georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 189.892
Jel ti kao neca smeca imas mudasca da proverisTastatura gangster nije uvreda. To znači da je neko hrabar samo na rečima.
Jel ti kao neca smeca imas mudasca da proverisTastatura gangster nije uvreda. To znači da je neko hrabar samo na rečima.
Znam da si u uvodnom postu kao nešto pokušao, ali izvini, to nije bilo objašnjenje - osim što si objasnio da svakog ko se s tobom ne slaže smatraš smrdom mudićem (Posetioci, jel?) ili je bar tako zvučalo.Ponovi mi pitanje. Skočili su ovi trolovi i počeli su da smaraju.
Jesi si smarač. Ako hoćeš da se biješ sa tim Necom idi nađi ga i izazovi ga na boks meč ako hoće da prihvati i lepo se potucite.Jel ti kao neca smeca imas mudasca da proveris
Dobro pitanje je na mestu. Zato što ja to volim i zato što se to meni lično sviđa.Znam da si u uvodnom postu kao nešto pokušao, ali izvini, to nije bilo objašnjenje - osim što si objasnio da svakog ko se s tobom ne slaže smatraš smrdom mudićem (Posetioci, jel?) ili je bar tako zvučalo.
Zato sam te pitala, zašto misliš, zašto TI LIČNO misliš da će te život u vili s bazenom učiniti sretnim?
Evo dodji i ti ja cu samo nogama da vas izlecim vezanim rukamaJesi si smarač. Ako hoćeš da se biješ sa tim Necom idi nađi ga i izazovi ga na boks meč ako hoće da prihvati i lepo se potucite.
Ne interesujete me ni ti ni on. Nebitni ste mi likovi u životu.Evo dodji i ti ja cu samo nogama da vas izlecim vezanim rukama
Sto prijavljujes onda za licne podatke ako nisu tvoji?Ne interesujete me ni ti ni on. Nebitni ste mi likovi u životu.
I sam znaš da je to prosto izbegavanje odgovora. Zašto? Sram te je?Dobro pitanje je na mestu. Zato što ja to volim i zato što se to meni lično sviđa.
Zato što se meni obraćaš.Sto prijavljujes onda za licne podatke ako nisu tvoji?
Naravno da će mi to pomoći i povećati šanse. Šta ti vredi to što si lep zgodan i dobar, a bez para?I sam znaš da je to prosto izbegavanje odgovora. Zašto? Sram te je?
Da li misliš da ćeš time privući mnogo žena? To je jedan od mogućih odgovora.
Jer, ako je odgovor prosto: zato što bih voleo da živim u lepoj kući u kojoj neko drugi održava čistoću, i da imam dobra kola kojima bih očas posla stigao do Španije (lupetam, uzimam ko primer) - to nisu odgovori kojih bi se neko sramio. Jesu dečiji, ali nisu sramotni. Ali ti nisi odgovorio ništa u tom smislu, štaviše, pokušao si da izbegneš odgovor, što znači da verovatno imaš neki problem s njim. Zanimljivo.
Kako god, hvala. Svako dobro!
Kao mi tebi sto ovde pruzamo terapiju,pun gas si dao,1 od lepsih dana u tvom obogacenom zivotuZato što se meni obraćaš.
Treba da budeš zahvalan tom Neci. Dao ti je svrhu u životu. Da nije njega tvoj život ne bi imao smisao. Ovako imaš sa čime da se zabavljaš.
A, znači žene su u pitanju? Ok, hvala.Naravno da će mi to pomoći i povećati šanse. Šta ti vredi to što si lep zgodan i dobar, a bez para?
Da. One su nama muškarcima postavile cenu, a mi njima uslov za fizički izgled, Tražimo da je lepa i zgodna i sasvim je normalno da i one nama kažu koliko para toliko muzike.A, znači žene su u pitanju? Ok, hvala.
Tako to ide.Kao mi tebi sto ovde pruzamo terapiju,pun gas si dao,1 od lepsih dana u tvom obogacenom zivotu
Jedno si tačno rekla. Dolazim ovde da se zabavljam.da pravis pare ili da imas biznis plan ne bi gubio vreme na forumu u "fajtu tinejdzera"
ali dobarr si kao Baron Minhauzen zabavno je citati sta pises
Da. One su nama muškarcima postavile cenu, a mi njima uslov za fizički izgled, Tražimo da je lepa i zgodna i sasvim je normalno da i one nama kažu koliko para toliko muzike.