko postuje kao sagovornika.

Poslednja izmena:
eo ti primer egon savin ne dobija nacionalnu penziju, a dobija pajkic samo zato sto je iz bosne i bio muz bjelce :lol:

dileje koji je neki profesor na fdu..spram egona koje je zaduzio pozoriste kao niko. ali nesa i lav mu sin ne izlaze iz dupeta vucicu a egona zabole da se kompromituje.

mali je off moj matori malo pre no sto je umro rekao mi sine, molim te nemoj da zavrsim u aleji zasluznih gradjana...a po svemu mu je tu mesto bilo... video na sta to lici. iz nekoliko izvora hteli da mi to zavrse ljudi ja rekao fala lepo, poslednja zelja pokojnika se ne porice. odgovore koje sam dobio ne zelim da ovde kazem. neki su bili da povratis.

Prvo nema potrebe za velikim slovima. Drugo baš ta i takva isključivost sa svih strana i jeste problem.
Buraz boli me ****** ako vi tzv "neutralci" (u zivotu niste pljunuli sns ali samo opoziciju) jednacite klince koji studiraju fakultet sa ljudima koji redovno zaposljavaju silovatelje, ubice, kriminalce da sire mrznju i nasilje a onda da glume zrtve ako ih neko prozove

znaci ne mozes da kazes "ma buraz slusaj drugu stranu", to je kao da pricamo "ee sto ubijamo siptarske teroriste daj da slusamo sta ima da kazu"

inace koje to politicko imate ako podrzavate vlast koja promovise silovatelje (ministar prOsvete, lecic, palma, cacilend obezbedjenje), kriminalce (milan radoicic, andrej vucic)

podrzavate da se otvaraju rudnici od strane firme koja je poznata po nezanimanju za ekologiju i gde svaki ekspert kaze da ce ceo region da bude unisten...koje to politicko misljenje imate? Fekalije direktno iz anusa dragana J vucicevica? Znaci to politicko misljenje je uvek repertoar iz SNS medija a nikad nesto drugo...

Prema razlicitom politickom misljenju
Ono prema cemu smo netrpeljivi, nije razlicito politicko misljenje nego organizovani kriminal.

I super sto je tako - dokle god je tako, ima nade da se izborimo sa organizovanom kriminalnom grupom zvanom SNS/SPS/ostali patrljci uz njih.

Razlicita politicka misljenja su misljenja mene i forumskog kolege @FDDD -a.
On desnicar - ja levicar.
Ali tu nema netrpeljivosti vec razlicitog gledanja na resavanje odredjenih problema.

Dok misljenje SNS botova nije misljenje nego saucesnistvo u kriminalu.

Prosto.

Ono prema cemu smo netrpeljivi, nije razlicito politicko misljenje nego organizovani kriminal.

I super sto je tako - dokle god je tako, ima nade da se izborimo sa organizovanom kriminalnom grupom zvanom SNS/SPS/ostali patrljci uz njih.

Ali tu nema netrpeljivosti vec razlicitog gledanja na resavanje odredjenih problema.

Prosto.
@Frederick_ Ovde nije pitanje levice ili desnice, partizana ili četnika, delija ili grobara. U pitanju je zdrav razum. Pa da je u pitanju neka najdesnija vlast koja ovako krši zakone, za mene ne bi bilo nikakve dileme.
Kada bi se neka buduća, desničarska vlast otela kontroli, sasvim sigurno bih postao levičar ili barem opozicija.

Buraz boli me ****** ako vi tzv "neutralci" (u zivotu niste pljunuli sns ali samo opoziciju) jednacite klince koji studiraju fakultet sa ljudima koji redovno zaposljavaju silovatelje, ubice, kriminalce da sire mrznju i nasilje a onda da glume zrtve ako ih neko prozove

znaci ne mozes da kazes "ma buraz slusaj drugu stranu", to je kao da pricamo "ee sto ubijamo siptarske teroriste daj da slusamo sta ima da kazu"
Evo klasičnog primjera ovog o čemu pričam. Ne znaš ti koga sam ja "pljunuo". Ne jednačim ja nikoga.

Prosto.
Ko ono reče da su ljudi koji nisu htjeli da se vakcinišu protiv korone fašisti? Ko za sve nas na forumu reče da smo fašisti i nacisti?

Prema razlicitom politickom misljenju, prema novim rudnicima, prema ljudima na ulici, prema svemu....

Netrpeljivost, bar kada je politika u pitanju postojala je i pre II svetskog rata i posle II svetskog rata...

I tokom Titove vladavine i tokom Miloševićeve vladavine.

Tada nisu postojale društvene mreže i netrpeljivost se mogla videti u porodici, u odnosima sa rodbinom, komšijama i prijateljima. Posebno je bilo vidljiva na slavama gde su se ljudi svađali između sebe zbog politike.

Back