Svanilda
Početnik
- Poruka
- 2
Zasto sve ide u BG,a mi moramo da se snalazimo za prevoz?Kada ce Beogradjeni kupovati skupe autobuske karte,a mi setati do mesta gde se odrzava koncert?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto sve ide u BG,a mi moramo da se snalazimo za prevoz?Kada ce Beogradjeni kupovati skupe autobuske karte,a mi setati do mesta gde se odrzava koncert?
Pogotovo Eros,baš nam je falio u gradu.
zato sto u vojvodini pretezno zive seljaci, pa kapiraju da nemaju vremena....tope mast, dime slaninu, sade luk...
Verovatno nikad.Eh,takav je zivot.Moras da ides u METROPOLU,da bi video neki koncert...:-?Zasto sve ide u BG,a mi moramo da se snalazimo za prevoz?Kada ce Beogradjeni kupovati skupe autobuske karte,a mi setati do mesta gde se odrzava koncert?
zato sto u vojvodini pretezno zive seljaci, pa kapiraju da nemaju vremena....tope mast, dime slaninu, sade luk...
NS je super, ustvari EXTRA! Sta da kazu nišlije????? Grad je mrtav u svakom pogledu s obzirom na velicinu koja je priblizna NS.