tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.540
samo da je prenesem na novu str.Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da je prenesem na novu str.Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju...
Da postane najpopularnija...samo da je prenesem na novu str.
jeli imaš opciju kao otvarač teme da udaljiš ovog đorđija?Da postane najpopularnija...
Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju...
Pogledajte prilog 1650714
pa kad os da demonstriras onda ce on kao predstavnik kucnog reda i zakona da izvadi pendreka..a kako treba da se okrenu ako ne demonstrativno...
Ispravno.Po meni je resenje da ako si ljuta, reci: spavacu veceras na drugom krevetu. Jer je to manipulativno ponasanje. Ljuta sam a opet hocu fizicku bliskost da me grlis a mozda ako on krene da je zagrli ona ce njemu ono: beuzhi, a mozda ne, a mozda da, a mozda ne.
Necemo crci ako prespavas na drugom krevetu pa lepo uz kafu da popricmo o cemu se radi.
Imas one mreze za stoni tenis po sporckim radnjama.
..... da, da li ne bi presla preko toga? Zavisi zbog cega ljut? A ako si ti ljuta i odes iz kreveta?Kada bi napustio zajednički krevet jer je ljut, pa i na jednu noć - ne bi se u njega vratio.
kogNedostatak vitamina
au zena nije debela..Bolje ne debela je
Ne znam. Možda. Zavisi. Do sada sam se trudila da do toga ne dođe, da se do večeri sve rasprave rasprave i da se sve reši što se rešiti može. Nekako mi je krevet utočište, nema tu mesta za durenje i teranje inata, a time ni prostora za napuštanje istog...... da, da li ne bi presla preko toga? Zavisi zbog cega ljut? A ako si ti ljuta i odes iz kreveta?
Za taj guz treba 3 vaterpolo sakeIspravno.
..... da, da li ne bi presla preko toga? Zavisi zbog cega ljut? A ako si ti ljuta i odes iz kreveta?
kog
au zena nije debela..
dovoljna je jedna prava muškaZa taj guz treba 3 vaterpolo sake
Ne slazem se,,čim partneri krenu da se razdvajaju po krevetima il soba taj brak je otiso u kuratzzPo meni je resenje da ako si ljuta, reci: spavacu veceras na drugom krevetu. Jer je to manipulativno ponasanje. Ljuta sam a opet hocu fizicku bliskost da me grlis a mozda ako on krene da je zagrli ona ce njemu ono: beuzhi, a mozda ne, a mozda da, a mozda ne.
Necemo crci ako prespavas na drugom krevetu pa lepo uz kafu da popricmo o cemu se radi.
Pa ono, generalno gledam drugacije na veze. Sto se mene tice - svako u svoju gajbu, ali kad je vec doslo do toga onda balansirano. Ne mozes sad bas da spavas i da se ceses goozicom od njenu a besni ste jedno na drugo. Daj malo prostora i distance a ako predje u hronicno onda je to drugi problem.Ne slazem se,,čim partneri krenu da se razdvajaju po krevetima il soba taj brak je otiso u kuratzz
Kazu da je to sveto pravilo u zajednici,oki je da ode kuci ako vec ne zivite zajedno..al veruj da sve to vrrmenom prelazi u naviku,i za sitnice krece odvajanje il razdvajanje dok ne dodje do fatalnog ishoda prekida veze .Nije preporuka ma sta bilo spavati odvojeno.Pa ono, generalno gledam drugacije na veze. Sto se mene tice - svako u svoju gajbu, ali kad je vec doslo do toga onda balansirano. Ne mozes sad bas da spavas i da se ceses goozicom od njenu a besni ste jedno na drugo. Daj malo prostora i distance a ako predje u hronicno onda je to drugi problem.
AKo nesto ne moze razgovorm da se resi, vec mora tako nekim pasivno agresivnim smicalicama, fazon: sad cu da ti zakinem seks ali ti ces i dalje da spavas pored mene, onda je to cao - propast.Kazu da je to sveto pravilo u zajednici,oki je da ode kuci ako vec ne zivite zajedno..al veruj da sve to vrrmenom prelazi u naviku,i za sitnice krece odvajanje il razdvajanje dok ne dodje do fatalnog ishoda prekida veze .Nije preporuka ma sta bilo spavati odvojeno.