openbox
Poznat
- Poruka
- 7.729
zato sto je projekat sektasa i novog sveckog poredka koji je uperen protiv mene, nas!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo već primali imigrante iz Albanije i naseljavali ih na Kosovo i vidi kako se to završilo.
ONI su odmah krenuli da prave malu Albaniju na našoj teritoriji. Ako ih je bilo manje ONI su pravili Albansko selo ako ih je bilo više onda je to bio Albanski grad.
Zar je moguće da ne učimo na sopstvenim greškama? Ima ljudi koji uče na tuđim greškama ali mi ne možemo ni na sopstvenim.
Molenbek u Belgiji ja najbolji dokaz da se i Azijati ništa drugačije ne ponašaju.
Budemo li primali Afganistance oni će samo da krenu da prave mali Afganistan na našoj teritoriji.
Iz ovog razloga sam PROTIV Marakeške Deklatacije.
Koji su vaši razlozi za ili protiv Marakeške Deklaracije?
Nismo mi ih naseljavali.Naselio ih je Hrvat Jozo Brozo zajedno sa njegovim janičarima,ljubiteljima nesrpskih nacionalizama.
Naseljavali su IH levičari.....isto i danas rade samo naseljavaju umesto arbanasa afgane.
A što ih ti isti levičari nisu naseljavali u hrvatsko zagorje ?
Hitler protiv Jevreja a ti sa današnjom elitom protiv migranata... Hm. Aj reci da nisi fašista.
Vidi da ti pojasnim nije žena kriva ako ne možeš da je kreses, tu su migranti [emoji23] pošto si nesposoban, ti ćeš mu plaćati pošto usrecuje tvoju zenu.
Pošto si čovek kapitalista i kuneš se u zapad ti lepo se lično zahvali Cmarikancima pošto su migranti samo reakcija na ono što su radili zadnjih 50 godina. Evropa je tu nemoćna, ona samo sluša diktat sa zapada...
Hitler protiv Jevreja a ti sa današnjom elitom protiv migranata... Hm. Aj reci da nisi fašista.
Vidi da ti pojasnim nije žena kriva ako ne možeš da je kreses, tu su migranti [emoji23] pošto si nesposoban, ti ćeš mu plaćati pošto usrecuje tvoju zenu.
Pošto si čovek kapitalista i kuneš se u zapad ti lepo se lično zahvali Cmarikancima pošto su migranti samo reakcija na ono što su radili zadnjih 50 godina. Evropa je tu nemoćna, ona samo sluša diktat sa zapada...
[emoji23] i ovde besniš?! Opet terapija jaka..ali ne dovoljno jaka.
Karl nam poručuje da će na ostrvu uskoro Laburisti da preuzmu vlast a onda bye bye neoliberal shit.
Proširiće se globalno.
Vidi, Korbin i Tony su dve priče razlicite.pa ti tvoji laburisti ce samo da sprovode politiku Tonij Blera i OPET DA BOMBARDUJU srbe do u NESTANAK ili perish kako to tvoji Briti kažu!
Ej znaš šta ima novo!?
Ugasili ti temu gde si tražio da se zabrani Karl Marx na forumu.
Vidiš šta se desi kada se obratiš komunistima [emoji23]
Vidi, Korbin i Tony su dve priče razlicite.
Cuvaj se Babe , Libekovac.
A za crv sumnje jedino pomaze jaka terapija ... pa tako kada pijes lekice nema te ovde a kada pobegnes iz ustanove onda posetis forum sa cudnim teorijama ...