Kod nas si pogodio 3 od 4.
To je jednosmjerna ulica sport.
Npr ako pratis fudbal, kosarku, plivanje, moto gp,tenis... nebitno koji sport
Npr ja pratim tenis volim i snuker ostalo ne gledam,al nebitno
Ako ja gledam neki sport preko tv nebitno da li navijam ili ne,ja svu paznju usmjeravam na nekog ko ne usmjerava nikakvu paznju na mene jer ne zna ni da postojim,taj neko zaradjuje na konzumentima produkta ,a ja kao gledalac koji gledam i konzumiram nesto ja od toga ne zaradim ni za cent to je jednosmjeran odnos,gdje sam ja ili bilo ko najgora vrsta roba.
Znaci Real,Barsa,Nole,Fedex,Mesi , Ronaldo ne placaju ni centa ljude koji ih gledaju preko tv i donose im novac i slavu.A oni od nas dobiju i paznju i novac preko publiciteta itd.
Da to jos vise podjednostavimo,navijat za sportiste ili klubove itd,to vam je isto kao da radite svaki dan u Mc Donladsu kao konj i da vasim radom punite kasu vlasnika restorana a vi za to nikada niste dobili platu radite dzabe kao rob i idiot.I jos pored svega toga hvalite svog vlasnika restorana i ne dozovoljavate nikom ni ruznu rijec o njemu da kaze,jer on je bogat uspjesan i divite mu se a to sto vas ne placa od tolikog divljenja prema njemu to i ne vidite
Svi koji gledaju milijardere sportiste na tv su idioti jer time rade za njih,a ne dobijaju platu za to.Logicno je da vi profit donosite onome ko vas za to placa.