Поновићу опет да ти први овде аутопројектујеш своја искуства, нарцисоидности, дијагнозе и на мене.
Нисам пажљиво читао твој први коментар па ни запазио тај пројекција израз... Гле чуда. Видим сад тек да си и модератор.
То што тако базично ниподаштаваш мој коментар, личност и свезнање говори да ниси у праву. Тај кладионичарски сој и речник не ценим, али ето ако би буквално да се кладиш - у да ти одузму модераторско место, можда би могао да гуглаш све моје уписе на форуму бар десет пута сам употребио термин -пројекција, и на десетине других интернет локација. Претрага би ти показала да сам у периоду од 2012-2017 боравећи на подфоруму Психологија магистрирао психологију, и разне друге подфоруме од политике, уметности до еротике. Сад сам само активан на пдф спорт, јер је Звезда битнија од свега осталог! Тако да нема смисла даља клеветање и расправа о психолошким поремећајима, Јунгу, Фројду јер све психо корисно сам меморисао у својој дубокој подсвести. Између осталог у неком нижем дензитету свог свепостојања сматрам себе (поред синхромистичара, холистичког детектива) и алтернативним психологом, терапеутом, јер и окружен сам пацијентима малоумним на интерету и свуда. Тако јуче у расправи са неким кретеном сам му поручио да то што тврди и обмањује себе је пројекција. Тако да ниси ти иницијатор Пројекције. Нити просипање разних софистицираних стручних израза те не чини паметнијим и продуктивнијим, а духовите увреде попут Одрон памети говоре о теби и много су забавни, за ниво читача стрипова Блек Стена.
Друга ствар... време је разлог што нисам често на форуму, нити пишем, нити пратим помно као давно пре те синхроницитете , као други неки форумаши, можда и бот програми, који су као корисници форума. Не бих сад да упирем прстима. Ужасно би било да постоје толико докони људи. Не знам за тебе.. јер те нисам регистровао пре, изузев на овом пдф, летимично, али не верујем да си толико докон као неки пропали студент који вишак своје едукације просипа по форуму, уместо да као одговорни модератор дс све битне и логичне Теорија завера и Синхроницитете повеже и уобличи у нешто корисно. Зато мислим да мотив твог претераног писања и провокација, креирање драма је народски речено : зинуло ти педу за парама, од кад те је за мода поставила црна рука власти овог форума у канџама неких секти, па зарад профита лупаш ко максим по дивизији, или како тај бизнис форума већ иде иза кулиса јавне сцене, да ли се много исплати модераторска функција или само аматерски уздиже его, и прави арогантно уображене типове?!
На крају крајева форум је Теорија Завере, и тема Синхроницитети о ИранИзраел рату, а не полигон за доказивање твоје ни моје хипернинтелигенције, начитаности и филмова, које сумњам да си гледао више од мене, изузев задњих пет година где минимално гледам ту америчку мк ултра културу предиктивног програмирања. Исто тако услед недостатка времена и све ове синхроницитете пратим са пола снаге, и сигурно сам милион пута мислио да је све то безвезе , млаћење празне сламе,
да синхроницитети не воде ка неком битном смислу или агенти матрикса саботирају њихов развој. Ипак нема предаје, знам да ту има нешто тамо, да синхро истрага има смисла јер сам имао нека шокантна невероватна натприродна видовита открића и повезаности у даљој прошлости, међутим не неких приоритетних ствари па ми је фокус отишао другде. Нажалост нисам био организационо технолошки ни временски способан да нацртам неку мапу на табли као онај мим слика лика из сунце филаделфије или како већ зове серија.
Тврдња да немају синхро везе - три масакра одмах после поменутих кошаркашких утакмица, као и два исламистичка напада на Израел, као ни Т речи је сулудо... Учестала појава неких ствари је сигнал космоса да нешто мутно дешава и није случајно. Ометаш даљу истрагу и превенцију будућих трагедија јер си можда навијач тог јсдкк непоменика, мртвог тита , па би да сакријеш прљав веш тог крими партијског клуба, или сатурнијанске кабале чија је црна боја у твом нику? Имаш антизвездашки сатанистички ник, јер Звезда може бити само Црвена! Једино ако си ганац или обожавалац њихове културе или фудбалера. Иначе Букари из Црвене Звезде је из Гане па би био парадокс да навијаш против Звезде. Ако потврдиш да си навијач гробљанске секте, знам твоју депресивну дијагнозу, и убудуће ти се обраћам речником навијача Севера, ако уопште и свратим више на овај смор подфорум.
Гром, колико памтим је симпатизер клуба из хумске, али колико видим један од ретких који није програмиран њиховим сатанизмом, усташизмом, мржњом, ни ударен у главу. И капира ове синхроницитете слично мени, можда мало више политички окружен па наводи синхроницитете на неку дневно политичку снс кабалу. Ипак много стручнији у материји теорије завера и синхроницитета које све актуелне не стижем да испратим уколико ме не тагује и позове.
И ево ти један смајли ради монотоније

Иначе, у вези ових смајли емотикона... пре неких десетак година док сам делимично писао на једном иностраном форуму Синхромистицизам (који је сумњиво уклоњен неке 2017 јер је по званичној верзији главни админ тако одлучио.. после просветљења са искуством ајахаске у Перуу, закључио човек да хиљаде написаних синхроницитета корисника не воде ничему итд, блаблала као и ти, док други корисници тврдили су да су неке окултне политичке цијашке организације хаковале и склониле тај форум, пре свега због оптужби помоћи Трампу да дође на власт откривањем пицагејт синхроницитета) ту је постојала посебна тема о симболизму Смајлија и неколико људи је самоуверено закључило да појава смајлија негде у вестима, филмовима итд предсказују - смрт. Тако да из моје перспективе ова тема о потенцијалном трагичном Трећем СвРату твојом заслугом бизарно и безосећајно делује, и неке гробаре ћопавце призива. Мада лично нисам баш потом увидео доказе да је тај знак предсказање смрти, танатоса. Можда постоје две паралелно супростављене димензије синхроницитета или у служби парапсихолошког рата и њихова употреба утиче магијски на будуће манифестације воље и разних догађаја.