KizzAx
Primećen član
- Poruka
- 548
Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima istine i onda pridjes i zagrlis cvrsto i onda se namcor odljuti polako.Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju...
Pogledajte prilog 1650714
JesteKizanovicu jel to avatar iz "Navigatorov let"?
Super filmic iz detinjstva.
Jeste.Super filmic iz detinjstva.
Hmm ..kod mene nije baš tako..Da vas cujem, pored toga clanovi Krste su poznati po tome da ovakve teme uvek prepunjuju...
Pogledajte prilog 1650714
Slusamo kako je...CekamHmm ..kod mene nije baš tako..
Posteno je i ovo...Po meni je resenje da ako si ljuta, reci: spavacu veceras na drugom krevetu. Jer je to manipulativno ponasanje. Ljuta sam a opet hocu fizicku bliskost da me grlis a mozda ako on krene da je zagrli ona ce njemu ono: beuzhi, a mozda ne, a mozda da, a mozda ne.
Necemo crci ako prespavas na drugom krevetu pa lepo uz kafu da popricmo o cemu se radi.
Šta ako nemaš drugi krevet, tj deca spavaju u njima?Po meni je resenje da ako si ljuta, reci: spavacu veceras na drugom krevetu. Jer je to manipulativno ponasanje. Ljuta sam a opet hocu fizicku bliskost da me grlis a mozda ako on krene da je zagrli ona ce njemu ono: beuzhi, a mozda ne, a mozda da, a mozda ne.
Necemo crci ako prespavas na drugom krevetu pa lepo uz kafu da popricmo o cemu se radi.
a nećeš valjda kod komšijeŠta ako nemaš drugi krevet, tj deca spavaju u njima?
Obavezno paravan.Obavezno stavim jorgan između nas
Ja na pod, si normalan, samo bi on mogao na poda nećeš valjda kod komšije
pa teraj na pod dok ne oladiš malo
jeza...a a kad su oni dani bude scena ko iz skupljaca perja kad bekim onoga iskasapiObavezno stavim jorgan između nas
Jel bi mu dala bar jorgan?Ja na pod, si normalan, samo bi on mogao na pod
Kad sam ljuta, ne primećujem gaJel bi mu dala bar jorgan?
Ccc...Nevaljalice jedna! Coveku ce ode slezena...Kad sam ljuta, ne primećujem ga