- Poruka
- 23.731
Ne ne, mrzim vrućine.na Siciliju se ne ide na leto. Osim ako nisi crnkinja pa si navikla na +44°C
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne, mrzim vrućine.na Siciliju se ne ide na leto. Osim ako nisi crnkinja pa si navikla na +44°C
ajmo ondak na Island. I ja volim ladnocu.Ne ne, mrzim vrućine.
Može!ajmo ondak na Island. I ja volim ladnocu.
necu, ima Grizlija a ja ne stojim bas dobro sa nji.Može!
Ma može i Aljaska!
Tri dana jahanja je automobilom.Jedino da voze dvoje i sa nocenjima i dodatnim placanjem trajekta i sta vec ..Ako nema direktan let do Palerma ili Katanije ides avionom do Rima pa od Rima do Sicilije, iznajmis renta kar i uzivas..Ne, nisam planirala automobilom ali ko zna.
Daj ne kvari sada utisak.inace ta Sicilija, za nju kazu da je covek dva puta sretan kada posecuje Siciliju. Jednom na putu za Sicilju a drugi put kad se vraca sa nje.
i za jednu i za drugu destinaciju, nemam lepe noge za suknju..........Daj ne kvari sada utisak.
Razmišljaj o Irskoj. Mada i Škotska dobro zvuči.
o Siciliji možeš da pricas samo ako si bio..ako nisi, zna seinace ta Sicilija, za nju kazu da je covek dva puta sretan kada posecuje Siciliju. Jednom na putu za Sicilju a drugi put kad se vraca sa nje.
Ti nabaci osmeh na lice, neće ti niko kolena zagledati.i za jednu i za drugu destinaciju, nemam lepe noge za suknju..........
ma salim se. Ko jos nije cuo za vrednosti Sicilije. Biser mediterana. Jedina primedba su velike vrucine. Zato i ne idem tamo.o Siciliji možeš da pricas samo ako si bio..ako nisi, zna se
zato bolje da odeš pa posle da nam pišeš svoje utiske
Sta mislis , je li Palermo dobar grad da se ostane tri mjeseca ( preko zime) ili ie ono grad za desetak dana?mozda znas za neki drugi pogodniji grad tamo?Ako ne ideš sa autom , nećeš mnogo toga videti. Ostrvo je zaista ogromno, mi smo mnogo toga obišli, ali smo proveli odmor takoreći u kolima , da bi sve to postigli.
Plaže i nisu neke, na šta smo mi navikli.
Glavni trg u Taormini, malom gradu na istočnom delu ostrva Sicilija, na obali Jonskog mora.
Nalazii se između Mesine i Katanije i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija na Siciliji.
Pogledajte prilog 1609238
A ovaj trg je ustvari vrh hotela. Jel tako beše ? Neobično velik trg i prostor za jedno mesto sa uskim krivim uličicama, a onda smo videli kad smo sišli u donju ulicu, da je to hotel, a na njegovom vrhu je taj plato. Možda grešim, al mislim da je tako...Glavni trg u Taormini, malom gradu na istočnom delu ostrva Sicilija, na obali Jonskog mora.
Nalazii se između Mesine i Katanije i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija na Siciliji.
Pogledajte prilog 1609238
Taormina i Đardini Naksos su nerazdvojni...