tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.634
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo što ne izidje iz monitora![]()
martini, protresen a ne promiješan?
Zašto se muškarci slikaju sa čašom, vina, rakije ili kriglom pivaRijetko vidim slike zena sa vinom ,pivom,rakijom ili nekim drugim picem ,uvijek kafa. Da li je razlog da pokazu da su fine cure koje ne cugaju zbog partnera, da su poslovne ili misle da su opasne sto piju samo kafu ili kafa i cigarete ?
Ne radi se o tome sa cim se slikas nego zasto se zene predstavljaju kao otkacene, vragolaste i kad im pogledas slike uvijek kafa tj zasto se predstavljate kao neke opasne ,otkacene kad to niste ,kakav je to sklop u glavi, pogledaj sta sam prije pisao na temi.Zašto se muškarci slikaju sa čašom, vina, rakije ili kriglom piva
parkirana je na uliciБез метле ништа
Ja mislim da sam opasna.ili misle da su opasne sto piju samo kafu ili kafa i cigarete ?
akceptiram samo damu sa casom vina................sve ostalo je primitivizam.Rijetko vidim slike zena sa vinom ,pivom,rakijom ili nekim drugim picem ,uvijek kafa. Da li je razlog da pokazu da su fine cure koje ne cugaju zbog partnera, da su poslovne ili misle da su opasne sto piju samo kafu ili kafa i cigarete ?
Kriju nesigurnost kao i iza pljuge