pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 35.492
Tako je, nije obavezan. Za medicinu je obavezan. Ja sam ga učila u gimnaziji.Nije obavezan jezik. Imaju ga gimnazije, medicinske a što je i normalno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, nije obavezan. Za medicinu je obavezan. Ja sam ga učila u gimnaziji.Nije obavezan jezik. Imaju ga gimnazije, medicinske a što je i normalno.
Ja sam pitao druga koji je završio medicinu i rekao je da mu je latinski trebao samo za nazive. Pa i da nije samo u nominativu nastavci za padeže se nauče, to je "prosto kao pasulj".Xe xe, pa nije samo u nominativu , otkud ti to ? Insuficijencija srca.Apsec pluća. Otvorena rana glave ..sve dijagnoze su na latinskom i svaki deo i delić tela...
Vidi se da si bio jako slab iz latinskoga
Šta nije obavezan, meni je bio obavezan.Tako je, nije obavezan. Za medicinu je obavezan. Ja sam ga učila u gimnaziji.
Da,, naučiš milion naziva na latinskom da ti dođe skroz prirodno. U školi sam imala godinu ili dve naučiš samo bazu , ništa posebno teško takođe.Ja sam pitao druga koji je završio medicinu i rekao je da mu je latinski trebao samo za nazive. Pa i da nije samo u nominativu nastavci za padeže se nauče, to je "prosto kao pasulj".
I ja sam ga imao mislim dve godine i nervirao sam se jer sam se morao da se bakćem sa tim nemuštim jezikom.Da,, naučiš milion naziva na latinskom da ti dođe skroz prirodno. U školi sam imala godinu ili dve naučiš samo bazu , ništa posebno teško takođe.
Pa šta? Sad ne sviđa ti se neki predmet pa bi da ga ukidaš ?Šta nije obavezan, meni je bio obavezan.
Ko hoće da se bakće sa njime neka ga izabere, nikako taj jezik ne sme biti obavezan barnšto se gimnazije tiče.Pa šta? Sad ne sviđa ti se neki predmet pa bi da ga ukidaš ?
Nije ti prsla glava od par latinskih izreka...ili jeste ?Ko hoće da se bakće sa njime neka ga izabere, nikako taj jezik nensme biti obavezan barnšto se gimnazije tiče.
Samo latinske izreke? Cela gramatika i prevođenje tekstova sa latinskog je bila u pitanju. Ti ko da nisi učila latinski nego si se zezala.Nije ti prsla glava od par latinskih izreka...ili jeste ?
Išli su mi jezici.Samo latinske izreke? Cela gramatika i prevođenje tekstova sa latinskog je bila u pitanju. Ti ko da nisi učila latinski nego si se zezala.
Ili sto bi rekla pok.Mica Trofrtaljka, i flakcidni ume da zabavimlitavi bi se reklo flakcidni
Da bi nas maltretirali.Zašto je latinski jezik obavezan jezik u školama u Srbiji? Jezik koji nema nikakvu praktičnu primenu i čija je upotreba svedena na verske obrede i na proučavanje starih spisa. Zašto da se uči jezik koji je praktično izumro?
Pa bukvalno tako ispada. Kao što postoji ili je postojao predmet "logika".Da bi nas maltretirali.
I ja sam ga imao mislim dve godine i nervirao sam se jer sam se morao da se bakćem sa tim nemuštim jezikom.
Kako gde, to je u ozbiljnijim školama. U nekim školama se svodilo samo na prisustvo i dobiješ prolaz.Samo latinske izreke? Cela gramatika i prevođenje tekstova sa latinskog je bila u pitanju. Ti ko da nisi učila latinski nego si se zezala.
Da li očekuješ da ti odgovorim na ovo pitanje?Jel ti latinski oduzimao vreme za sastanke SKOJ-a?