Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 12.405
40+ али хексадецимално.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što ste mi jednu od prvih tema nakon otvaranja osakatili, izmenili naslov, upropastili.Sto vas nema ? Sto ne posjecujete ?
Znamo da većina nije mlada znaci jelde
Ajde da vas čujem
Zato što ste mi jednu od prvih tema nakon otvaranja osakatili, izmenili naslov, upropastili.
Eto vam sad pa moderišite sami sebe
Promijenila si se. Nema vise onog legendarnog lock, katanac sta si ranije pisala.pa ja da sam na tvom mjestu i dok josh nisam bila moderator odmah otvorim tri teme u za inat
pa ko mi je shta mogao
Neki nemamo 40Sto vas nema ? Sto ne posjecujete ?
Ajde da vas čujem
Promijenila si se. Nema vise onog legendarnog lock, katanac sta si ranije pisala.
Sto vas nema ? Sto ne posjecujete ?
Ajde da vas čujem
Zato sto Paula ne postavlja tamo slike
Neki nemamo 40
I mi se pravimo kao da imamo 40.Nema veze !
Pravi se kao da imaš
Ti si se promjenila od kad si stavila ovu zelenu haljinicu
Svi se mjenjamo
Bezim od 40 plus, jer je ovde mentalitet da kada predjes 30 tu, svi se nesto pobabe i podede. Kao da im je neko uspricao nekakav serum dosadnih u vene i tako.. Eo i tako.. A politika, sta s' kuvala? A i ovo vreme jbga... Jesi se udala? A na poslu? A eto porasli smo, menjamo se, mene malo kukovi, a lumbalni...
Kao da je zabranjeno zezanje za 40 plus.
A ja se zezam jos vise. Tek se zezam i zezacu se i jos i jos i joos.
Sta si ti ovdje svasta nalupaoBezim od 40 plus, jer je ovde mentalitet da kada predjes 30 tu, svi se nesto pobabe i podede. Kao da im je neko uspricao nekakav serum dosadnih u vene i tako.. Eo i tako.. A politika, sta s' kuvala? A i ovo vreme jbga... Jesi se udala? A na poslu? A eto porasli smo, menjamo se, mene malo kukovi, a lumbalni...
Kao da je zabranjeno zezanje za 40 plus.
A ja se zezam jos vise. Tek se zezam i zezacu se i jos i jos i joos.
Zato što nemamo 40 plus. Prosto.