ludishinter
Domaćin
- Poruka
- 4.191
Konkretno mislim od raspada bivse SFRJ pa na ovamo,od svih bivsih clanova SFRJ mi smo najgore prosli,izgubili smo dosta teritorija a nismo prstom ni mrdnuli za njih..RSK je prakticno data Hrvatskoj a za to je kriv znamo ko svi,RS je usla u sastav BIH i to je kao velika pobeda ne razumem zasto ako nije usla u sastav Srbije i kada imamo veoma mali uticaj tamo.Crna Gora je otisla kako je otisla nije ni bitno,a sto se tice Kosova ova vlast nije nista ucinila da spreci ono sto se desilo 18 februara prosle godine..MI to naravno da necemo nikada priznati tu nazovi nezavisnost,ova vlast mozda neka druga to i ucini ali mi narod ne..Toliko ljudi je poginulo uzalud u RSK a da Milosevic nije ucinio nista da im pomogne,na Kosovu i u toku bombardovanje 1999 isto je poginulo dosta pripadnika vojske,policije i civila i opet smo mi ispali krivi i eto sada se dole dogadja to sto se dogadja..i na kraju zasto smo prosli ovako i prolazimo i dalje kada cemo mi jednom biti zrtve u ocima svetske javnosti a ne kako nas prozivaju?????????