Zasto se toliko plasite da budete svoji ?

BITI ISTI, BITI POSEBAN, BITI SLOBODAN, BITI SAMO SVOJ

ne trudim se da se razlikujem od drugih ljudi, ali se razliujem :) Po mnogim stvarima. Nikada mi nece biti jasni ljudi - ja sam metalac sada oblacim se u crno i samo crno i slusam iskljucivo metal. Pozeri :x
Ja slusham samo ono shto mi se svidja, oblacim ono sto mi se svidja (mada me iskreno i nije toliko briga sta nosim, ne opterecujem se tim stvarima). Da, srela me neka deca u gradu i pitala me sta ti je to (za zulufe) :) :) :)

Elmo Lewis:
BITI ISTI, BITI POSEBAN, BITI SLOBODAN, BITI SAMO SVOJ
ne trudim se da se razlikujem od drugih ljudi, ali se razliujem :) Po mnogim stvarima. Nikada mi nece biti jasni ljudi - ja sam metalac sada oblacim se u crno i samo crno i slusam iskljucivo metal. Pozeri :x Ja slusham samo ono shto mi se svidja, oblacim ono sto mi se svidja (mada me iskreno i nije toliko briga sta nosim, ne opterecujem se tim stvarima). Da, srela me neka deca u gradu i pitala me sta ti je to (za zulufe) :) :) :)
Pored Meseceve kci moja omiljena pesma od 'brejkersa.

Mudro zboris. Ti su najmanje drugaciji...utope nse u crnilo :lol:

miss:
ovo bljak se ne odnosi na to sto se trudis da se razlikujes od drugih nego na nacin na koji si to rekla....bas je bljak...

Prvo, nacin na koji sam rekla je bas moj!
Tebi se ne dopada. Ljudi obicno na takve tudje reakcije reaguju povredjenoscu, pa se sledeci put TRUDE da se vise dopadnu! Tako sve pocinje , tamo daleko negde u nasem detinjstvu.
VISE TRUDA IZISKUJE DA NE BUDES SVOJ, NEGO DA BUDES SVOJ!BITI SVOJ JE LAKO! TESKO JE BITI I IZIGRAVATI NEKOG DRUGOG! Mnogo vise zamara i iscrpljuje! Kad tad to negde mora i da pukne!U svakom slucaju biti i izigravati nekog drugog takodje moze preci u patologiju i deformaciju licnosti! E - ONDA STVARNO POSTANE TESKO! BITI SVOJ!:P

divlja-u-srcu:
miss:
ovo bljak se ne odnosi na to sto se trudis da se razlikujes od drugih nego na nacin na koji si to rekla....bas je bljak...

Prvo, nacin na koji sam rekla je bas moj!
Tebi se ne dopada. Ljudi obicno na takve tudje reakcije reaguju povredjenoscu, pa se sledeci put TRUDE da se vise dopadnu! Tako sve pocinje , tamo daleko negde u nasem detinjstvu.
VISE TRUDA IZISKUJE DA NE BUDES SVOJ, NEGO DA BUDES SVOJ!BITI SVOJ JE LAKO! TESKO JE BITI I IZIGRAVATI NEKOG DRUGOG! Mnogo vise zamara i iscrpljuje! Kad tad to negde mora i da pukne!U svakom slucaju biti i izigravati nekog drugog takodje moze preci u patologiju i deformaciju licnosti! E - ONDA STVARNO POSTANE TESKO! BITI SVOJ!:P

Bolje uci malo vise divlja.

Back