Zasto se zene uvijek slikaju sa soljicom kafe

1734953163672.png

Zene ne vole mnogo alkohol ni alkoholicare
To nije problem ako si takva osoba,ne volis alkohol ,feste,volis mir to je u redu, druga prica ali zasto se predstavljaju kao neke otkacene,lude,svetske koke i onda se slikaju sa tih izlazaka samo kafa i cigarete ,u Holandiji np ima neko drustvo nasih zena ex Yu i one su neke face otkacene , izlaze zajedno i uvjek sjede za stolom kafa i cigarete, to je jedan primjer ali sto vise obracam paznju vidim da je to masovno.Mora postojati neki razlog tog ponasanja ?

Rijetko vidim slike zena sa vinom ,pivom,rakijom ili nekim drugim picem ,uvijek kafa. Da li je razlog da pokazu da su fine cure koje ne cugaju zbog partnera, da su poslovne ili misle da su opasne sto piju samo kafu ili kafa i cigarete ?

Trend je biti prirodniji, umereniji, neporocniji...
I meni se dopada taj trend jer mi karakterno odgovara.

Popijem casu vina...ponekad, koktel, ponekad...dok rakiju i pivo ne pijem nikada.
Ali zato kafu...paaa tri su vec zavrsile u meni od jutros.

Fotografije oslikavaju realnost. I to je dobro.
Lose bi bilo da glumimo lude zenske zbog vas, zar ne?
Nekako mislim da je gluma uvek greska.

Trend je biti prirodniji, umereniji, neporocniji...
I meni se dopada taj trend jer mi karakterno odgovara.

Popijem casu vina...ponekad, koktel, ponekad...dok rakiju i pivo ne pijem nikada.
Ali zato kafu...paaa tri su vec zavrsile u meni od jutros.

Fotografije oslikavaju realnost. I to je dobro.
Lose bi bilo da glumimo lude zenske zbog vas, zar ne?
Nekako mislim da je gluma uvek greska.
Slazem se, stvar je tu tome sto se furate da ste lude zenske u velikom broju a svaki put na slikama sa kafom ,to je i svrha teme ,zasto to radite, ako si osoba koja voli setnju prirodu its ,super ali po prici sebe predstavljaju kao otkacene,luckaste i onda sve slike na FB ili negdje drugo , kafa ili kafa sa cigaretama,kakav je to fazon ?

Slazem se, stvar je tu tome sto se furate da ste lude zenske u velikom broju a svaki put na slikama sa kafom ,to je i svrha teme ,zasto to radite, ako si osoba koja voli setnju prirodu its ,super ali po prici sebe predstavljaju kao otkacene,luckaste i onda sve slike na FB ili negdje drugo , kafa ili kafa sa cigaretama,kakav je to fazon ?

Ne znam, kolega...ja sam dodirnula vrata 40-e...malko je kasno da se predstavljam ludom u nocnom izlasku:lol:.

Ipak je tvoje pitanje primerenije mladjim devojkama:).

Ne znam, kolega...ja sam dodirnula vrata 40-e...malko je kasno da se predstavljam ludom u nocnom izlasku:lol:.

Ipak je tvoje pitanje primerenije mladjim devojkama:).
Nije upravo 40+ vec sam pisao gore, ima grupa zena iz ex Yu u Holandiji sve nesto po prici lude ,otkacene ,svetske zene i kad izadju sve slike sa kafom i cigareta ,sjede negdje i osmijeh ,to sam primjetio i poceo da pazim, sad to vidim na sve strane.

Back