Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.285
Zasto bi se islo u skolu kad diplome mogu da se kupe ?
Pola vlade kazu da ima kupljene diplome tako da....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od razloga je da bi se naucio pravopis. Gde si ti kupio svoju diplomu?Zasto bi se islo u skolu kad diplome mogu da se kupe ?
U moje vreme te kupovine nije bilo. Sad je aktuelnoJedan od razloga je da bi se naucio pravopis. Gde si ti kupio svoju diplomu?
Na netu svakom mozes da nadjes gresku a i da ima pravopis govori misim umesto mislim i dzaba mu svi fakultetiJedan od razloga je da bi se naucio pravopis. Gde si ti kupio svoju diplomu?
kako je ispravnije- da bi se naucio pravopis ili da se nauci pravopis? Mislim to” bi” mi izgleda neelegantno.Jedan od razloga je da bi se naucio pravopis. Gde si ti kupio svoju diplomu?
Da bi se opismenili i naucili racionalnom razmišljanju pod uslovom da se nema kokošiji mozakZasto bi se islo u skolu kad diplome mogu da se kupe ?
Nisam siguran da se npr Misa Vacic opismenio s obzirom na njegov nacin izrazavanja.Da bi se opismenili i naucili racionalnom razmišljanju pod uslovom da se nema kokošiji mozak
nebitna je pismenost, a i znanje, diploma sluzi samo za platni razred, a posao je bavljenje politikom - niti ti treba da budes pismen niti da znas ista o kardiologiji a kupio si diplomu kardio-hirurga.Pa ono..da NAUCIS da kupljenom diplomom mozes samo guzu da obrises...
sta znaci racionalno razmisljanje. Mislim da fokus treba biti na neracionalnom razmisljanju.Da bi se opismenili i naucili racionalnom razmišljanju pod uslovom da se nema kokošiji mozak
Школа је губљење времена. У овом свету који функционише по уличарским принципима можеш да будеш и доктор наука а да будеш сиромашан и незапослен ако од свог образа не можеш да се ку*ваш са тржиштем рада или ако ти то уопште не иде. Постанеш стручњак у нечему а онда ти газда који нема појма говори шта треба да радиш а ти размишљај да ли да радиш како треба или како каже газда. Тако је то у капитализму.
Социјализација је битнија али она се стиче на улици и разним заједничким прављењима глупости које се не одобравају, испада да онај ко се проводио да има више права на успех а не онај ко је више учио, у таквом друштву живимо. Зато многи кукају, а прича о труду је намењена лаковернима да би се други сладили како се они муче мање-више за џабе јер код људи је све нека врста дубоко подсвесних психолошких игрица где људима буде боље када виде да неко наилази на зидове и трпи фрустрације. Зато ја кукам што немам секс и што нисам имао друштво кад је требало, цео живот се преиспитујем и знам зашто нисам социјализован па самим тим ни успешан, док истовремено по природи волим науку и да истражујем. Исплативије је сексати се и ићи на луде журке на време него учити, нас су код куће и у школи васпитавали за то да будемо образована сиротиња која не ради у струци.
Ovo je meni bas neocekivano. Pa je l su plate propratile taj visak poslova?Bar danas je poslova napretek čak i u jadnoj Srbiji.
Ovo je meni bas neocekivano. Pa je l su plate propratile taj visak poslova?
Bravo omladino bogami. No bih ja prije kopao no radio to programiranje i sl. Hahaha.U BG i NS može da se odlično zaradi u IT sektoru a i poslovima koji su vezani s njim. Može i van njih( online). No, da bi u toj oblasti zarađivao moraš biti tata u nekoj od traženih tehnologija a to zahteva ozbiljno znanje. Dali je stečeno u školi ili si samouk, nebitno. Uz poslovično deficitarne programere trenutno su traženi ML i AI inženjeri. Kakve su plate u proseku ne znam a i ne pratim. Kome je cilj da život provede u nekom opštinskom špajizu on neka kupuje diplome. Nemam ništa protiv.