Zasto se zene okrenu ovako kad su ljute?

Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju... :mrgreen:

1000318024-jpg.1650714
samo da je prenesem na novu str. :ok:

Po meni je resenje da ako si ljuta, reci: spavacu veceras na drugom krevetu. Jer je to manipulativno ponasanje. Ljuta sam a opet hocu fizicku bliskost da me grlis a mozda ako on krene da je zagrli ona ce njemu ono: beuzhi, a mozda ne, a mozda da, a mozda ne.
Necemo crci ako prespavas na drugom krevetu pa lepo uz kafu da popricmo o cemu se radi.
Ispravno.
Imas one mreze za stoni tenis po sporckim radnjama.
:lol:
Kada bi napustio zajednički krevet jer je ljut, pa i na jednu noć - ne bi se u njega vratio.
..... da, da li ne bi presla preko toga? Zavisi zbog cega ljut? A ako si ti ljuta i odes iz kreveta?
Nedostatak vitamina
kog :D
Bolje ne debela je
au zena nije debela..

..... da, da li ne bi presla preko toga? Zavisi zbog cega ljut? A ako si ti ljuta i odes iz kreveta?
Ne znam. Možda. Zavisi. Do sada sam se trudila da do toga ne dođe, da se do večeri sve rasprave rasprave i da se sve reši što se rešiti može. Nekako mi je krevet utočište, nema tu mesta za durenje i teranje inata, a time ni prostora za napuštanje istog.

Leći ljut i "neraspravljen" znači da ćeš da se probudiš još ljući i zbunjeniji.

Po meni je resenje da ako si ljuta, reci: spavacu veceras na drugom krevetu. Jer je to manipulativno ponasanje. Ljuta sam a opet hocu fizicku bliskost da me grlis a mozda ako on krene da je zagrli ona ce njemu ono: beuzhi, a mozda ne, a mozda da, a mozda ne.
Necemo crci ako prespavas na drugom krevetu pa lepo uz kafu da popricmo o cemu se radi.
Ne slazem se,,čim partneri krenu da se razdvajaju po krevetima il soba taj brak je otiso u kuratzz

Ne slazem se,,čim partneri krenu da se razdvajaju po krevetima il soba taj brak je otiso u kuratzz
Pa ono, generalno gledam drugacije na veze. Sto se mene tice - svako u svoju gajbu, ali kad je vec doslo do toga onda balansirano. Ne mozes sad bas da spavas i da se ceses goozicom od njenu a besni ste jedno na drugo. Daj malo prostora i distance a ako predje u hronicno onda je to drugi problem.

Pa ono, generalno gledam drugacije na veze. Sto se mene tice - svako u svoju gajbu, ali kad je vec doslo do toga onda balansirano. Ne mozes sad bas da spavas i da se ceses goozicom od njenu a besni ste jedno na drugo. Daj malo prostora i distance a ako predje u hronicno onda je to drugi problem.
Kazu da je to sveto pravilo u zajednici,oki je da ode kuci ako vec ne zivite zajedno..al veruj da sve to vrrmenom prelazi u naviku,i za sitnice krece odvajanje il razdvajanje dok ne dodje do fatalnog ishoda prekida veze .Nije preporuka ma sta bilo spavati odvojeno.

Kazu da je to sveto pravilo u zajednici,oki je da ode kuci ako vec ne zivite zajedno..al veruj da sve to vrrmenom prelazi u naviku,i za sitnice krece odvajanje il razdvajanje dok ne dodje do fatalnog ishoda prekida veze .Nije preporuka ma sta bilo spavati odvojeno.
AKo nesto ne moze razgovorm da se resi, vec mora tako nekim pasivno agresivnim smicalicama, fazon: sad cu da ti zakinem seks ali ti ces i dalje da spavas pored mene, onda je to cao - propast.
Necemo ni seks ni zajednicko spavanje, nista dok ne resimo problem. Ako je neresiv- onda to nije vredno toga.
To zene umeju da rade, osete se nesigurno - bezrazlozno i onda kreen da ti klima tlo pod kojem stojis. To je momenat gde treba da shvati da je vreme da sazri ili ....

Back