Zašto si protiv Marakeške Deklaracije??

Vladimir M.

Domaćin
Poruka
4.032
Mi smo već primali imigrante iz Albanije i naseljavali ih na Kosovo i vidi kako se to završilo.
ONI su odmah krenuli da prave malu Albaniju na našoj teritoriji. Ako ih je bilo manje ONI su pravili Albansko selo ako ih je bilo više onda je to bio Albanski grad.
Zar je moguće da ne učimo na sopstvenim greškama? Ima ljudi koji uče na tuđim greškama ali mi ne možemo ni na sopstvenim.
Molenbek u Belgiji ja najbolji dokaz da se i Azijati ništa drugačije ne ponašaju.
Budemo li primali Afganistance oni će samo da krenu da prave mali Afganistan na našoj teritoriji.
Iz ovog razloga sam PROTIV Marakeške Deklatacije.
Koji su vaši razlozi za ili protiv Marakeške Deklaracije?

Drugi razlog zašto sam protiv je i zove se "haos Afganistana". Niko ne zna zašto je afganistan u haosu i zasto je haos u državi afgana. Jedna od teorija je da su afganistanci podeljeni u plemena i da je zato haos jer se nisu NIKADA nacionalno udružili. Po toj teoriji jedinstvo nacije je veoma važno za uspeh države i kada je to rečeno uopšte nije pametno da mi uvozimo taj multikulturalizam jer ćemo mozda da uvezemo i taj haos. Isto je i da Somalijom i sa Libijom....nisu se nacionalno udružili i zato je haos a ne kao usa ubila Gadafija i usa je kriva. Podeljeni su u plemena TO je razlog haosa.

Oni svakako naseljavaju najvece gradove, sela ih i rad ne zanimaju tako da me boli K, nek’ se beogrdŽani hebu sa njima :)

Ali....ali...od TVOG poreza će da im se plaća hrana i smeštaj dok se ne snađu a VEOMA se sporo snalaze. Život na državnoj sisi izaziva zavisnost....daa.

- - - - - - - - - -

Takođe nećeš moći da prolaziš određenim delovima grada u šorcu ili zena ako joj kosa nije pokrivena ili ako su nevernik jer njih to vređa a VEOMA su lako uvredljivi.

Po toj teoriji jedinstvo nacije je veoma važno za uspeh države i kada je to rečeno uopšte nije pametno da mi uvozimo taj multikulturalizam jer ćemo mozda da uvezemo i taj haos. Isto je i da Somalijom i sa Libijom....nisu se nacionalno udružili i zato je haos a ne kao usa ubila Gadafija i usa je kriva. Podeljeni su u plemena TO je razlog haosa.

Kud ces veci haos nego kompletno stanje rasula u DrKavi Srbiji! :lol:

_nobody_

Ali....ali...od TVOG poreza će da im se plaća hrana i smeštaj dok se ne snađu a VEOMA se sporo snalaze. Život na državnoj sisi izaziva zavisnost....daa.

- - - - - - - - - -

Takođe nećeš moći da prolaziš određenim delovima grada u šorcu ili zena ako joj kosa nije pokrivena ili ako su nevernik jer njih to vređa a VEOMA su lako uvredljivi.

Opet ponavljam, zaboli me K sta ce biti u beogradskom geto-pasaluku.

Zato zivim na -40, tu bagra ne opstaje.

Poslednja izmena:
Nisam ja protiv ovoga sto pise ne znam kako se kaze niti sta znaci ali nisam protiv.
To ova opozicija radi protiv drzave.
Ne dolazi u obzir.

Ja znam da je SNS izglasao davanje drzavljanstva strancima u roku od odmah
Jer je to dobro za stabilnost i buducnost.
Tako su govorili SNS poslanici
Misliš da ono što se desilo sa Albanskim imigrantima nije dobar nauk i da se to neće PONOVITI sa Afganistanskim imigrantima?
Meni je zanimljivo kako Kinezi ili JuznoKorejanci ne napustaju Drzavu nego se samo napustaju ove haos drzave....ako nisu napravili svoju drzavu kako ce da pomognu izgradnju nase drzave?

Misliš da ono što se desilo sa Albanskim imigrantima nije dobar nauk i da se to neće PONOVITI sa Afganistanskim imigrantima?
Meni je zanimljivo kako Kinezi ili JuznoKorejanci ne napustaju Drzavu nego se samo napustaju ove haos drzave....ako nisu napravili svoju drzavu kako ce da pomognu izgradnju nase drzave?

Nisam ja dokona baba pa da sve nepoznato odmah znaci nesrecu.
Ja razumem tvoju bojazan jer nam domaca provincija po Beogradu nista dobro nije donela
Ama bas nista iako je propaganda bila odlicna.
A ovi dosli bez propagande, mnogi nisu ni stigli, udavili se na pola puta.
To nasoj provinciji kad ide negde ne moze i ne sme da se desi.
Govna ne tonu.

- - - - - - - - - -

Nasi ako te ne zajebu za onaj jedan dinar pocevsi od kase - nista nisu uradili.
A ovaj svet sto dolazi jako vredan, nama nepoznat model ponasanja.

Mi smo već primali imigrante iz Albanije i naseljavali ih na Kosovo i vidi kako se to završilo.
ONI su odmah krenuli da prave malu Albaniju na našoj teritoriji. Ako ih je bilo manje ONI su pravili Albansko selo ako ih je bilo više onda je to bio Albanski grad.
Zar je moguće da ne učimo na sopstvenim greškama? Ima ljudi koji uče na tuđim greškama ali mi ne možemo ni na sopstvenim.
Molenbek u Belgiji ja najbolji dokaz da se i Azijati ništa drugačije ne ponašaju.
Budemo li primali Afganistance oni će samo da krenu da prave mali Afganistan na našoj teritoriji.
Iz ovog razloga sam PROTIV Marakeške Deklatacije.
И ја исто - па да не понављам.........:zcool:

Ponovo paranoja oko azilanata? Pa zar se nije naselilo 300 iljada Arapa u srbijansku krasotu i raj još pre dve godine?
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Pola Srbije crkava od gladi i živi gore nego u Gabonu a vi se bavite azilantima koji beže glavom bez obzira odavde..I treba im dati državljanstvo.
Momentalno će da zapale u Nemačku i to legalno.

Drugi razlog zašto sam protiv je i zove se "haos Afganistana". Niko ne zna zašto je afganistan u haosu i zasto je haos u državi afgana. Jedna od teorija je da su afganistanci podeljeni u plemena i da je zato haos jer se nisu NIKADA nacionalno udružili. Po toj teoriji jedinstvo nacije je veoma važno za uspeh države i kada je to rečeno uopšte nije pametno da mi uvozimo taj multikulturalizam jer ćemo mozda da uvezemo i taj haos. Isto je i da Somalijom i sa Libijom....nisu se nacionalno udružili i zato je haos a ne kao usa ubila Gadafija i usa je kriva. Podeljeni su u plemena TO je razlog haosa.

U sustini, danas se vodi glavni sukob izmedju 2 koncepta: Nation State, za koji njegovi protivnici smatraju da je zastareo, anticivilizacijski i antihumannisticki; i Multicultural State, po uzoru na SAD, tj. drzava koja gradi svoj identitet na vestackim osnovama, uzimajuci (ili ne) ono sto joj se svidi od nacija koje je naseljavaju.

Razlog zbog kojeg je 2. koncept unapred osudjen na propast je sama psiha plemena/naroda/copora. Mi se za ovih nekoliko miliona godina nismo bitnije promenili u odnosu na majmune, nasa podsvest (a bogami i svest kod nekih) je jos uvek na tom primalnom, coporativnom nivou. Dodajte tome kulturne i jezicke razlike koje su u nekim slucajevima stare po nekoliko hiljada godina i imate zacementiranu propast svake multi-kulti drzave.

Nemacki Turci nikad nece iskreno biti deo Nemacke, mi mozemo dati koliko god hoces ustupaka siptarima i priziti im ruku do sutra, oni jednostavno nece MOCI da zive sa nama. Ne da nece zeleti, jednostavno nece moci. Drugaciji smo i zato svi zelimo odvojene drzave.

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

И ја исто - па да не понављам.........:zcool:

iju... uzas... strasno... ali ne strasno nego strasno...

Mi se za ovih nekoliko miliona godina nismo bitnije promenili u odnosu na majmune, nasa podsvest (a bogami i svest kod nekih) je jos uvek na tom primalnom, coporativnom nivou. Dodajte tome kulturne i jezicke razlike koje su u nekim slucajevima stare po nekoliko hiljada godina i imate zacementiranu propast svake multi-kulti drzave.

Nemacki Turci nikad nece iskreno biti deo Nemacke, mi mozemo dati koliko god hoces ustupaka siptarima i priziti im ruku do sutra, oni jednostavno nece MOCI da zive sa nama. Ne da nece zeleti, jednostavno nece moci. Drugaciji smo i zato svi zelimo odvojene drzave.

Gde mi Mita za prvi pasus?
Bole Turke obrezani za Nemacku, dodju na posao kad treba a ne kad je radno vreme, koncept osudjen na propast
I sa svojom poslovnom logikom zauzese Germanistan.

Srbi ko Srbi samo bi da sluze, da im neko plati, da poslusaju jaceg, da im i on plati...
I tako...

Samo Mita pruza otpor - nece da radi a oce pare!?

Samo Mita pruza otpor - nece da radi a oce pare!?

Pa to je prica pola Srbije... Vole Srbe da pricaju u kafani, svakako ako te oni pozovu a ti placas. Kada bi pricanje bio produktivan rad, mi, Srbi, bi bili ubedljivo na prvom mestu u Svetu. A i sire. A hoce pare za pricu. I to ne platjeno pivo, nego prave pare. Kazu za savetovanje i taj rad. :hehe:

Pa kada dodju ovi sto beru banane da se na'rane, a banane u Srbiji ne rastu... Ima da bude bash onako zaiebaniji belaj. Pijace ima da izgledaju kao blindirani prostori, zatvorske ograde najviseg ranga! :mrgreen:

_nobody_

Back