Sta radimo odje? Kuda plovi ovaj brod?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
U katastrofu. Ova civilizacija je tehnicki napredovala ali mentalno je u praistoriji. Ili reset ili nestanak!Sta radimo odje? Kuda plovi ovaj brod?
Vrlo moguce s obzirom na istoriju ove civilizacije.Neko je negde napisao da Zemlju koriste neke daleke planete kao ludnicu.
Увек сам себи одгиварао да то ни не треба да буде моја бруга ни да ме занимаSta radimo odje? Kuda plovi ovaj brod?
pa di sad nadje ovako pitanje......... na 36° ?Sta radimo odje? Kuda plovi ovaj brod?
Izgleda da propao.eksperiment
Зато што морамо да будемо негде ако смо се већ родили. Наше је само да живимо, да нас води жеља за ужитком, срећом, или нагони, да се препустимо тим сластима и избегавамо лоше ствари (смисао живота као борбе је лош поглед на живот јер борба је непријатна ствар, што је природни сигнал да то треба избегавати или бар да тако не треба тумачити околности), и да после умремо.
ja bih radije da budem u vodi, i budem u vodi, al nemam peraja.....ja bih radije da budem u vazduhu ali avaj, nemam krila..
Zato sto kruzimo oko sunca, sunce nas vuce nedje...ali dje, kako, zasto? Kao sunce kruzi oko milky way-a a sta cu ja tu??totalno je nebitno da li smo na Zemlji ili na Uranu ista stvar
Zato sto kruzimo oko sunca, sunce nas vuce nedje...ali dje, kako, zasto?
Objasni nam kako to sagledavanje zivota iznutra izgleda.pa ako gledaš život tako debilno spolja, kroz gibanje nekih kosmičkih objekata - nikuda i ni zbog čega
ali srećom život se sagledava iznutra
Objasni nam kako to sagledavanje zivota iznutra izgleda.
osnovno pitanje svih nihilistaSta radimo odje? Kuda plovi ovaj brod?
Sta radimo odje? Kuda plovi ovaj brod?